icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

darka2001
6. mar 2013

Kocky dodrzujete pitny rezim?pre mna je to skoro nemozne,aako ste na tom?

rybca
6. mar 2013

@darka2001 ja ako kedy, ale denne vypijem min. 1,5 az 2 litra urcite

lily14
6. mar 2013

@darka2001 ja skor dodrzujem rezim v jedeni hahha

drnduliak
6. mar 2013

@zararozalia a to co je preboha ten hypnoporod???? 😕 😕 😕

darka2001
6. mar 2013

@rybca a to si ti ako podari?co pijes moja? 🙂 😉

rybca
6. mar 2013

@darka2001 no rano si dam kavu...🙂 (ja viem, ze ta odvodnuje...🙂))) no pijem z 3,5 dcl poharov, raz fresh s vodou, potom caj, potom vodu, potom si spravim litrovu flasu sody a ide to skoro samo..🙂

grelu
6. mar 2013

@zuzu188 možno aby videli, že koľko toho bolo 🙂

....uz na to kašlem...ráno mi zobrali moc a uz to nebudem rozoberať s nimi. Ani mňa nikdy nedezinfikovali, ale ster mi nebrali naslepo ale vzdy na kresle, takže videli kam pichaju

lucka188
6. mar 2013

Taaak baby, dnes som si kupila prve dupacky 🙂 Ruzoveeee 😀 A prikladam aj jednu foto 🙂

lucka188
6. mar 2013

@lucymk Ja ti mozem prispiet do ankety. Bola som na IUI, takze oplodnenie som mala presne nacasovane na ovulaciu, co by podla tejto teorie mal byt chlapec. A nie je, ako povedal pan doktor, baba ako vysita 😀

ena1903
6. mar 2013

@darka2001 Skus pit priamo z flase. Ja mam ochutenu mineralku v praci, kazdu prestavku aj niekolkokrat odpijem, na konci vyucovania mam v sebe casto aj celu flasu (1,5l). Doma mam tiez flasu pri sebe v obyvacke a kazdu chvilu popijam - 2 litre denne vypijem pohodlne, aj o dost viac. A najlepsie je ked si do litroveho dzbanu urobim vodu s citronom - ta mi strasne chuti a vypijem ten liter snad za hodinu...

darka2001
6. mar 2013

@ena1903 fuha,tak to si dobra,nechapem preco s tym mam teraz takyproblem,musim sa viac snazit dik za rady 🙂

rybca
6. mar 2013

@darka2001 aj mne to s pitim ide lepsie, ked mam flasu pri sebe, aj ked si to potom lejem do pohara, ale mam to na ociach a nemusim za kazdym poharom do kuchyne, teraz, za poobedie, tak dopijam 2. liter sody

enynka30
6. mar 2013

@drnduliak na ten hypnoporod som sa chcela opytat aj ja..??? 😕

lucka188
6. mar 2013

Musim vam este jednu foto ukazat, normalne ze vyrehotane babo 😀 Ani doktor nechapal ako sa mu to podarilo 😀

lucymk
6. mar 2013

@lucka188 tak ti gratulujem k bambulke,nech ste obe zdravucke.a dik na za odpoved

pasad
6. mar 2013

@lucka188 tak ta druha fotka je fakt za sto bodov. rozrechotana katka 🙂
niet pochyb, ako je jej v tvojom brusku.

zararozalia
6. mar 2013

@drnduliak
@enynka30
nasla som o tom info http://www.hypno-porod.sk/ a neviem, ci som spravne pochopila, ze je to forma relaxacie, pocuvala som o tom aj rozhovor s jednou ceskou na youtube, ale chcela by som vediet viac od niekoho, kto to skusil, resp. ma nastudovane viac.

zararozalia
6. mar 2013

ok, tak hypnoporod ani dula nezarezonovala 🙂 tak skusim ine, budete niektore pocas materskej podnikat, ci pracovat a zaroven sa starat s partnerom o babo? 🙂

inak klobuk dolu babam, ktore mate dieta/deti, ste tehotne a aj studujete!

niki18
6. mar 2013

@zararozalia uz som o tom hypnoporode nieco pocula a urcite by som si o tom chcela nastudovat nieco viac a mozno to aj vyskusat, ak sa bude dat..Som totiz epilepticka, cize je tam moznost ze bude cisarsky.To vsak este nieje iste a to co som citala o tom hypno sa mi aj dost pozdavalo. Urcite sa vsak do toho netreba pustat bez potrebnych poznatkov! To je teda moj osobny nazor 🙂

niki18
6. mar 2013

@zararozalia a pripajam sa k tvojej dalsej otazke...my s priatelom sa chystame podnikat, okrem toho sa este aj stahujeme a aby toho este nebolo malo, moj priatel je francuz, ktory nevie ani slovko po slovensky a chystame sa do Ba...na babo sa velmi tesime, ale uvedomujem si, ze toho na mna bude straaasne vela a uz teraz mam obavy, ako to budem vsetko zvladat...myslim si vsak, ze ak mame okolo seba milujucu rodinu a priatelov, vsetko sa da zvladnut....no nie???

zuzu188
6. mar 2013

@zararozalia ja by som si chcela nájsť niečo na privyrobenie..len zas sa bojím,že keď prekročím určitú sumu tak mi blbý Fico zoberie rodičák 😒...študovanie sa dá popri dieťaťu zvládnuť 🙂..teda aspoň ja s tým nemám nejaký väčší problém,aj keď je pravda,že sa mi často stane,že sa nestihnem učiť

zararozalia
6. mar 2013

@niki18 tak to budem drzat palce, nech sa dobre rozbehnete a zotrvate. A mate aj vymyslene v com?Stahovanie nezavidim, my ideme teraz prerabat byt a uz mam z toho velku hlavu. Idete v Ba kupovat byt?

@zuzu188 mas fakt moj obdiv, v dnesnej dobe taka mlada mat planovane 2. dieta, to chce rozvahu. Kedy mas pisomne maturity (tusim mas, nie?)?

evkafi
7. mar 2013

nejde niekto dnes do cegysu v trencine?? 🙂)

bibi33
7. mar 2013

@lucka188 ahoj,chcem sa popytat ako to chodi na tom 3D🙂pri vysetreni sedis na koze ci lezis na nejakej posteli a tak ti robia ultrazvuk?a si vyzlecena ci si mozes spodne pradlo nechat🙂viem asi hlupe otazky len zistujem,nech viem priatela upozornit co sa bude diat...🙂nech mi tam neskolabuje🙂

lucka188
7. mar 2013

@bibi33 Ahojky, prebieha to ako klasicky ultrazvuk cez brucho. Tj lezis na posteli s vystretymi nohami, mozes byt oblecena, lem musis mat vyhrnute tricko a aj gate stiahnute nizsie.

mojkamoj
7. mar 2013

@lucka188 krásne 😵 super že už viete že čakáte dievčatko 🙂 človek aspoň vie akým menom má drobca v brušku oslovovať 😉

mojkamoj
7. mar 2013

@darka2001 Ahoj,priznám sa že ja zabúdam piť 😒 potom naraz vypijem vela a potom behám na WC 😅

lucka188
7. mar 2013

@mojkamoj Jj strasne sa tesim 🙂

bibi33
7. mar 2013

@lucka188 diky moc za info...no mne taky leziaci utz este nerobili,vzdy mi robi utz na koze😀tak super,drahy nebude mat nocne mory...ked som mu na zaciatku tehu spomenula ako mi robia utz(zospodu) tak ho oblial pot a podakoval bohu ze nie je zena😀

cleona
7. mar 2013

Baby neviete náhodou, či sa ten morfologický ultrazvuk robí 3D? Nechodí náhodou niektorá z vás na ultrazvuky do ultrazvukovej ambulancie na Antolskej? Mam tam ist teraz na ten morfo a neviem ci zvyknu tlacit aj obrazky z UTZ. Velmi by som aspon jeden chcela.