Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@freyjanr Ja som chcela tiež dievčatko, ale manžel by chcela chlapca aj keď tvrdí že mu je to jedno a aj mňa už chytil ten chlapec 🙂 a od začiatku tehu mám pocit že to bude chlapec 🙂 No meriam si už asi dva mesiace aj boky a už aj tam to pekne ide hore 🙂 No ale zas ja som aj pred tehu bola bacuľa 🙂
@penelope111 a prve dieta cakas?
@freyjanr Ano prvé 🙂 Ale najprv som bola s toho nešťastná, že som tak začala priberať, ale nevadí po pôrode to dám dole musím 🙂 Hlavne nech je bábätko zdravé 🙂
@penelope111 ale neblazni,mne je to tak jedno teraz kolko priberam a jak vyzeram....frajer sa teraz tesi z kazdeho gramu co priberem
jasneeeeeee,tam som chodila na ZS hehehe
@freyjanr Len ja som pribrala už 8 kg 😀
@lily14
@freyjanr
@penelope111 baby tak ja mam ake male oproti vam a to som najvyssia aj najvyssi tt,joooj
@penelope111 no pekne,tebe musi chutit 🙂 ja som hned v 2 mesiaci pribrala 3 kg lebo vtedy mi strasne chutili sladkosti,ale potom mi zachutila zdrava strava tak za dalsie 2 mesiace som pribrala len 1 kg
dievcence ale teraz k takej intimnejsej teme...mate este niektora problem s takym silnejsim vytokom?ja si to vsimam uz par tyzdnov..chcem sa o tom aj s gynekologom porozpravat ale idem az v strede marca a neviem ci sa mam bat alebo je to OK
tak som prisla pyšna mamina z detskeho karnevalu,len škoda,ze tam nemohol byt s nami aj ocko
som pochudla,tak som si dala obtiahnute šaty a trosku mi uz bruško trčalo,juuuj
kurna a teras sa ma nik nepytal,ze kedy to cakame 😠 ako kazdu chvilu,ked som bola pribrata pred rokom

@freyjanr ja 63 a 177cm a mam tak 65,dnes rano 65,8kg mne to 1kg dost skace