Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@rybca 😀 no presne a už to vidím ako moja mama by frflala keby sme prišli ku nim a malá v teplákoch 😀 že prečo nieje oblečená ako princezna ,hold ja sama niesom taký človek,ja radšej prakticky obliekam seba aj deti,možno keby bolo len jedno a to dievka tak by som sa v tom vyžívala,ale takto som rada ked ich vôbec postíham pobaliť,pochystať,obliecť,lebo robia všetko preto aby to čo najdlhšie trvalo a zvyknú sa ešte pred odchodom zašpiniť či obliať 😅
Babulky hlavne nech je to zdravé.ja by som sa napr.bála ošetrovat pipíka 🙂o to sa zevraj treba starat.viem ze aj o šušurku ale nie az tak ako o pipíka
lucka188 však to 🙂 ale myslim ze ci to bude chlapec alebo dievca určite sa o tom budeme vediet postarat.a ked nie tak nam chlapy pomozu 🙂
@sandy312 no skor opacne, ja sa budem zase bat pri susulke, aby som jej tam nezaniesla kakanicko...:( o pipika sa netreba starat, mozno tak opatrne, neskor, skusat pretiahnut predkozku, ale ked sa to robi s citom, tak to nie je ziadna tragedia, nam sa to podarilo az niekedy okolo 3. roku
baby,aj Vas sem-tam este pobolieva podbrusko??mna dnes picha na jednej a potom na druhej strane...je to normalne ci mam ist k gynekolg.??
No to mi je dnes krasne počasičko..... 😒
Postupne prechadzaju nevolnosti a nastupuje žravosť.Včera podvečer som volala drahemu nech mi cestou domov kupi hamburger-ten sa nevedel prestať smiať,že či to myslim važne 🙂 došiel s nim až o 2 hodky,to som už stepovala pri dverach,rovno som mu ho vytrhla z ruk,baby doslova som zožrala dvojitý hamkáč a manžel zhodnotil,že som asi fakt tehotná lebo toto by som normalne nedokázala 🙂
zatial som sice nepribrala ani gram,ale ak to takto pojde dalej...............
@drnduliak ahoj, prosím ťa do MT ideš na sono k Mudr. Grochalovi? Ja som mu volala totiž v pondelok a chcela som sa objednať, tak povedal, že mám zavolať až po 20.3.
@penelope111 @sandy312
@lucka188
ano, zacat mozete este pred rokom, pri kupani, ale nezlaknite sa ked to hned nepojde, pekne, pomalinky, po milimetroch...🙂 ono aj tak pri tom malom, makkom pindurovi to bohvieako lahko ani nejde..🙂 aby nevznikli trhlinky, a pozor na pediatrov, som citala pripady, kedy bez opytania jednym smahom pretiahnu predkozku, pravdaze bolestivo....:(
@babatko2012 ahoj, ano k Grochalovi idem, ja som volala tento tyzden ze uz som v 19tt, aj som sa bala, ci ma objedna tak narychlo, ze ci nema plno, ale bol velmi mily a idem buduci stvrtok...chcel ma dat presne na 20tt...ty si v ktorom tyzdni?
@penelope111 @zuzu188 @lucka188 ja mam platit 50€ za ten morfologicky + fotky sa tiez hradia zvlast, tak uvidime, ci drobcek bude spolupracovat a zapozuje nam...u nas v pd stoji 3D 60€ co sa mi zda riadne vela, takto budem mat za tu cenu odborne sono
@limettka777 no to ti verim, a aka pravdepodobnost ti vysla? a pojdes na amniocentezu alebo na morfologicky utz?
@drnduliak ja idem tiez ku Grochalovi 21.3, v 20tom tyzdni, v tych 50 EUR su uz aj fotky?
Ahojte baby ako sa mate? uz vam aj bruska vykukaju? uz ste aj nieco pribrali ak ano kolko?

@mojkamoj aj mne je jedno co bude, ale z ekonomickej a praktickej stranky by som chcela skor chlapca, vlasy mi dupkom stavaju ked si predstavim ako si princezna vydupe krasne princeznovske saticky a potom sa mi v nich slahne do blata..🙂)))))