Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
babulky co dobre si dnes davate do bruska? ja som si pochutila na karfiolovych plackach so zemiakovou kasou a zeleninkou :o)
@zararozalia :😀 😀 dula sem uz asi nechodi, lebo tu bola hadka 😕 😕
@margaretka35 my sme mali kuraci perkelt s haluskami..🙂
@zararozalia moj muz podnika, celkom im to ide, ja robim v zdravotnictve, cize pocas materskej si "oddychnem" od zdravotnictva, a a potom ked bude mat babo cca 2roky, ak sa nam podari dalsie ostanem doma, ak nie, muz by zostal doma s babom (uz mozno2rocnym) a ja pojdem robit..Lebo zatial to vyzera tak ze zarobim trochu viac ako on a budeme potrebovat korunky na hypoteku 😕
@penelope111 mne brali krv na tripple 22.2 a vysledky budem mat 25.3 Rychlost vyhodnotenia vraj zavisi kolko zien a nazbiera na tripple testy, ak vela, tak vslekdy su hned , ak malo, trva to.. 😉
@mistrall Aha ďakujem 🙂 Už som sa zľakla, že bude niečo zlé 🙂
@rybca tak ten si urobime buduci tyzden :o)
jeeej baby ja som konecne zacala priberat....uz som sa fakt bala ze co sa to so mnou deje, som pribrala za mesiac 1,5kg tesim sa ako male dieta /haha....v zivote by ma nenapadlo ze toto raz poviem.... ze sa tesim z priberania...🙂
@cerkutka kúpila som octanovú masť, len neviem, z čoho mi to tak bolestivo opuchlo, ani som zle nešlapla ani nič, neviem, taký opuch bolavý presne na kotníku a bolí to jak šlak keď chodím ☹ ooch...
inak, baby, čo ste prvorodičky, nechcem vám brať ilúzie o úžasnom pôrode, ale berte do úvahy to, že ste na slovensku 😉 takže žiadne zázraky nečakajte, budete rady ak vám dodržia vôbec pôrodný plán...naše nemocnice sú naprd s týmto...jedine, že chcete rodiť v súkromnej, kde sa dá všeličo dohodnúť, ale v štátnych nemocniciach zázraky nečakajte 😉 ... k tomu hypnopôrodu - je tam slobodný výber polohy pri rodení, pokiaľ viem, u nás v nemocniciach sa štandardne rodí v ležmo polohe - takže nijaké extra polohy si vyberať nemôžete 😔 ja som väčšinu pôrodu našťastie nemusela ležať, mohla som chodiť, ísť cikať, čupela som pri posteli aby gravitácia pomohla a až na samotné vytlačenie som si ľahla - ale mala som skvelú mladú doktorku, takže záleží aj od toho....ale okrem klasiky sa u nás nedočkáte iného pôrodu...v štátnych nemocniciach.... 🙄
@zararozalia my sme sa najskôr rozhodovali medzi druhým bábom a domov,vtedy sa nám naskytla super ponuka na byt v novostavbe,tak sme neváhali a máme aj vlastné bývanie aj druhé bábo 🙂...pri dome by sme museli minimálne 2 roky počkať...teraz v utorok a stredu...už sa na ne normálne teším 🙂
@penelope111 mne sestrička povedala,že do štyroch dní budem mať všetky hotové...keďže mi dnes nikto nevolal,tak je asi všetko ok 🙂
tak na 3D/4D toho nebolo moc vidno,lebo bábo bolo otočené chrbátikom a placentu mám vpredu...občas nám ukázalo tváričku,je dole ritkou a má 15,4cm 🙂...robili mi aj utz zo spodu,lebo som chcela vedieť čo to bude...výbavička nám zrejme ostáva modrá po staršom bračekovi 🙂 (tá veľká gulička nad pipíkom je pupočník)
@zuzu188 Dúfam, že budú výsledky v poriadku asi sestrička dnes nemala dobrú náladu 🙂
Tak baby dnešné 3D/4D dopadlo super 🙂 Všetko v poriadku aj chrbtica celá pekná. Termín nám povedal iba jeden deň rozdiel takže to tiež sedí a pohlavie ako som si od začiatku myslela bude to RIŠKO 😀 Ešte som dostala od Dr. zľavu a platila som iba polovicu s toho čo som mala 🙂
@penelope111 určite budú 🙂..ja sa ani nebojím,že by sme mali zlé výsledky...dnes mi na sone povedala dr.,že malý má všetko v úplnom poriadku 🙂...len plodovej vody mám hraničnú hodnotu
Ahojte dievčatá, vyšli vám niektorej zle - pozitívny triple testy?! Aké hodnoty?! Vďaka!
@limettka777 tebe vysli pozitivne?? 😕 😕
@penelope111
@zuzu188 co ste platili za to 3D? ja idem buduci tyzden na morfologicky utz do martina, velmi sa tesim ale zaroven mam aj strach, ale verim, ze mame zdrave mimi a ze budem mat z toho pekny zazitok 😵 😵
@drnduliak hej, vyšli .... ale vraj bývajú zavádzajúce, ale kľudná veru nie som
@drnduliak Ja som mala platiť 50 eur + 10 eur 2 fotky a na koniec som platila 30 eur a mám 3 fotky 🙂
@limettka777 velmi caso byvaju falosne pozitivne, tak pevne verim,ze je to i tvoj pripad. chystas sa na amnio, kvoli nim?
@limettka777 Ahoj,kamarátke vyšli 1:20,išla na amnio a všetko je v poriadku... isto je aj tvoj drobček o.k. 😉 ale verím ti že máš obavu ,ktorá nemá o svojho drobca 😒
@zuzu188 gratulujem 😵 ja by som tiež chcela tretieho chlapca,akosi som na chalanov zvyknutá,lahká údržba,tepláky,dojdu z vonku ako prasiatka 😀 mám pocit že o dievku by som sa až prehnane starala a hlavne bála,po chlapcoch mám dosť aj vecičiek tak by znosili 😅 ale tak kto tam je ten tam je ,uvidíme a potešíme sa aj babulke 🙂

Kočky minulú stredu som bola na krv dnes som volala o výsledky a sestrička povedala, že ešte niesu. Trvali niekomu tak dlho výsledky?