Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@zvedavamt hej, aj som myslela, že to môže byť aj tým, lebo ja som veľmi meteosenzitívna, možnol aj nejaká tá "jarná únava"...ja kolu nepjem ani tak ani tak, je to bordel podľa môjho osobného názoru a zbytočná cukrová bomba...zatiaľ to viem vydržať no, snáď to prejde už 🙂
@miciluci hej, mám paralen v zálohe pre prípad krajnej núdze 😝
čo sa týka svrbenia pŕs, mňa nenormálne svrbeli asi dva týždne dozadu, ale teraz to už prešlo, akurát badám, že sa mi zväčšili dvorce už a začali tmavnúť 🙂
@cerkutka presne aj ja a ked si vyzleciem podprsenku, ze uplna ulava a neviem sa doskrabat 🙂
@lenkafurindova tha ti poviem ze si ma aj potesila ze nemam alergiu ale ze je to asi aj normalne🙂) lebo ja uz fakt odkedy som tehotna cakam hocico.....🙂) stale ma nieco prekvapi🙂
@luciarichard Ja mam vzdy rano kopu energie a potom to ide postupne dolu vodou.. Ale neviem ako by som na tom bola keby som nechodila do prace.
@cerkutka ja som sa tiez bala ze co to moze byt, ale aj vyssie jedna babenka odkomentovala ze to je asi tym ze ako aj rastu prsia, ze koza sa natahuje tak automaticky svrbi :P a ja som si domyslela ze tym ze si ju skrabkame si robime masaz a predchadzame kapečku striám :P haha
poradňa dopadla ok,všetky výsledky v poriadku...za posledný mesiac som pribrala necelé kilo a aj tak som stále kilo pod pôvodnou váhou..na sone mi bábo nemeral a ani pohlavie zatiaľ nevieme..a bol so mnou aj muž a sa cestou v aute rozplýval nad tým,akého mini človiečika mám v brušku 😀...foto som si zabudla vypýtať a ďalšia poradňa bude 27.3. a dozvieme sa už aj pohlavie,tak budem mať oneskorený darček na narodeniny 😀
jojjj baby taka som nervozna od rana volam pre vysledky tripple testov a nikto tam nie je...robili mi ich v pondelok uz by mali byt...myslite ,ze zvyknu volat ak by boli zle???
@siiri
ja som sa žuvačiek vzdala,tych obchodakovych, ked uz ,tak kupujem sladene xylitolom, ten je zdraviu prospešny. dostat v predajniach zdravej vyzivy.
napr tu:
http://www.xilovit.sk/
k tomu aspartamu :
http://www.osud.cz/co-je-aspartam
@eestimlha ja naopak...som dufala ze budeme mat chlapceka aleasi to bude dievcatko🙂)) tak gratulujem k nositelovi rodu🙂) ja som tym ze cakame dievcatko evidentne neskoncila....lebo moj muz neche aby jeho rod vymrel po meci haha🙂) takze pokracujeme az pokial sa nedopracujeme k synovi🙂
teraz som sa konecne dovolala som taka happyyyyyyyy tripple testy su ok...negativne a ds 1:85000
@mistrall
prosim ,neber si to osobne
vcera som pozerala na MK viac tehu tem / okem in. co pijete v tehotenstve/ a ked som videla asi piaty prispevok buducej maminky,ako pije v tehu kolu /kolu zero/ a pritom riesia,ci je vhodna kava ???
a viem v com vsetkom je aspartam,lebo citam zlozenie a da sa mu celkom uspesne vyhnut
odkedy to robim,tak sme podstatne zdravsi
STACI CITAT ZLOZENIE a vybrat to zdrvavsie
@luciarichard aj ja som stale dost unavena, keby som si kazde poobedie s malou aspon na pol hodinu nelahla, asi by som do vecera zaspala hockde aj postojacky...ale aj tak je to trosku lepsie ako v 1. trimestri 😅
baby prosim vas, nema niekto podobny problem s vitaminmi - akonahle si ich dam, tak obsah zaludka skonci v zachode... vyskusala som uz vselico ako to okabatit - dat si ich medzi jedlom, pred alebo po jedle, rano, vecer, zmenit vitaminy - nic nepomaha. mam celkom pestru stravu, ale ked si ich nedam tak mam blby pocit ze nieco zanedbavam. nestalo sa to aj niektorej z vas?
@norwaybergen keď máš pestrú stravu,tak ich nemusíš brať 🙂...ja nemám žiadne a bábo rastie tak,ako má 🙂
@norwaybergen Mozno sa tvoje telo tym vitaminom brani lebo ich nepotrebuje 🙂
@norwaybergen ani ja ich neberiem, dokonca, ked som si ich 2x skusala kupit v lekarni (padali mi vlasy atd) tak mi magistry povedali, ze a naco, to vam netreba ze staci listovka do prvych 3mesiacov (divneee, kedze z toho zarabaju) ale doporuculi mi lacnejsie, ze napr. na vlasy som jedla len panthenol co je vit B5, inak nic 🙂
@mistrall no to je fakt zvlastne, hlavne ked si clovek mysli, ze chcu zarobit a preto mu naponukaju milion veci - tak asi su to zeny na spravnom mieste a je pre nich prvorade dobre poradit 🙂 takze teraz neberies nic, ani tu listovku?
@norwaybergen nie nie teraz nic, brala som chvilu ten panthenol na vlas,y trochu sa to zastavilo, ale ja mam dlhe vlasy, tak to mozno aj skresluje ta dlzka..Ked mame doma, tak si dam banan, mali sme jahody , orech, citala som ze mandle (neprazene nesolene, len supke) su velkym zdrojom vitaminov pre tehotnu a babatko, tak sem tam si dam tie, susene slivky a tak,ale vitaminy neberiem..podla mna ich netreba..Kamoska ich brala, lebo ona sa snazila ze vsetko musi byt tip top pre babatko a v polke tehu jej povedali, ze uz nesmie, lebo babo je velkeee a tak aj bolo z tych vitaminov nadbytocnyc co pchala do seba 😎

@barchee ďakujem pekne 🙂