icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

drnduliak
8. mar 2013

@peugeot0903 myslim ze fotky tam nie su, lebo v cenniku na jeho stranke boli zvlast ceny za foto 😕

cerkutka
8. mar 2013

@zuzu188 pocuj ale tie fotky nie su 3D vsak>?? to vyzera ko 2D...ci?

cerkutka
8. mar 2013

@katarinka_brnka ja 2 kg🙂) ale tie iste dve som schudla...takze vlastne nic...

zuzu188
8. mar 2013

@cerkutka nie,nie je to 3D...ja som to tam písala,že kvôli polohe placenty a bábätka to bolo zle vidno,tak mi len dlhšie 2D urobili 🙂

monkovec
8. mar 2013

@katarinka_brnka bruško mi už vykuká poriadne,dúfam že čoskoro skončí táto zima lebo zimnú bundu zapnem len tak tak.zatiaľ som pribrala približne 5 kg (na každej váhe vážim inak a do poradne idem o 2 týždne).

beruska1311
8. mar 2013

Baby, ktore si pichate inj.na riedenie krvi pichate si to do ramena ci do brucha?A pichate to celkom kolmo ci pod sklonom trosku?Lebo mne sestricka vravela raz tak a raz tak...Strasne ich nemam rada,ale co uz...

beruska1311
8. mar 2013

Inak patrim ku vam, som z Ke. Budeme mat druhu kocku🙂 A zvraciam od noveho roku den noc, takze citam vas,ale nepisem,lebo som rada, ze zijem...nemat tu po ruke rodicov,tak neviem,co by bolo...mala by asi mala uz treti mesiac hladovku...

katarinka_brnka
8. mar 2013

@monkovec aj mne uz poriadne vykuka a ja som pribrala 2kg (1kg som schudla) takze iba ako keby 1kg hore 🙂

zuzu188
8. mar 2013

@beruska1311 ja si nepichám,ale v nemocnici ich picháme pod 90 stupňovým uhlom

beruska1311
8. mar 2013

@zuzu188 Dakujem...takze kolmo...super predstava bojovat s nimi do konca augusta🙂 ale prezijem to, len nech je bambulka zdrava.

darka2001
8. mar 2013

tak ja som pribrala 2kg ktore som schudla,takze som na nule

babatko2012
8. mar 2013

@drnduliak ahoj,ved to ja som mu tiez volala v pondelok ale som mu hovorila,ze som len v 15 tt a ze sa chcem objednat na 8.-12.4. lebo to budem akurat 20 tt, tak povedal,ze mam zavolat po 20.3..,ze to uz bude vediet ako ma sluzby v aprili. Som strasne zvedava ako budes spokojna. Kolega tam boli min. rok a boli veeelmi spokojni. Kedy presne ides?

babatko2012
8. mar 2013

@beruska1311 ahoj,ja si picham fraxiparin. Do nejakeho
12 tt som si pichala do bruska (kolmo.) ale uz ma tak bolelo brusko od ihiel, ze teraz si 3 tyzdne picham do stehna a ramena .(kolmo stale).

drnduliak
8. mar 2013

@babatko2012 ja idem buduci tyzden vo strvtrok...ja som volala prave s malou dusickou, ze uz ma asi aj plny diar, ale este sa dalo, dokonca som si mohla vybrat ci vo stvrtok poobede alebo piatok doobeda, ale muzicek doobeda robi, tak som nas dala na stvrtok, na 17:30. tiez som zvedava ake to bude...ja mam buduci tyzden narodeniny, tak toto som si vybrala ako darcek 😵 😵 😵

dara121
8. mar 2013

aj mne vyšli pozitívne genetické testy tak v pondelok mam ist k lekárke a objedná ma na sono do Martina. Riadne sa bojím bože aj mojej sestre tak vyšli a presne to čo mne a ma krasneho 4 mesačného synčeka tak sa utešujem aspon tým!

pasad
8. mar 2013

@dara121 skus zachovat pokoj a presne mysli na to, ze i sestra ich mala pozitivne a synovcek je zdravy. a nezabudaj - casta falosna pozitivita je bezny jav u tychto testov. drzim prsty!

zuzu188
9. mar 2013

baby,keď som bola na 3D,ale nerobili mi ho dlho,možno tak 5 min. a potom dlho 2D,tak aj tak mám o tom povedať svojmu dr,či netreba?

lily14
9. mar 2013

ahojte baby,teraz trochu mimo tem,ale som nahnevanaaaaa,,,som bola dnes u rodicoch a mama ma zjazdila naco kazdemu hovorim ,ze som tehotna...pritom to nehovorim.,suseda jej to vravela pritom to vie z mojej prace..ze to vraj mozem zakriknut..verite v taketo reci????

mistrall
9. mar 2013

@lily14 joooj taketo recii, ach, ved a co, nie si v 6tt, uz to je asi aj vidiet , tak preco sa nepochvalit 😉

rybca
9. mar 2013

@lily14 urcite nie, stat sa moze hocikedy hocico, aj v den porodu, verim skor, ze co sa ma stat, to sa stane, ja mam skor iny dovod nevravenia a to, ze ak sa to nepodari, tak cim viacerym ludom povies, ze si tehotna, tak tym viac ludom potom musis vysvetlovat, ze z toho nic nie je, ale urcite to nebude vina toho, ze o tom hovoris...🙂))

luciarichard
9. mar 2013

@lily14 a na tebe nie je vidieť že si tehotná ? lebo ja by som to už neutajila bruško mi je teda dosť vidieť. Ja som to nechcela hovoriť do 12tt a potom som to už neriešila 😉

monkovec
9. mar 2013

@lily14 mne už mesiac vidno bruško a som na to patrične hrdá a aj tak to celé mesto vedelo už od prvého mesiaca, lebo som robila v krčme a nechcela som aby sa tam fajčilo,takže som im musela povedať rozumný dôvod prečo sa tam nefajčí keďže na druhej smene sa mohlo.A rizikové sú prvé tri mesiace, potom by som to hrdo vykričala do celého sveta.Je to tvoje tehotenstvo nie tvojej maminy, takže ak to tebe nevadí že to vie okolie vôbec sa nevytáčaj, to jediné ti môže uškodiť.Stať sa môže hocičo a hocikedy, bez toho aby sme mali možnosť ovplyvniť to, takže kým je všetko v poriadku netreba maľovať čerta na stenu.A myslím že zachvíľu to bude každému aj na pohľad jasné 🙂

lily14
9. mar 2013

dakujem baby za prispevky🙂 ste ma upokojili a utesili...ja taketo reci vobec nemusim...a jasne ,ze to vidiet aj ked cez zimnu bundu nie...🙂

drnduliak
9. mar 2013

@lily14 na mne by si uz brucho nevsimol len slepy, a tiez to uz skoro vsetci vedia...ved stat zle sa moze hocikedy, aj taketo veci sa stavaju, tak co...neverim, ze to nejak pritahuje pohromu ked sa o tom rozprava, ja som na svoje brusko hrda 😵 😵

petrah3
9. mar 2013

@beruska1311 ahoj, ja si picham do stehna - najprv som si pichala do brucha, ale uz sa mi zacali robit hrcky a strasne svrbeli, brucho uz mam vacsie, tak som to skusila do nohy. Do ramena mi to neodporucali, lebo by sme to museli pichat dvaja (alebo by mi to musel pichat niekto iny). Po novom si teda picham do stehna a vobec to neboli ani nesvrbi. Som spokojna a tesim sa, ze budem mat pekne nemodrinove brusko 🙂

grelu
10. mar 2013

@petrah3 ja som si tiež pichala fraxiparin, ale ked ma to zacalo svrbiet, tak som to povedala doktorke a ta mi ho zmenila na clexan...vraj na fraxiparin sa niekedy môže vyvinut alergia
Inak ja si ten clexan píchal od 5tt do brucha a nemám žiadne problémy ako hrcky, svrbenie a dokonca uz ani modriny, ale ja mám dobre tukove zásoby 🙂

petrah3
10. mar 2013

@grelu Skusim sa spytat lekarky aj ja, ale odkedy si picham do stehien, ziadny problem. Ja uz mam problem urobit si na bruchu faldicku. Ale tak ja mam taku postavu - akoby som sa skladala z dvoch ludi - hore na velkost M a dole na L. Stehna a zadok - gravitacia je gravitacia 🙂 Diki za radu

grelu
10. mar 2013

@petrah3 no ja som si pichala vtedy do ramena, ked ma to svrbelo sa mi zdá...bolo to uz dávno...teraz s clexanom problémnemam 🙂

babatko2012
10. mar 2013

@drnduliak no tak sme na tom podobne. Aj ja mám narodeniny v ten týždeň keď sa chcem objednať 🙂 Tiež som si povedala, že ak sa bude dať tak sa dám presne na piatok a budem to mať ako darček 🙂 Tak držím palce a daj potom vedieť ako sa ti páčil oa či si bola spokojná 🙂

niki18
10. mar 2013

Ja este vobec nemam brusko...Je to ok??