icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

zuzu188
5. mar 2013

@grelu a nahlásila si to sestričkám?...čo ti a to povedali?

enynka30
5. mar 2013

@lucka188 tak coby nie! 😀 jasne, ze mozme, ale urcite je to uz troska obtiaznejsie, ako ked sme neboli tehotne, a baby( konkretne ja osobne 😀 ) tak teda ja sa asi moc nebudem mat chut producirovat v 8 mesiaci pred ostatnymi 😉

enynka30
5. mar 2013

@lucka188 jeeej pozeram prave ĺinky co si dala na tie pobyty, som ani nevedela ze su taketo speci balicky pre tehotne, dobry tip 😉

lucka188
5. mar 2013

@enynka30 Tak ja myslim ze toto riesit nebudem, podla mna tehotne zeny su krasne take ake su 🙂 A keby som nahodou mala problem s ukazovanim bruska tak si kupim take tie tankini sa to myslim vola, dvojdielne s latkou cez brusko 🙂

evkafi
5. mar 2013

@cleona ani ja necitim nejake prepady hladu alebo nieco podobne 🙂 jem tak ako doteraz, akurat,ze nemam tolko pohybu- som doma a chodievam von len vencit. to je vsetko. predtym som chodievala aj do fitka aj som sa celkovo viac hybala a tak sa to nabera 🙂

darka2001
5. mar 2013

@lucka188 tak mne tie tankiny akurat dosli obj som z bonprixu a su super 😉 leto moze zacat 😉

grelu
6. mar 2013

@zuzu188 no že si mám odkladať krvavý papier ( krv mám po moceni) a zajtra to ukázať...ale budem to konzultovať s tou lekárkou, ktora mi brala ten ster, tak neviem ako to dopadne. V konečnom dôsledku som ale rada, že sa netrafila, pretože ona mala v úmysle brať mi ster z toho zasiteho krcka...ma skoro vystrelo, ked mi to povedali...deň po serklazi, kedy mi ledva dovolili ísť na wc, takže na nejakú sprchu som ani nepomyslela a ona mi bez nejakej dezinfekcie okolia posvy ide strkať vatovu tycinku do krcka?..a tou tycinkou samozrejme vytrela to okolie najskôr (teda keby sa bola trafila).

enynka30
6. mar 2013

@lucka188 tak to s tebou suhlasim, jasne ze tehotna zena je krasna 😉 ja dokonca aj mam take tankiny, lebo som bola na svadobnej ceste so synom v bruchu pri mori, ale mne celkovo v tom vyssom stadiu nerobilo dobre slnko teplo kupalisko a pod. 😉

rybca
6. mar 2013

@grelu no tak dobre, ze to riesia, dufam, ze ti to co najskor prejde, nemoze to byt reakcia aj na tu serklaz? a len nahodou sa to objavilo po vytere?

darka2001
6. mar 2013

🙂 🙂 🙂 tak triple testy vporiadku 🙂 🙂 🙂 nemohla som vydrzat tak som volala hned rano a teraz si tu tak spokojne popijam rannu kavicku-ricore 🙂 🙂 🙂 najblizsia ko 3D usg v 20 tyzdni

grelu
6. mar 2013

@rybca no je to uz vyrazne lepšie...po serklazi som bola niekoľkokrát cikat a bolo to úplne v pohode...ale uz kašlem na to 🙂

enynka30
6. mar 2013

dnesna poradna dopadla super, aj triple testy mam ok 🙂 😵 akurat som to nepochopila s tym ultrazvukom, o tri tyzdne (teda to budem v 20tt) idem na ultrazvuk, a na recepcii ked som sa na neho objednavala tak mi hovorili ze tento ultrazvuk suviisi aj s 3D usg ktory mi budu robit v nejakom 25tt. nepochopila som to nejako 😕 😕 asi mi tie hormony zatemnili trosinku mozog alebo co, vy si ten 3D usg platite sami, sami ste ho chceli, ci ako to je???

darka2001
6. mar 2013

@enynka30 no tak to teda netusim,mne dr vravel ze 3D usg v 20 tyzdni,ale o 25 nevravel vobec nic,akurat kontrola krvneho obrazu a biechemie v 24 tyzdni.

zuzu188
6. mar 2013

@grelu to tam máš nejaké divné,že odkladať ten papier 😒..to akože aby ti uverili,či čo? ...mne pred výterom nikdy dezinfekciu nerobili

bibi33
6. mar 2013

tak a sme doma z poradne🙂babo je dole hlavou,zasmiala som sa na tom🙂vsetko ma v poriadku,nechcelo sa nam ukazat co to je,doki vravela ze take tajnostkarske hanblivky byvaju baby😀tak uvidime🙂ja ma trocha nizky tlak,tak vraj si mam dat sem-tak deci coca coly,kedze kavu nemam rada😀musim sa objednat u obvodnej na ekg a u zubarky na preventivku😀a takisto chceme 3D🙂dostali sme nejaku skatulu vraj prenatal box,tak to idem skumat co tam je.konecne som si zohnala aj super tehotenske riflicky a neodolala som a kupila prve dupacky,take hnede s medvedikom🙂a co je najdolezitejsie:dostali sme konecne povolene vychadzky!!!!!baby ja sa tak tesiiiim,ze sa dostanem von aj inokedy ako len na poradnu🙂

bibi33
6. mar 2013

@bibi33 no prenatal box je super skatulka-vzorky sudocrem,1pamperska+zlavova knizka na balik.vzorka silan sensitive a persil sensitive,sacok napoja s carom a mala knizka o vyzive a starostlivosti v tehotenstve od Hipp🙂potesilo🙂

lucymk
6. mar 2013

Baby robym si taku anketu aj ked som uz predsväcena ze to je pravda,lebo mne to vyslo aj niektorim babam ktorym som to poradila ,ale sestra mi to neveri tak chcem vediet ako to je svami ?
Ide o to ,ze som sa dozvedela od jednej pani ,ktora uz mala 2chlapcoch a tuzila po dievcatku,tak jej to poradil jej gynekolok aj mne to potvrdila moja gynekologicka.Tagze dozvedela som sa,ze ak chces na 100%dievcatko tak musis ist nato ked je slaba evulka a to najlepsie 1-2dni pred evulaciou.V prvy den evulacie tiez môze byt dievcatko,ale to je tak na 50%,lebo to je stredna plodnost a to uz zalezi na spermii partnera ci su ryclejsie a bude do 24hodin dievcatko,alebo pomalsie a prenesie sa to do 48hodin a bude clapec.clapec je zas naistejsi tak 3-den evulky.ak sa podari babe otehoniet v posledny 5den evulky ,tak to môze byt jedinelen dievcatko,lebo je silnejsie ako clapec

sisulqa
6. mar 2013

@lucymk o boze ja neviem kedy som male poslednu menstruaciu, nie este toto.A len tipujem co asi tak moze byt evulka :D

lucymk
6. mar 2013

@sisulqa ak nevies,tak v pohode.ja to nevyzadujem od kazdej tehotnej,ale iba ak niektora vie kedy mala poslednu menstruaciu a v ktory den to babo pocala a ci mi to vôbec prezdradi ,ked uz vie aj pohlavie.inac evulka su plodne dni

zuzu188
6. mar 2013

@lucymk nemalo to byť ovulácia,ovulka? 😀...lebo študujem na zdravotke a s pojmom evulácia som sa teda ešte nikdy nestretla

lucymk
6. mar 2013

@zuzu188 o tak prepac zmylila som sa .z neba som nespadla a sorry ani zdravotnictvo nestudujem.Nechapem preco sa domna navazate,ved nic zle sa nepytam.radsej som nemala pisat nic a nechat si to len pre seba

barchee
6. mar 2013

Baby,strasne mi opuchol z nicoho nic kotnik, mozem si dat ibalgin krem na to? Lebo ibalgin ako taky teraz nemozeme,tak som si neni ista,ci mozem ten krem...

enynka30
6. mar 2013

@barchee fuuu neviem, pribalovy letak nemas? alebo kukni na nete, hod do googlu 😉

rybca
6. mar 2013

@zuzu188 mozno to berie podla evolucie..🙂))
prepac @lucymk, ale nedalo mi..🙂) ale pomylit sa moze kazdy, hlavne niekedy prsteky na klavesnici neposluchaju..🙂

rybca
6. mar 2013

@barchee ja by som doporucila octanovu mast, to je uplny zazrak, ja som si nim vyliecila i vyvrtnuty clenok..🙂)

nasta197
6. mar 2013

ženičky potrapila nás poriadne chrípka musím užívať penicilín dufam že všetko dopadne dobre davajte si pozor aby ste neochoreli aj vy nepríjemné som s toho nestastná dokonca som schudla aj 1 kg 😒

nasta197
6. mar 2013

@barchee ibalgin asi nie skor tu ostanovu mast 🙂

zuzu188
6. mar 2013

@lucymk veď ja sa nenavážam,iba som ťa opravila

zararozalia
6. mar 2013

@lucymk poda mna su to len dohady. Mne napriklad uplne presne vyslo oplodnenie a pohlavie podla Jonasovej tabulky, ale mozno to bola iba nahoda.

zararozalia
6. mar 2013

Baby nejdete niektora skusit rodit s dulou? Alebo hypnoporod?