icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

freyjanr
12. mar 2013

@stefi8786 vobec netusim,absolutne nechodim na plavaren koli tomu aby som nieco nechytila,umyvam sa kazde rano aj vecer,intimky striadam,nikdy som nic take nemala takze to neni ani navrat starej choroby...dr povedal ze je to z toho ze tam zije vela bakterii a v tehotenstve sa im telo tazsie ubrani....mne na tych 5 kg povedal som pribrala moc,vyssie som o tom pisala jak ma tym nasral...inak som sa nikde nerozsirila len brucho mam nenormalne velke

stefi8786
12. mar 2013

No ja zas bruško nemám veľké ale rozšírila som sa v panve...5kg v 17tt nieje vôbec veľa!!!A dal ti Dr na tu infekciu niečo????Ako ti poradil čo máš robiť?

freyjanr
12. mar 2013

@stefi8786 no dal mi tabletky co sa vaginalne zavadzaju,chvalabohu ze hned prva zabrala lebo mna to vcera uz tak strasne svrbelo ze som nemohla ani chodit ani sediet ani nic,myslela som ze skapem.ale strasne sa bojim o babetko,pytala som sa ci mu to moze ublizit a on ze nemalo by...no to bola taka odpoved ze dakujem pekne...

stefi8786
12. mar 2013

@freyjanr že "nemalo by" !!! To fakt odpoveď jak za štyri drobné!!!Ochotní sú tí lekári nenormálne....
Držím ti palce nech ti to zmizne lebo musí to byť nepríjemné...

freyjanr
12. mar 2013

@stefi8786 dakujem ako hovorym vcera to tak svrbelo ze na umretie a prva tabletka zabrala tak uz to neni neprijemne,mam este 5 tabletiek na kazdy den jednu.a ja ti drzim palce nech ta male co najskor pekne dokopka 🙂

barchee
12. mar 2013

@freyjanr dakujem pekne teda 😀 v lete to asi bude horsie...ja toto fakt nepoznam,snad to nebudem mat casto... 😅 ze tehotne zeny padaju 😀

No,zatial smer vybrali meno Matus 🙂

freyjanr
12. mar 2013

@barchee ja som sa tiez pri tej poznamke pozastavila,neviem kde na take kraviny chodi :D

alaniska
12. mar 2013

@freyjanr inak aj kamoska pribrala cca 6kg a doktorka mala pripomienky,tak neviem.asi pretoze sa.pribera v 3 trimestri najviac

freyjanr
12. mar 2013

@alaniska a ty kolko?

stefi8786
12. mar 2013

@freyjanr ďakujem aj ja🙂

barchee
12. mar 2013

@freyjanr dakujem pekne teda 😀 v lete to asi bude horsie...ja toto fakt nepoznam,snad to nebudem mat casto... 😅 ze tehotne zeny padaju 😀

No,zatial smer vybrali meno Matus 🙂

alaniska
12. mar 2013

@freyjanr ja som 3pribrala,len mi zacali chutit keksiky dako,tak snad to nevybehne rychlo hore🙂

zuzu188
12. mar 2013

@freyjanr mne sa raz stalo pri prvom,že ma malý kopal do mechúra,kýchlo sa mi a som sa počúrala 😀..našťastie sa mi to stalo doma 😀

lussk
12. mar 2013

@darka2001 no pekne, u mna to bude asi nemocnica Saca, pekne sme si to podelili ;)

pasad
12. mar 2013

@freyjanr neries svojho premudreteho dr. na internete pisu pri 17.tyzdni: V tomto štádiu tehotenstva je normálne pribrať okolo 2.5 až 6 kg.
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=25
cize pokial nemas ine zdr. problemy ako zvyseny tlak a podobne, vobec 5 kg nie je vela.

freyjanr
13. mar 2013

@pasad dakujem 😉

freyjanr
13. mar 2013

@zuzu188 mo sak tohoto sa bojim ze budem volakde v meste a zrazu flak na riflach :D pri mojej alergii prekycham celu jar aj leto takze zrejme ma to caka 😒

barchee
13. mar 2013

@freyjanr tena lady to isti 😀

margaretka35
13. mar 2013

@freyjanr to mame rovnaky termin :o) aj ked babatko vyzera byt o trosku vacsie a mozno sa termin bude menit.

margaretka35
13. mar 2013

@freyjanr ja som brala vaginalne tabletky hned na zaciatku v nejakom 4tt tiez som sa bala co sa moze babatku stat, ale lekarka ma upokojila, ze tie tabletky mu urcite neublizia a preliecit sa to musi, tiez som mala hrozne svrbenie.

margaretka35
13. mar 2013

baby prave si vychutnavam kavicku, teda skor kakauko po 4. mesiacoch, kavu som nemohla ani citit. a taka fajnova jee :o) mam nizky tlak a hlava sa mi tiez riadne vrti, tak to skusim cez kavu po troske.

mojkamoj
13. mar 2013

@freyjanr ahoj,ja som mala v druhom tehotenstve strašnú mykozu,infekciu zo sladkého a pečiva :( musela som to obmedziť a brala som MACMIROR vag.tabletky a pomohlo hned,ale naozaj treba vysadiť cukre lebo tie udržujú kvasinky pri živote 😖 teraz zatial nemám na šťastie,vyhýbam sa sladkému radšej ovocko dám,ale tak neudržím sa vždy 🙂 a mám +4kg 😅

freyjanr
13. mar 2013

@margaretka35 skus miesto kavy na tlak mineralku magnesiu,ja pijem kazdy den 1 flasku a je secko ok,teraz som tyzden nemala a jak som pekne v pondelok padla do blata...tak zas pijem a zas je dobre

freyjanr
13. mar 2013

@mojkamoj tak to ti vazne moc dakujem za radu,toto mi doktor nepovedal,ja moc nie som na sladke ale lubim piect a nasilu uz zjem ked volaco urobim....no pekne som si pomohla tym vcerajsim kolacikom

freyjanr
13. mar 2013

@margaretka35 a nevratilo sa ti to uz?lebo ja sa hlavne teraz bojim toho ze ked som raz dostala mikozu uz ju budem mat furt,jak moja kamaratka uz sa nemoze kupat v ziadnej inej len morskej vode lebo z kazdeho kupaliska dojde s mikozou a naposledy sa liecila 3 mesiace

mojkamoj
13. mar 2013

@freyjanr no ono sa to nezdá ale aj pečivo čiže sacharidy sú v tomto dosť zlé... treba teraz ako sa liečiš obmedziť hlavne pečené koláčiky ,kysnuté cestá a cukor a uvidíš za pár dní budeš v poriadku,potom si môžeš dopriať ale naozaj po troškách aby sa ti to nevrátilo,lebo viem ako to bolí...ja som to pretiahla až tak že som to mala v brušku,také silné bolesti zo zápalu že som ani chodiť nemohla... je smutné že lekár ti nič nepovedal ☹ drž sa 😉

freyjanr
13. mar 2013

@mojkamoj to teda je smutne,hlavne ked videl jaka som s toho ostala vystrasena,sak som sa tvarila jak keby som dostala AIDS tak ma mohol trochu upokojit.rozmyslam o zmene gynekologa pretoze tento je pri kaazdej poradni tak strasne rychli ze nie len ze mi od zaciatku tehotenstva nepovedal o jedinej veci ktorej by som sa mala vyhnut a na co si davat pozor ale tak rychlo ma vzdy vyhodi ze sa ani opytat nestihnem

margaretka35
13. mar 2013

@freyjanr magnesiu mi neodporuca lekarka, lebo ma z magnezia a zeleza prehana ☹
no ja mam s mykozou problemy skoro dva roky, teraz si musim zaklopat, ze sa to zlepsilo. tiez som nejedla sladke (tak ako pise mojkamoj) a veci z bielej muky, treba upravit stravu. tiez sa nekupem nikde, dostala som to vo virivke v kupeloch, takze sa vsetkemu vyhybam, aj ked ma to velmi laka ist sa niekam kupat, ale nestoji to za to. brala som na to bylinkove tinktury, ale tie bohuzial obsahuju alkohol a v tehotenstve sa nemozu. tabletky a mast zabrali a este mi robili vyplach nejakym roztokom, ale ten neviem ako sa vola, ale v mojom stadiu mykozy to nepomohlo na dlho.

margaretka35
13. mar 2013

@freyjanr ja vsetko co sa chcem opytat, napisem na papier, tiez by som inak skor zabudla ako nestihla :o)

mojkamoj
13. mar 2013

@freyjanr toto je prístup vidia mladú ženu tak si z nich robia prdel,že všetko isto zveličuje a pod,že ved je mladá tak isto zdravá a čo rieši a ked je k tomu prevorodička...neznášam takých lekárov,skús sa popýtať na iného dr,radšej,lebo ak naozaj niečo zanedbá tak bude neskoro 😒 práve k provorodičkám by mali pristupovať tak aby ich na všetko upozornili a poradili,upokojili ...