Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@pasad šak za nikým, presne tak, do postele a spať 😉 veľa vody piť, šupni si nejaké kiwi papať a hotovo. Ak nebudeš mať horúčky vysoké, alebo zapálené hrdlo, podľa mňa netreba ísť lekárovi, na chrípku ti ajtak žiadne lieky nedá....atb sú zbytočné kedže chrípka je vírus, treba len vyležať a za pár dní si fit 🙂 a keď už, tak za všeobecnou dr ;)
inak ja už oddnes cítim ozajstné kopance 😵 😵 v čakárni na 3D utz ma riadne kopal mrňús, aj počas utz som cítila, aj potom a aj teraz večer ako som Rišiho uspávala...juj teším sa 😵 😵 😵
@barchee k dr. chcem ist hlavne kvoli paragrafu/pn a nech ma pozrie pre istotu, nie kvoli liekom. u mna plati, ze ked skoro zalahnem, vacsinou to neprejde do dalsieho stadia. robim v open office, takze u nas sa kazda pliaga siri strasne rychlo ☹. to je jedna velikanska nevyhoda takych priestorov. dakujem a gratulujem ku chalpcekovi.
baby mozem sa opytat ake podprsenky nosite? ja som si kupila take sportove lebo svoje stare uz nemozem len rozmyslam ze ci mi z nich neovisnu prsia....lebo sa nebezpecne rychlo zvacsuju a tie podprsenky nie su bohvieako pevne....:( normalne mam halusky....svagrina ma prsia pomalypo brucho tak jej ukonceni kojenia ovisli...
@cerkutka toto by zaujimalo aj mna, tiez nosim len sportove, ale obavam sa toho, co ty, ze nestacia na tu zataz 🙂
bré ránko babulky 🙂 dnešná poradňa dopadla dobre, výsledky afp sú negatívne, čo ma samozrejme teší 🙂 keďže sme boli včera na 3D tak dr neska len kukol utz rýchlo, že je všetko ok. Som sa dobre bavila, lebo mu vravím, že cítim pohyby už od včera a on že "neni možné!" vravím mu, že je, že cítim bábätko kopkať aj sa hýbať, a on ma presviedčal, že to nie je možné v 16 tt...tak som sa len usmievala, že ja sa s CHLAPOM hádať o tom nebudem, keď raz bude tehotný, potom s ním budem o tom diskutovať, nie? 😀 😀
@cerkutka ja mám z marks and spencer podprdu typu balcony bra - je super pevná, mám veľké prsia a teraz sú ešte aj naliate také bolestivé, táto mi ich výborne drží, som s ňou veľmi spokojná 😉
no ale baby, neska ako som išla domov od dr na bus, tak mi došlo tak strašne mdlo na zástavke, sa mi zatmelo pred očami, musela som si sadnúť na plot taký tam, spotila som sa jak fras, celá mokrá som došla domov....potom mi to prešlo, ale teda mi nebolo všetko jedno 😕 asi je nízky tlak, lebo ma aj hlava trocha tlačí, hneď som si kávu spravila doma. Tlak na poradni som mala 110/60 takže norma...no neviem čo to bolo teda, ešte sa mi to nestalo 😅
baby, našla som zaujímavosť o jednej štúdii, ktorá sa týkala prevahy pohlaví v rodinách - platí to pre vás?
Prečo v niektorých rodinách sa už generácie rodia len chlapci, a iné sú zase čisto ženské? Rozhodne to nie je náhoda, ani to nie je tým, že bocian sa zasekol a nosí len chlapcov. Gén, ktorý nosia oteckovia, určuje pohlavie ich dieťaťa. Výskumník z univerzity v Newcastli – Corry Gellatly, analyzoval 927 rodokmeňov, ktoré celkovo zahŕňali viac ako pol milióna ľudí a datovali sa až do doby Shakespeara.
Prišiel k výrazným štatistickým postrehom: U mužov, ktorí majú bratov, je viac pravdepodobné, že budú mať synov, a u mužov, ktorí majú sestry, je pravdepodobnejšie, že budú mať dcéry. Tento model funguje u mužov, ale u žien nie. V prípade žien je jedno, či má bratov alebo sestry. Žena totiž vždy plodu odovzdáva chromozóm X. O pohlaví teda rozhoduje muž, ktorí v spermiách pošle buď chromozóm X a vznikne dievčatko, alebo chromozóm Y a bude to chlapec. Dnes sa podľa odborníka napriek rečiam rodí o niečo viac chlapcov ako dievčat – na 100 dievčat existuje 106 chlapcov.
U nás to platí - muž má sestru a čakáme dievčatko.
Jeho švagor má bratov, a majú dvoch synov.
Môj otec má 4 sestry a narodili sa mu dve dcéry, ja a sestra 🙂 a ďalej by som mohla pokračovať, v našej rodine to platí.
Samozrejme, nemusí to byť na 100 %, je tam len väčšia pravdepodobnosť 😉
@barchee presne viem o čom hovoríš,mne sa to stalo minule v kostole,začali mi mdloby.studený pot a tma pred očami skoro som sa zosypala pod lavicu,manžel ma rýchlo posadil predýchala som to a o pár minut to prešlo,stalo sa mi prvý krát a riadne ma to vyplašilo,tak teraz všade so sebou nosím vodu,občas sa mi hlava ešte zamotá,ale až také hrozné to nebolo.vravela som to aj kamoške a mame a tvarili sa ,že to je v tehotenstve normálne tak neviem....bolo to dosť nepríjemne 😒
Čaute kočky, tiez som augustovka z Košíc a rada by som sa k Vám pridala.. ;) prajem Vám pekny dnik
@darka2001 no, kokos, som sa zľakla riadne, normálne som sa jak opitá potácala k tomu plotu, kde som si sadla...tma pred očami, konec mi bol 😕 ako som si sadla to prešlo, pri prvom som nič také nemala, bolo to nepríjemné, dúfam, že sa mi to už nestane 😅
@zelovocka hej, tehu telo je úplne iný stroj, nevyspytateľný, ale už aspoň viem, že tie mdloby môžu prísť bárskedy a bárskde a že si mám sadnúť vtedy 😝 a čo sa týka tých pohlaví, moja mama má sestru, moj otec dvoch bratov, ja mám brata a moj muž tiež brata, my máme chalaňa a ďalšieho čakáme...moj bratranec čaká chlapca, teraz je pravda, že máme viac chlapcov, ale veď príde zas čas, keby budú aj dievčatá, príroda si to zariadi 🙂 keď som čakala Rišiho, tak všetky kamošky sme čakali chalaňov, teraz je to tak pol na pol pri druhých krpcoch a nových tehu kamoškách 😝 ono sa to asi tak prirodzene strieda, že sú obdobia, kedy sa rodí viac chlapcov a potom zas obdobia, kedy sa rodí viac dievčat, príroda si to zariadi podľa potreby 😀
@cerkutka no tak ja sa uz s tym netrapim, moje su strasne uz tak ci tak (85G), na doma nosim comfort bra, su bez zapinania, kostic, netlacia, a na von som uz vybrala podprdy na kojenie..🙂 a uz premyslam o zmensovani ci korekcii prs, tak o par rokov..🙂)))
inac Shock Absorbt (ci ako sa to pise) ma sportove podprsenky rozdelen do 4 urovni podla zataze, ja mam jednu 4, pevne drzi prsia ale neforemne..🙂
Tak kočky bola som dnes na tom gastre. Zistili mi dva veľké žlčníkové kamene 🙂 Liečenie? Držať diétu po otázke či do konca tehu a potom mi ich vyberú alebo sa to bude nejako riešiť začal Dr. po mne vrieskať že celý život budem držať iba diétu. Prístup ako hovado. Som neskutočne vytočená.
@penelope111 ja uz davno vravim, ze doktory by sa mali na skole min. 2 roky venovat taktu a empatie..:(
@rybca Ako takýto prístup Dr. som ešte nezažila normálne ma tak zdeptal čo furt pomne vrieskal keď som niečo povedala alebo sa opýtala. Normálne mi dával najavo že ja som ten najmúdrejší a ty si hovno s prepáčením 🙂
@penelope111 ja som to zazila na rizikovej v Ruzinove, takym doktorom by mali odobrat lekarsku licenciu, ani zvierata by som im nedala osetrit
@rybca No ináč toho Dr. si každý chváli, ale ja viem že už nikdy viac 🙂 Ani neviem čo môžem jesť a čo nie len mám držať diétu ale nič iné mi nepovedali. Jedine pozitívum je to, že aspoň viem konečne čo mi je 🙂

baby, asi blba otazka, ale normalne neviem. ked mam pocit, ze na mna lezie chripka mam ist za svojou vseobecnou, alebo za gyndosom?