Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@penelope111 na chlapcov je menší výber ☹
@zvedavamt ano,urcite to je to, co pises. na zelezo som sa nepytala cez telefon, slo mi o tie vysledky z pohladu vad. zvysne hodnoty sa dozviem v utorok na poradni.
@lily14 dakujem, uprimne bola som psychicky nastavena na pravdepodobnost zlych vysledkov, prave kvoli svojmu veku a tej falosnej pozitivte, presne ako si napisala. ale nastastie som bola prijemne prekvapena. ty mas kolko rokov? ak mas prist nalacno, tak ti ich budu robit.
@zuzu188 Však to s toho som aj ja nešťastná, že keď to bude naozaj chlapec čo kúpiť ☹
@penelope111 chlapčenské veci treba hľadať...dievčenské sú všade
dakujem 🙂 aj Ty si prvorodicka??....asi ano asi to bude len poradna,chodim ku Dr Janke Mikulovej na Panelovu oproti Rastislavke,som u nej od zaciatku teh.odporucili mi ju...som chodila pred tym ku Janovskemu do Myslavy no to bola hroza nikdy viac,,,,
ahojte.tiez mate rano mensie brusko ako cez den a vecer?
@pasad ano je tam nove centrum...super pristroje a vybavenie to je pravda,ale lekar no moja skusenost nic moc :(
este som nad tym neuvazovala,ale moja gynek.je aj porodnicka a vraj velmi dobra a robi porody v Rastislavke tak ak sa s nou dohodnem tak asi u nej...nevyznam sa v tom ale este to ma cas...ty uz vies kde???
Baby tie čo už cítite pohyby ako to cítite? Ja mám občas také šteklenie v brušku, ale keď si položím naň ruku tak necítim pod rukou nič.
@penelope111 nie je to este skoro???
@lily14 Ja netuším 🙂 ale veľa kočiek tu písalo, že už cíti pohyby 🙂
@lily14 tak ten lekar pomohol na svet synovcovi aj neteri, je skvely odbornik. v 2.mesiaci som tam sla na pohotovost s krvacanim, nechali si ma tam skoro 2 tyzdne, spoznala som ho vtedy a dohodli sme sa, ze by som k nemu chcela chodit na usg a potom aby ma aj odrodil. ja som sa tam rozhodla ist kvoli nemu, kvoli tomu, ze to mam najblizsie a hlavne kvoli tomu, ze je tam hned neonatologicke oddelenie. mam myom v maternici a problemy s chrbticou, takze musim ratat s komplikaciami. a na komplikacie on je ten najlepsi.
@penelope111 ja to citim momentalne ako vlnky, dolsovne, akoby mi tam plavala rybka v bruchu 🙂 vacsinou vecer, ked si lahnem na bok, ci chrbat po relaxacii, ked som uplne uvolnena a ukludnena. vtedy to citim.
@deniska84. Áno a s každým kúskom jedla rastie 🙂
@penelope111 ja stale necítim :( a tak strašne chcem
@pasad ahaaa tak potom si si urcite dobre vybrala 🙂 a pevne dufam,ze si uz ok a bude to len lepsie....🙂) aj ja som si zo zaciatku presla stresom prave v tej Myslave ked mi lekar dal diagnozy co som ani nemala 🙂 ale uz je lepsie teraz 🙂 musime mysliet pozitivne aj ked sa to stale neda 🙂)))
@pasad A cítiš to aj pod rukou? Ja neviem či si to namýšľam, ale má niečo v bruchu šteklí 🙂 Zatiaľ sa mi to stalo 3 krát 🙂 A raz keď ma zabolelo brucho som si položila ruku na brucho a cítila som ako by mi pod rukou niečo prešlo tak jemno po dlani 🙂
@freyjanr Aj ja chcem 🙂 Len neviem či si to namýšľam alebo možno to ani nerozoznám 🙂 a zistím to až keď ma kopne do rebier 😀
@penelope111. Tak podľa mňa neni až tak skoro lebo ak si dobre pamätám zuzu188 cítila už v 12 týždni nejaké bublinkovanie
ahojte,tak cez vikend som uz citila aj kopance😀najprv som myslela ze mi sibe😀ale mama povedala ze pri mojej telesnej konstrukcii (tzv. slizik s rukami a nohami a "40 kilov aj s topankami")sa dalo cakat ze to bude citit skor😀ale nevadi,tesim sa,aspon viem,ze je babo tam😀je to strasne zvlastny pocit,ze mi nieco kope do ruky a zaroven ten najkrajsi🙂

@pasad
ten tripple bude asi to co mam na plane, v knizke TT /mne vravela,ze dake geneticke/
o zeleze nevravela,ze by skontrolovali,neva ja si kuknem cez mikroskop,ale naposledy sa mi nezdalo,ze by som mala malo zeleza