Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@zuzu188 no že si mám odkladať krvavý papier ( krv mám po moceni) a zajtra to ukázať...ale budem to konzultovať s tou lekárkou, ktora mi brala ten ster, tak neviem ako to dopadne. V konečnom dôsledku som ale rada, že sa netrafila, pretože ona mala v úmysle brať mi ster z toho zasiteho krcka...ma skoro vystrelo, ked mi to povedali...deň po serklazi, kedy mi ledva dovolili ísť na wc, takže na nejakú sprchu som ani nepomyslela a ona mi bez nejakej dezinfekcie okolia posvy ide strkať vatovu tycinku do krcka?..a tou tycinkou samozrejme vytrela to okolie najskôr (teda keby sa bola trafila).
🙂 🙂 🙂 tak triple testy vporiadku 🙂 🙂 🙂 nemohla som vydrzat tak som volala hned rano a teraz si tu tak spokojne popijam rannu kavicku-ricore 🙂 🙂 🙂 najblizsia ko 3D usg v 20 tyzdni
dnesna poradna dopadla super, aj triple testy mam ok 🙂 😵 akurat som to nepochopila s tym ultrazvukom, o tri tyzdne (teda to budem v 20tt) idem na ultrazvuk, a na recepcii ked som sa na neho objednavala tak mi hovorili ze tento ultrazvuk suviisi aj s 3D usg ktory mi budu robit v nejakom 25tt. nepochopila som to nejako 😕 😕 asi mi tie hormony zatemnili trosinku mozog alebo co, vy si ten 3D usg platite sami, sami ste ho chceli, ci ako to je???
tak a sme doma z poradne🙂babo je dole hlavou,zasmiala som sa na tom🙂vsetko ma v poriadku,nechcelo sa nam ukazat co to je,doki vravela ze take tajnostkarske hanblivky byvaju baby😀tak uvidime🙂ja ma trocha nizky tlak,tak vraj si mam dat sem-tak deci coca coly,kedze kavu nemam rada😀musim sa objednat u obvodnej na ekg a u zubarky na preventivku😀a takisto chceme 3D🙂dostali sme nejaku skatulu vraj prenatal box,tak to idem skumat co tam je.konecne som si zohnala aj super tehotenske riflicky a neodolala som a kupila prve dupacky,take hnede s medvedikom🙂a co je najdolezitejsie:dostali sme konecne povolene vychadzky!!!!!baby ja sa tak tesiiiim,ze sa dostanem von aj inokedy ako len na poradnu🙂
Baby robym si taku anketu aj ked som uz predsväcena ze to je pravda,lebo mne to vyslo aj niektorim babam ktorym som to poradila ,ale sestra mi to neveri tak chcem vediet ako to je svami ?
Ide o to ,ze som sa dozvedela od jednej pani ,ktora uz mala 2chlapcoch a tuzila po dievcatku,tak jej to poradil jej gynekolok aj mne to potvrdila moja gynekologicka.Tagze dozvedela som sa,ze ak chces na 100%dievcatko tak musis ist nato ked je slaba evulka a to najlepsie 1-2dni pred evulaciou.V prvy den evulacie tiez môze byt dievcatko,ale to je tak na 50%,lebo to je stredna plodnost a to uz zalezi na spermii partnera ci su ryclejsie a bude do 24hodin dievcatko,alebo pomalsie a prenesie sa to do 48hodin a bude clapec.clapec je zas naistejsi tak 3-den evulky.ak sa podari babe otehoniet v posledny 5den evulky ,tak to môze byt jedinelen dievcatko,lebo je silnejsie ako clapec
Baby,strasne mi opuchol z nicoho nic kotnik, mozem si dat ibalgin krem na to? Lebo ibalgin ako taky teraz nemozeme,tak som si neni ista,ci mozem ten krem...
ženičky potrapila nás poriadne chrípka musím užívať penicilín dufam že všetko dopadne dobre davajte si pozor aby ste neochoreli aj vy nepríjemné som s toho nestastná dokonca som schudla aj 1 kg 😒
@lucymk poda mna su to len dohady. Mne napriklad uplne presne vyslo oplodnenie a pohlavie podla Jonasovej tabulky, ale mozno to bola iba nahoda.
Baby nejdete niektora skusit rodit s dulou? Alebo hypnoporod?

@grelu a nahlásila si to sestričkám?...čo ti a to povedali?