Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Ja som si prave zarezervovala wellness pobyt pre tehotne, juchuuu 🙂 Sice je to az v Marianskych Laznich ale tak co, spravime si vylet 🙂
baby kolko ste doteraz pribrali????? ja som sa dnes odvazila a skoro som odpadla, zda sa mi to akosi moc :(
@evkafi ja 2 kilčá zatiaľ furt 😉 ale je to veľmi individuálne, nemusíš sa preto stresovať, pôrodom ti väčšina kilečiek zmizne a ostatné dáš dolu postupne 😉 veď napíš, koľko si pribrala, nie je to hanba predsa....priberieme každá predsa, minimálne do augusta 😀 😀 pri prvom som začala priberať až v 6.mesiaci a do konca tehu som pribrala 9 kíl, domov z pôrodnice som išla s váhou ako pred tehu 🙂
@evkafi Juj no akurat prerabaju tu stranku alebo co, takze asi sa tam nedostanes. Co sa tyka procedur mas na vyber z tychto: 4 x Spa / Wellness proceduru na osobu dle výběru - Nabídka procedur pro nastávající maminku : perličková koupel, mléčná koupel, masáž zad a šíje v sedu, reflexní masáž chodidel, vířívá koupel, cvičení v bazénu nebo v tělocvičně ( na míči ) pod vedením zkušené rehabilitační sestry
@evkafi Potom by ta mozno mohol zaujat tento balicek, tam by sme chceli ist niekedy v maji: http://www.hotelborovica.sk/?id=2&num=8&lang=sk... Musis si tam kliknut na balicek Wellness & Tehotenstvo. Inak ja rozmyslam ze skusim tie specialne antibakterialne tampony do bazena pre istotu... A tie vane by mali byt sterilne, ved su to kupele. Hej ideme aj s manzelom, on ma tiez 4 procedury v cene 🙂

@grelu juj, naozaj? tak to ma mrzi, vies, ako som to myslela. to prostredie neprospeje psychike ziadnej z nas. ale na druhej strane, ak je potreba tam byt, tak potom zelam, nech je to pre teba co najznezistelnejsie.