Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@mojkamoj no ved priatel ma v rodine gynekologa a naozaj profesional zo spickovo vybavenou ambulanciou,on robi aj operacie aj by ma odrodil a vsetko by som mala zadarmo,jedina vec koli ktorej som tam este nesla je ze tento doktor je 10 minut od mojho domu a henten je v dedine vedla nitry,akoze jazdi tam mhd ale je to dlha cesta a prestupovat a ja si neviem predstavit jak by som sa v 8-9 mesiaci cez leto 20 minut parila v buse
@freyjanr moj dr. tiez toho vela sam od seba nenarozprava, ale ja si pisem, co ma zaujima aj ked mi nieco napadne u neho, spytam sa a vzdy ochotne porozprava. stale sa usmeje, ked vytiahnem papierik s otazkami nahromazdenymi od poslednej poradne 🙂 skusila si sa svojho pytat? niekedy to je mozno len o tom, ze pre nich je to nespocetne mnoho tehotenstiev v rade a zabudaju, ze pre nas kazdu je to jedno jedine a ze chceme vediet vsetko. ak ti bude odpovedat, je to fajn. ak ani po opytani nezmeni spravanie, zmen ho urcite.
@freyjanr aj ja som pribrala uz 5 kilo, a co?? to co je za doktora, ze si takto dovoli stresovat tehotnu zenu, ze vela pribrala, aj keby sme mali 150 kilo tak si to ziadny doktor nemoze dovolit, pokial by s takou vysokou vahou nesuviseli nejake strasne zdravotne problemy! nepocuvaj doktora, je to uplne v pohode, kazda zena je ina, napriklad mne moj muz hovori ze som v 5 mesiaci, pribrata o 5 kilo a nebyt bruska, ani nie je vidno ze som tehotna, ze som inde nepribrala, to moze byt objemom krvi zvacsenej, kostami, mozno zadrziavanou vodou, a babom, a milion vecami. och ma vedia vytocit hentaki doktori 😠
@enynka30 no sak mna tak vytocil ze od pondelka kazdemu nanho nadavam koho stretnem :D frajer sa smial v pondelok jak som behala po byte a cely den som somrala ze moc som pribrala,nech ide do pici,ja cil nebudem chudnut a ja ho mozem osrat a toto som dookola somrala cely celucicky den
baby aj vam je tak strasne teplo?😀
@freyjanr ved uvidíš môžeš ho zmeniť kedykolvek,skús metodu pýtania sa a potom uvidíš,ja cestujem k dr tiež 15-20min cesta a do porodky to bude ešte viac tak 40min 🙂
@lenkafurindova no teda,krása 🙂 drahý sa teší čo 😉
@mojkamoj tesi sa, ze to bude chlapina, ale ja som ho zmotavala na elišku, tak teraz je aj trosku smutnejsi ze nebude ocinkovo dievcatko 🙂 ale hlavne, ze je zdrave nie? ty uz vies, alebo mas tusaka co to bude? 🙂
@lenkafurindova 😀 ja som mojho nalomila na 3tie bábo že na Kristínku,tak ho picne ak to bude chlapec,ale ja chcem zasa chlapca 😀 ale nie potešíme sa obom,uvidím až 28.03.idem na poradnu tka som zvedavá,bo moja dr.má taký UTZ že tma neni vidno nič 😀 ani chalani sa nechceli ukázať,až v 30tt,tka som vzedavá 😉
@mojkamoj tak moja dr. tiez nema o nic lepsi, pozri sa na to foto co som pridala 🙂 to som si mobilom, teda od zaciatku si fotim mobilom ten jej monitor 🙂 tak budes kraloooovna jedina medzi nimi a aspon nevyhinie rod 🙂
baby aj vy mate pocit ze vam obcas v bruchu nieco pulzuje ako keby srdiecko?moze to byt uz pulz dietatka?a ako ste na tom s pohybmi? uz citite vascie kopance ci zatial len take slabsie?
@deniska84 tak pulz je cítiť jedine svoj vlastný kedže všetko vo vnútri rastie a tlačí tak to je dosť citelné 😉 a inak ja zasa pociťujem ako malé pravdepodobne štikúta,bo je to sem tam,pravidelné trhavé momentíky,ale tak ja už čakám 3 takže ja som cítila už skôr aj kopančeky,tebe to príde čochvíla,okolo 20tt a pohyby také vydúvanie ,malé kopčeky,ale dosť citelné u mna,hlavne ak si lahnem na chrbát 🙂
@lenkafurindova no ved také podobné má aj tá moja ,vždy som bola hotová ako môže niečo vidieť a dokonca aj pohlavie 😀 šak v 7tt mi nevidela ešte nič,len vačok 😝 No ved tá predstava doma 4 chlapov,každý niečo robí ja pijem kávičku 😀 😀 😀
@deniska84 no citim od takeho 18.tt take slabe, ale teraz su uz niekedy fakt riadne silne... ja som chuducka, takze citim to dost... 🙂 a kazdu chvilku, hlavne ked lezim (a ja lezim skoro stale, mam nakazany kludovy rezim) 😀 😀 este aj v noci, ked divne lezim, citim, ako robi kotrmelce, ktore ustanu, az ked zmenim polohu... mala mi dava vediet, ze sa jej asi nespi dobre, tak laskavo, mama, prehod sa nejako inak 😀 😀 a najviac skace, ked zjem nieco sladke 😎 stacia 2-3 cukriky a uz to ide... to bude cela po tatovi 😀
@mojkamoj ja som tiez vzdy zmatena, ze co tam rata, nechapem ako to sijove prejasenie mohla vypocitat, aj tak mi vyslo NT 2,8 a povedala ze norma je do 3, hej, ale s tymi jej rpistrojmi je + cela hore dole mam niekedy pocit 🙂 🙂 tieto komunisticke zazraky tu musime trpiet dokedy pane boze? 😀
Kočky raďte. Známy konzultoval s jedným dobrým Dr moje žlčníkové kamene ten bol zhrozený s môjho stavu ☹ Do piatku sa mám rozhodnúť či ísť na operáciu žlčníka ☹ Ak nepôjdem som ohrozená aj ja aj môj chlapček ak pôjdem je ohrozený môj chlapček ☹ Som na nervy ☹
@penelope111 tazko poradit, ja si myslim, ze kazdy doktor hladi hlavne na svoj obor, mne napr. primar chirurgie povedal, ze moj pruh na lavej slabine zoperuju pri porode, gynekolok na rizikovke sa tomu vysmial, ze co je to za vymysel, pruh mam doteraz, nevravim, ze to je aj tvoj pripad, ale mozno by to chcelo este viac nazorov z oboch stran
@penelope111 Fuuha no v tomto sa neodvazujem radit. Uz si to konzultovala so svojim gynekologom?
@penelope111 to ma mrzi ☹ mozno na ukludnenie, sestrina kamoska bola operovania v 4.mesiaci na akutny zapal slepeho creva, nemala na vyber, boli ohrozeni obaja, vsetko dopadlo uplne super, ma zdraveho chlapceka.
@rybca Práveže to je gastro lekár lebo ten čo som bola uňho včera mi povedal, že mám držať diétu a dal mi lieky na ktoré sa tento druhý lekár vyjadril, že v žiadnom prípade nemám tie lieky brať ☹ Len ja už neviem ani suchý chleba zjesť a len chudnem od včera mám ďalšie kilo dole už je to cca 4-5 kg za posledné dva týždne ☹

@zuzu188 no tak ja som vsetkysvoje stare podprsenky odlozila, to sa mi vobec tam nezmestia prsia ani nahodou...🙂) a ked ich tam natlacim tha ma bolia jak slak🙂