icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

zvedavamt
24. feb 2013

@pasad
ten tripple bude asi to co mam na plane, v knizke TT /mne vravela,ze dake geneticke/
o zeleze nevravela,ze by skontrolovali,neva ja si kuknem cez mikroskop,ale naposledy sa mi nezdalo,ze by som mala malo zeleza

zuzu188
24. feb 2013

@penelope111 na chlapcov je menší výber ☹

lily14
24. feb 2013

@pasad ja som bola na kombinovane v 12tt a utz a bolo to ok...zajtra mam poradnu a neviem ci zajtra budu tie testy robit ...tak super ze ich mas v poriadku,ze vraj casto vychadzaju falosne pozit.hlavne koli veku...

alaniska
24. feb 2013

@zvedavamt ja varim s kyslou kapustou aspon raz do tyzdna a mame to na dva dni a sranda je ,ze ani mna nenafukuje pred tehu vzdy🙂

pasad
24. feb 2013

@zvedavamt ano,urcite to je to, co pises. na zelezo som sa nepytala cez telefon, slo mi o tie vysledky z pohladu vad. zvysne hodnoty sa dozviem v utorok na poradni.
@lily14 dakujem, uprimne bola som psychicky nastavena na pravdepodobnost zlych vysledkov, prave kvoli svojmu veku a tej falosnej pozitivte, presne ako si napisala. ale nastastie som bola prijemne prekvapena. ty mas kolko rokov? ak mas prist nalacno, tak ti ich budu robit.

penelope111
24. feb 2013

@zuzu188 Však to s toho som aj ja nešťastná, že keď to bude naozaj chlapec čo kúpiť ☹

lily14
24. feb 2013

@pasad nemam prist nalacno,ale ani na kombinovane testy kde boli krvne odbery som nemusela prist na lacno...dnes je prvy den co som v 16 tt tak neviem kedy sa vlastne robia ci to este nie je pre mna skoro....budem mat 34 a som prvorodicka..

zuzu188
24. feb 2013

@penelope111 chlapčenské veci treba hľadať...dievčenské sú všade

pasad
24. feb 2013

@lily14 mna objednali na krv na tripple, ked som bola 15w6d, cize moze byt, ze ti zajtra na poradni len povie, kedy mas prist. ozaj, ku komu chodis? mne sa zda, ze na lacno som bola len na uplne prve testy v 5.tyzdni cca a potom az na tieto. vitam v klube zrelych prvorodiciek :-P

lily14
24. feb 2013

dakujem 🙂 aj Ty si prvorodicka??....asi ano asi to bude len poradna,chodim ku Dr Janke Mikulovej na Panelovu oproti Rastislavke,som u nej od zaciatku teh.odporucili mi ju...som chodila pred tym ku Janovskemu do Myslavy no to bola hroza nikdy viac,,,,

pasad
24. feb 2013

@lily14 ano, 35 rocna prvorodicka. teda, ked budem rodit v termine, uz budem mat 36. nepoznam tych dr., ja chodim k nagyovi na postovu. akurat som pocula, ze v myslave je nejake nove centrum. kamoska tam ide na 3D usg vyskusat. a kde mas v plane rodit?

deniska84
24. feb 2013

ahojte.tiez mate rano mensie brusko ako cez den a vecer?

marley7
24. feb 2013

@deniska84 Ahoj, ja to mám tiež tak 🙂 Ráno ako v 3. mes. a večer ako v 5. mes. Naplnia sa ti črevá, tak to asi preto. Je to normálne si myslím.

lily14
24. feb 2013

@pasad ano je tam nove centrum...super pristroje a vybavenie to je pravda,ale lekar no moja skusenost nic moc :(
este som nad tym neuvazovala,ale moja gynek.je aj porodnicka a vraj velmi dobra a robi porody v Rastislavke tak ak sa s nou dohodnem tak asi u nej...nevyznam sa v tom ale este to ma cas...ty uz vies kde???

pasad
24. feb 2013

@lily14 tak to ma logiku, ked tvoja aj chodi k porodom, potom nemas co vahat. ja uz mam jasno, nova nemocnica a boszormonyi.

lily14
24. feb 2013

@pasad hmm nepoznam,ako si si to vybrala???v novej je vraj lepsie zariadenie a vybavenie....

penelope111
24. feb 2013

Baby tie čo už cítite pohyby ako to cítite? Ja mám občas také šteklenie v brušku, ale keď si položím naň ruku tak necítim pod rukou nič.

lily14
24. feb 2013

@penelope111 nie je to este skoro???

penelope111
24. feb 2013

@lily14 Ja netuším 🙂 ale veľa kočiek tu písalo, že už cíti pohyby 🙂

pasad
24. feb 2013

@lily14 tak ten lekar pomohol na svet synovcovi aj neteri, je skvely odbornik. v 2.mesiaci som tam sla na pohotovost s krvacanim, nechali si ma tam skoro 2 tyzdne, spoznala som ho vtedy a dohodli sme sa, ze by som k nemu chcela chodit na usg a potom aby ma aj odrodil. ja som sa tam rozhodla ist kvoli nemu, kvoli tomu, ze to mam najblizsie a hlavne kvoli tomu, ze je tam hned neonatologicke oddelenie. mam myom v maternici a problemy s chrbticou, takze musim ratat s komplikaciami. a na komplikacie on je ten najlepsi.

freyjanr
24. feb 2013

@lucia192 a prve mas aké?

pasad
24. feb 2013

@penelope111 ja to citim momentalne ako vlnky, dolsovne, akoby mi tam plavala rybka v bruchu 🙂 vacsinou vecer, ked si lahnem na bok, ci chrbat po relaxacii, ked som uplne uvolnena a ukludnena. vtedy to citim.

freyjanr
24. feb 2013

@deniska84. Áno a s každým kúskom jedla rastie 🙂

freyjanr
24. feb 2013

@penelope111 ja stale necítim :( a tak strašne chcem

lily14
24. feb 2013

@pasad ahaaa tak potom si si urcite dobre vybrala 🙂 a pevne dufam,ze si uz ok a bude to len lepsie....🙂) aj ja som si zo zaciatku presla stresom prave v tej Myslave ked mi lekar dal diagnozy co som ani nemala 🙂 ale uz je lepsie teraz 🙂 musime mysliet pozitivne aj ked sa to stale neda 🙂)))

penelope111
24. feb 2013

@pasad A cítiš to aj pod rukou? Ja neviem či si to namýšľam, ale má niečo v bruchu šteklí 🙂 Zatiaľ sa mi to stalo 3 krát 🙂 A raz keď ma zabolelo brucho som si položila ruku na brucho a cítila som ako by mi pod rukou niečo prešlo tak jemno po dlani 🙂

penelope111
24. feb 2013

@freyjanr Aj ja chcem 🙂 Len neviem či si to namýšľam alebo možno to ani nerozoznám 🙂 a zistím to až keď ma kopne do rebier 😀

freyjanr
25. feb 2013

@penelope111. Tak podľa mňa neni až tak skoro lebo ak si dobre pamätám zuzu188 cítila už v 12 týždni nejaké bublinkovanie

lucia192
25. feb 2013

@freyjanr normálne, trošku snedšie ale to fakt len jemne 🙂

bibi33
25. feb 2013

ahojte,tak cez vikend som uz citila aj kopance😀najprv som myslela ze mi sibe😀ale mama povedala ze pri mojej telesnej konstrukcii (tzv. slizik s rukami a nohami a "40 kilov aj s topankami")sa dalo cakat ze to bude citit skor😀ale nevadi,tesim sa,aspon viem,ze je babo tam😀je to strasne zvlastny pocit,ze mi nieco kope do ruky a zaroven ten najkrajsi🙂