icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

miciluci
28. feb 2013

@malinkasaruska ahoj.chodim k sukromnemu.ma dva monitory,jeden ma pred ocami pacientka takze vsetko co vidi doktor prkne komentuje vysvetluje a vidim to aj ja.to som u byvalej doktorky nezazila.u nej som vlastne nic dobre nezazila. Kazde sono mi nahra na cdcko takze si mimuska mozem pozerat stale 🙂. To ma mrzi ze ty nevidis na monitor,ale neboj sa spytat ci ti ho nemoze pootocit.za opytanie nic nedas🙂

zvedavamt
28. feb 2013

@lucia192
kto ta nahneval?
len to rozdychaj,prip odpusti a ides dalej
ak ti nevadi cesnak,tak ten pomoze
ja ho teras nemozem,mne moc znizuje
drzim palce

lucia192
28. feb 2013

@penelope111 ďakujem 🙂
@zvedavamt nikto ma nenahneval, len kvôli termínu som sa trošku kvôli mojej nepozornosti "rozčúlila" dnes, som v nemocke dali mi dopegyt

zvedavamt
28. feb 2013

@barchee
boli hlava?
tento tyzden sa meni tlak,tak dufam,ze pijete dost tekutin,hlavne vody
ked citam,ze daktora tehulka pije kolu,tak by som ju ...
okrem kyseliny fosforecnej a nadbytku cukru obsahuje aspatram,ktory je v tehotenstve uplne nevhodny az nebezpecny,lebo drazdi mozgove bunky az do ich odumretia, toto robite svojmu dietatku

miciluci
28. feb 2013

@lenkafurindova ahoj.ja mam ten isty problem.nie kazdy den, ale ked to pride tak z toho idem zosaliet a tiez by som sa do krvi rozskrabala. Natieram nechtikovou mastou-to mi pomaha najlepsie.bradavky mam suche,tie natieram kazdy den poctivo. Prsia mi dost narastli a este asi porastu a ako sa koza natahuje,tak svrbi. Inac cele telo mam strasne suche aj tvar, supem sa stale .

miciluci
28. feb 2013

@barchee ano som migrenicka.ale odkedy som tehotna je to ovela castejsie a bolest intenzivnejsia. Doktor mi povolil jednu tabletku ked mi je zle.ale snazim sa vydrzat,bojujem s termoforom a ciapkou na hlave 🙂 ked viem ze to nepomoze,dam si polovicu paralenu.

miciluci
28. feb 2013

@lucia192 jooj,to ma mrzi.drzkajte sa a skore prepustenie domov zelam 🙂

lucia192
28. feb 2013

@miciluci ďakujem, no neviem či to bude tak skoro :(

miciluci
28. feb 2013

@zvedavamt www.eufic.org/article/sk/artid/aspartame....myslim ze su ine skodlivejsie latky ako sladidlo aspartam, ktore denne nevedomky prijimame do tela 😉 hlavne nesudit 😉

miciluci
28. feb 2013

@lucia192 neboj to zvladnete.hlavne ze si zahadu vyriesila a konecne sa ti ulavi a mozes byt pokojna. Skus ten cesnak,znizuje tlak poriadne. Ja ho milujem ale teraz nemozem,mam nizky a hlavybol z toho. Ber to ako oddych od domacich prac 😉 relaxuj citaj pospinkaj si....ja som od nudy oprasila hackovanie 🙂

lucia192
28. feb 2013

@miciluci jj a tu mi tu záhadu aj potvrdili, tiež mi vygeneroval počítač 19.8. 😀 aspoň s niečim som spokojná 🙂 skúsim niekoho poprosiť, nech mi tu cesnak prepašuje 🙂 dúfam, že zaberie, ja relaxujem, ale chýba mi syn, ktorý je teraz s babkou, lebo tatik chodí do práce ☹

miciluci
28. feb 2013

@lucia192 tak to verim ze ti chyba ☹. Neboj,urcite budete rychlo doma len musis tomu verit a pozitivnr mysliet 🙂

lucia192
28. feb 2013

@miciluci myslím pozitívne určite 🙂 verím že v pondelok doma s vyloženými nohami pozerám zámenu manželiek 😀

siiri
28. feb 2013

@penelope111 dakujem! 🙂 To sa iba zda, ja mam 173 cm a je tak akurat, nemusim sa zohynat.

siiri
28. feb 2013

@zvedavamt aspartam je aj v zuvackach a pochybujem, ze ich tehotne nezuju.
Kazdy nech si robi, co uzna za vhodne, bude to jeho dieta. 😉 Ja teda colu nepijem, ani nic kofeinove, ale zuvaciek by som sa nikdy nevzdala. 😎

mistrall
28. feb 2013

@zvedavamt ja som pisala, ze si dam pohar coly (co u mna predstavuje 1dcl poharik) asi 3 krat za tehu, ked ma hlava tak bolela, ze ani tekutiny nepomahali, a myslim, ze je to lepsie, ako pchat do seba lieky, a napr. aj v Paracetamol, co je hlavna zlozka paralenu, kt, je povoleny v tehotenstve ako liek od bolesti je aspartam, tiez v zuvackach bez cukru, cukrikoch a sladenych mineralkach . Inak normalnej klasickej cervenej coca cole by aspartam nemal byt, to byva v tych light atd..

mistrall
28. feb 2013

@siiri hej je to vsade, ja tiez musim zut zuvacky,hlavne teraz v tehotenstve - pre strasnu pachut , ani neviem co by som uz od radosti vyzuvala, je to hrozne a je mi z toho na vracanie, tak si musim dat zuvku 😎

bibi33
1. mar 2013

@lucia192 luci drz sa,nech ste cim skor doma 🙂

deniska84
1. mar 2013

nas maly drobcek 🙂

deniska84
1. mar 2013

neviem preco je ta fotka opacne ☹

luciarichard
1. mar 2013

@mistrall ja tak isto žuvačky som žula stále kvôli strašnej pachuti v ústach.
A ja si dávaj aj light colu pretože mi pomáha na trávenie ... ale to si dám k obedu tak 2 dcl. 😉

luciarichard
1. mar 2013

Ozaj kočky únava u vás už prešla? Lebo teda u mňa nevolnosti celkom v pohode ale tá únava je strašná ja by som stále spala ☹ Stále čakám na ten príval energie a stále nechodí 😀

lucia192
1. mar 2013

@bibi33 ďakujem 🙂

cerkutka
1. mar 2013

@marley7 hej asi tak🙂) no akoze ja som bola presvedcena ze budeme mat dievcatko lebo nam povedali ze na 90% LENZE sme vcera boli na navsteve u znamych a ti nam povedali ze im tiez tak povedali a nakoniec z plodovej vody zistli ze je to chlapcek🙂

mirellka
1. mar 2013

@deniska84 neva otočime si pc 😀

deniska84
1. mar 2013

@mirellka alebo aj to je riesenie 🙂

bibi33
1. mar 2013

@luciarichard kdeze presla,zda sa mi ze som unavena viac a viac 😀uz o pol osmej vecer som uplne grogy a to nechodim do prace,len oddychujem🙂

barchee
1. mar 2013

@lucia192 fiiha, drž sa, nech si čoskoro doma a v poriadku 🙂

cerkutka
1. mar 2013

@luciarichard trosicku polavila unava🙂) ale stale to nie je uplne ono🙂)

cerkutka
1. mar 2013

@lenkafurindova pocuj, aj mna svrbia....vcera som prave manzelovi hovorila ze neviem ci nedostavam daku alergiu, alebo ci to nie je podprsenkou, potom sa to v noci ukludni a pocas dna je tiez ok, najhorsie je to k veceru.....