icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

deniska84
4. mar 2013
deniska84
4. mar 2013

nas novy kocik concord 🙂

lucia192
4. mar 2013

@enynka30 gestóza je zvýšenie tlaku v tehotenstve 🙂 hej už som doma, dali mi dopegyt, dnes idem na poradňu uvidím čo mi povie lekár 🙂
@barchee tak tak, veď toto, keby aj na kramároch mali plno tak ja dopadnem tak isto, tak len nech pekne obe donosíme do termínu aby sme to nemuseli prežívať ešte raz! 🙂

barchee
4. mar 2013

@lucia192 veru, ale ja viem, že teraz bude všetko ok, mám taký tušák, aký som mala pri Rišim, že som vedela, že sa narodí skôr, tak teraz viem, že všetko bude ok pekne dokonca 🙂 Tak aj toto tehotenstvo je úplne iné, bábätko je hlavne prirodzene počaté - príroda si to zariadila tak ako treba, nebola som napchaná hormónmi, nemám cukrovku - nepichám inzulín...predsa to IVF a prirodzené otehotnenie je úplne niečo iné 😅 a tebe sa prečo malý narodil tak skôr?

enynka30
4. mar 2013

@lucia192 juj tak dakujem za vysvetlenie 🙂 tak hlavne ze uz ste s malinkym doma 😉

enynka30
4. mar 2013

@deniska84 velmi krasny kocik 🙂 ste sa teda uz poponahlali 🙂

monkovec
4. mar 2013

Som spoko, výsledky triple testov sú ok, síce neviem tie hodnoty ale je mi to jedno hlavne že sú dobré 🙂

daniela7481
4. mar 2013

@pepaa89 ahoj, ja som 16+4 a dnes mi povedal, že to vyzerá že máme pipíka 🙂)))

darka2001
4. mar 2013

@monkovec srdecne blahozelam ja musim este do stredy vydrzat 😒

monkovec
4. mar 2013

@darka2001 ďakujem, pevne verím že aj tvoje budú ok 😉

deniska84
4. mar 2013

@enynka30 dakujem 🙂 no poponahlali lebo bola nam akcia tak sme nevahali a concord je vraj super znacka tak snad budeme spokojni 🙂

deniska84
4. mar 2013

ahojte baby. ako ste na tom s pohybmi? uz nejake citite?

rybca
4. mar 2013

@deniska84 ja uz od minuleho tyzdna citim vnutorne prekoprcania, ale este nie vyslovene kopance a vcera ked som si poklepala po brusku mi odpovedalo mrvenim sa...🙂

mistrall
4. mar 2013

@deniska84 nie ziadne 🙂 len na baby doppleri, ale inak nie, stale vsak citim ako sa mi zvacsil objem krvi a taku pulzaciu v podbrusku

cleona
4. mar 2013

@deniska84 Ja tiez zatial nic. Ale kedze som len v 17. tyzdni tak je to este asi skoro. Raz alebo dva krat sa mi aj zdalo, ze cosi citim, ale to som si asi len nahovarala. ;) Budem trpezliva!

lucka188
4. mar 2013

@deniska84 Ja este nic, teda obcas sa mi nieco zazda, ale zatial ma to nepresvedcilo ze to uz je urcite ono 😝

barchee
4. mar 2013

@deniska84 jemné vlnky občas, nie každý deň zatiaľ, niekedy keď sa pretáča intenzívne nejak, tak to dosť cítim, ale kopance tie pravé ešte nie 😉

lucka188
4. mar 2013

Tak baby, dnes som bola v poradni, ale dokopy nic som sa nedozvedela. Brali mi krv na tripple, vysledky by mali byt do stvrtka, vsetko vyzera byt ok az na to ze mi tam tlak vyskocil este vyssi ako minule, takze uz som dostala papier ze do dalsej poradne musim absolvovat vysetrenie u internistu.. Inak neviete z coho by to mohlo pozostavat? Ze mi ani utz nerobil mi nevadi lebo v stredu ideme na 3D 🙂

barchee
4. mar 2013

inak, mne celkom často zalaháva v uchu ľavom, vlastne skoro každý deň je to aj zo dva razy...máte to niektorá? 😕

margaretka35
4. mar 2013

ahojte 🙂 tak sa pridavame k vam - augustovkam, zatial nevieme co to bude, ale v pondelok sa nam, dufajme uz ukaze v plnej krase 🙂

lily14
4. mar 2013

@deniska84 este nie :(

zuzu188
4. mar 2013

vo štvrtok idem na 3D/4D 🙂...moc sa teším 🙂..dúfam,že bude bábo pekne vidieť a dozviem sa aj čo čakáme 🙂

lucymk
4. mar 2013

jejo som taka stastna.dnes som sa dozvedala,ze cakam druhu bambuldu a na 3d co idem o tyzdni som zvedava ci sa mi to potvrdi 🙂

dulkagabulka
4. mar 2013

@cleona su ženy, ktore citia ešte skor ako si ucitila ty... 😉 kludne to poyhby môžu byť

penelope111
4. mar 2013

@zuzu188 Ja idem na velky UTZ až 25.3. tak som sa na tento štvrtok ešte objednala na 3D 😀 Takže možno budeme na raz vedieť čo čakáme 😀

zuzu188
4. mar 2013

@penelope111 ja mám poradňu s veľkým utz o dva dni neskôr ako ty 😀...som zvedavá čo mi povie 🙂..inak ja nebudem platiť 50 ale max. 35€ (podľa toho ako bábo bude vidno)

lucia192
4. mar 2013

@barchee neliečenú gestózu som mala ktorá mi prerástla do preeklampsie - odpadávala som, krvácala, rozpadala sa placenta.. prišlo to na mňa spontánne 🙂

@enynka30 niet za čo 🙂

cerkutka
4. mar 2013

@pasad ja sa od zaciatku prikladam k nej🙂 ja si chcem porod uzit, ja netuzim po bolesti ziadnej ked tam ta bolest byt nemusi. v Irsku vsetky zeny rodia s epiduralkou a nikto to ani neriesi, oni nechapu ako my mozme rodit este stale s bolestami ako v dobe ladovej. Podla mna to je vec ktoru uz nase dcery riesit nebudu, jednoducho to bude uz normalka🙂 ja som prave chcela pocut nazor niekoho kto to uz zazil s epiduralkou lebo tie nazorov zien ktore to nezazili je tazke brat do uvahy, to je vlastne iba osobny nazor, ja som prave hladala osobnu skusenost a vlastne jedina ktora tu aj bola a to od @barchee bola pozitivna,( tak ako som si aj myslela - a dakujem za nazor a osobnu skusenost)
Takze nadalej zastavam nazor ze asi ten to moze iba porovnavat kto to skusil, a tie zeny ktore to nazaj vyskusali na to nedaju dopustit🙂 tie ktore to nevyskusali zasa nemaju s cim porovnavat iba si myslia co je a co nie je dobre..takze su na tom tak ako ja....🙂

cerkutka
4. mar 2013

@deniska84 ja od piatku citim take vlny ....🙂) ale nie stale iba sem tam....

margaretka35
4. mar 2013

@cerkutka ja nemam ziadne skusenosti, kedze cakam prve babatko, ale tiez sa asi priklanam k epiduralke. sestra zije v anglicku takze mala porod s epiduralkou a vravi, ze si to bez toho nevie predstavit, pretoze mala silne bolesti nez jej ju pichli.