icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

pasad
5. mar 2013

@grelu juj, naozaj? tak to ma mrzi, vies, ako som to myslela. to prostredie neprospeje psychike ziadnej z nas. ale na druhej strane, ak je potreba tam byt, tak potom zelam, nech je to pre teba co najznezistelnejsie.

lucka188
5. mar 2013

@enynka30 Nebudeme moct ist na kupko? 😲

lucka188
5. mar 2013

Ja som si prave zarezervovala wellness pobyt pre tehotne, juchuuu 🙂 Sice je to az v Marianskych Laznich ale tak co, spravime si vylet 🙂

zuzu188
5. mar 2013

@grelu tak to by musel byť riadne slepý,keby to pomýlil

evkafi
5. mar 2013

baby kolko ste doteraz pribrali????? ja som sa dnes odvazila a skoro som odpadla, zda sa mi to akosi moc :(

cleona
5. mar 2013

@evkafi Ja som zatial nepribrala ani kilo. čakám, že to ešte len vo veľkom začne. Predsa len máš predo mnou náskok. ;)

sisulqa
5. mar 2013

@evkafi nemozem povedat lebo sa hanbim :D straaasne vela

evkafi
5. mar 2013

@sisulqa ako pozeram, sme na tom uplne rovnako, mame rovnaky termin 🙂))

sisulqa
5. mar 2013

@evkafi jeeej vazne 🙂 a to priberanie .. uz sa krotim aj tak to ide stale hore.Pri tom na zaciatku som toho zjedla asi tak 5x viac ako teraz. Bojim sa ze zle dopadnem 😀

grelu
5. mar 2013

@zuzu188 no práve som bola na malej a bolelo to a mala som krv na papieri...asi sa stáva :-/...ale pri stere som ležala na posteli a ona išla asi podľa odporu

grelu
5. mar 2013

@pasad ...no ja som tu celkom spokojná🙂

evkafi
5. mar 2013

@sisulqa teraz akurat clanky o tom,ze niekto do 20tt nepriberie, resp priberie 1-2kg a potom buch 20 aj 30kg - takze je to fakt individualne 🙂 napis mi IP kolko si pribrala, ja ti tiez poviem 🙂

evkafi
5. mar 2013

@lucka188 co obsahuje taky welnes pre tehotne ? 🙂

lucka188
5. mar 2013

@evkafi @sisulqa Ale baby, ved povedzte, na tom nic nie je, kazda mame ny priebeh tehotenstva 🙂 Ja som zatial pribrala 3kg.

barchee
5. mar 2013

@evkafi ja 2 kilčá zatiaľ furt 😉 ale je to veľmi individuálne, nemusíš sa preto stresovať, pôrodom ti väčšina kilečiek zmizne a ostatné dáš dolu postupne 😉 veď napíš, koľko si pribrala, nie je to hanba predsa....priberieme každá predsa, minimálne do augusta 😀 😀 pri prvom som začala priberať až v 6.mesiaci a do konca tehu som pribrala 9 kíl, domov z pôrodnice som išla s váhou ako pred tehu 🙂

lucka188
5. mar 2013

@evkafi Juj no akurat prerabaju tu stranku alebo co, takze asi sa tam nedostanes. Co sa tyka procedur mas na vyber z tychto: 4 x Spa / Wellness proceduru na osobu dle výběru - Nabídka procedur pro nastávající maminku : perličková koupel, mléčná koupel, masáž zad a šíje v sedu, reflexní masáž chodidel, vířívá koupel, cvičení v bazénu nebo v tělocvičně ( na míči ) pod vedením zkušené rehabilitační sestry

evkafi
5. mar 2013

@lucka188 ano akurat som to otvorila 🙂 len ja sa nechcem teraz moc kupat, cize do vody vobec -do bazenov 🙂
ale uzi si to a potom povies ako bolo 🙂 ides spolu aj s manzelom ?

lucka188
5. mar 2013

@evkafi Potom by ta mozno mohol zaujat tento balicek, tam by sme chceli ist niekedy v maji: http://www.hotelborovica.sk/?id=2&num=8&lang=sk... Musis si tam kliknut na balicek Wellness & Tehotenstvo. Inak ja rozmyslam ze skusim tie specialne antibakterialne tampony do bazena pre istotu... A tie vane by mali byt sterilne, ved su to kupele. Hej ideme aj s manzelom, on ma tiez 4 procedury v cene 🙂

evkafi
5. mar 2013

@lucka188 oki, popozeram, dakujem 🙂)))

evkafi
5. mar 2013

@cleona no 2tyzdne, co? 🙂 zda sa mi,ze prave za tieto posledne tyzdne som tolko pribrala 🙂)))

drnduliak
5. mar 2013

@marley7 sme o tom pisali s @barchee na predchadzajucich stranach, ze je to vsade inak, niekde musis absolvovat vysetrenie, poucenie, vopred zaplatit, ja som nemusela nic dopredu, stacilo priamo na sale sa rozhodnut...takze si to zisti v porodnici, kde sa chystas rodit 😉

zelovocka
5. mar 2013

@lucka188 vau, a v čom to spočíva, keď je to špeciálny pobyt pre tehotné? 😀

lucka188
5. mar 2013

@zelovocka Precitaj si par prispevkov vyssie co som pisala evkefi 🙂 V podstate ide hlavne o to ze tie wellness procedury su urcene specialne pre tehotne, kedze nemozeme len tak hocijaku masaz, alebo virivku, ani saunu. A este su tam nejake vitaminove kokteily 🙂

zuzu188
5. mar 2013

@grelu ale to by si fakt nepomýlila..nemáš zapálene močové cesty?

zuzu188
5. mar 2013

@evkafi v piatok na poradni som mala -1kg...takže ešte ma to len čaká 😀

cerkutka
5. mar 2013

@pasad no ja som rozhodnuta uz viac menej bola.....🙂) len som chcela pocut nazory viacere....ja este som ani tehu nebola a hovorila som ze ja si bolest asi nikdy neuzijem a ked sa jej da vyhnut tak sa jej vlemi rada vyhnem🙂))

odabinka
5. mar 2013

@lucka188 Dakujeeeem!!!! 🙂 Uz len pohlad na tie gelove vlozky do podprsenky mi pomohol. To si idem hned kupit 🙂

cleona
5. mar 2013

@evkafi no ved toho sa obavam. Ze mi zacne vaha teraz rapidne rast. Ale zatial nemam nejake stavy hladu alebo podobne. V podstate sa stravujem presne ako aj predtym. Tak uvidime ci pridu nejake zvlastne chutky. ;)

grelu
5. mar 2013

@zuzu188 no zacalo mi to tesne po tom zákroku...dovtedy žiadny problém...nemám žiadne nutkanie na mocenie, ale ked kocik, tak to je peklo a ked sa utriem, tak tam mám krv...a je to čerstvá krv z mocovej trubice, nie z posvy