icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

deniska84
22. mar 2013

@evkafi nie som z tn,som z okresu Skalica 🙂

misha1986
22. mar 2013

baby ja neviem prečo ma stále bolí brucho, to asi nie je normálne, ved ja ani poriadne sedieť nemôžem a ani chodiť niekedy, ten moj doki na to nič že to je normálne ale asi to nie je ked vy nemáte také problémy. ale asi to bude tým, že sa maternica zväčšuje lebo každým dnom mám bruško väččšie a vačšie ale ten lavý bok mi nejde do hlavy

deniska84
22. mar 2013

@misha1986 no to bude urcite tym zvacsovanim maternice aj mna tak ked som bola v 18 tt ma tak bolel a este stale pobolieva, ked nemas silne bolesti na nevydrzanie a nekrvacas tak si myslim ze uplne v poho netreba sa bat, za chvilu budes uz pohyby citit a budes kludnejsia ze je vsetko ok 🙂 drzim palce uzivaj si to naplno,aj bolest s teehotenstvom spojena je krasna 🙂

misha1986
22. mar 2013

@deniska84 ďakujem moja som sa bále, či nebudem mať žlčník alebo čo ale ked doki povedal, že je to ok tak je to asi fakt v poriadku, juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj teším sa už na kopkanie aj moj mm

zuzu188
22. mar 2013

bola som u dr.,lebo ma včera aj brutálne kríže rozboleli,moč mám v poriadku,neotváram sa,dr. nevie z čoho ma to môže bolieť,tak ma poslal na neurológiu a dovolil mi užívať od bolesti no spa..tam ma dnes nezobrali a objednali ma až na 11.4.a ešte sa ma tam sestrička pýtala,prečo ma tam poslal,keď aj tak mi na to nič nemôžu dať

freyjanr
22. mar 2013

@lucka188 ten ružový nechcem chcem ten bezovo biely a strašne sa mu páči 🙂

freyjanr
22. mar 2013

@niki18 tiež je krásny.veľmi zaujímavý.este som taký nevidela 🙂

maria512
22. mar 2013

ahojte chcela som sa opytat ci je normalne ked mi sem tam ztvrdne brusko na par sekund-väčšinou dolu pod pupkom,nie je to dlho,len par sekund ale aj tak neviem ci to nie je nieco co nemá byť ... 😒

barchee
22. mar 2013

@maria512 a nevytŕča sa ti tam bábo? to spraví takú hrčku vtedy na pár sekúnd 😉 keby ti tvrdla maternica, stvrdne celá, nie len hrčka.

barchee
22. mar 2013

inak baby všímate ako to letí? 😀 😀 si pamätám ako som sem nedávno prišla že 5tt a kukaj, zajtra začínam 18tt 😵 😵 to som tu najneskoršia v termíne 😀

deniska84
22. mar 2013

@misha1986 no snad nie, netreba sa stresovat a myslet na najhorie.uz aj mate pripravene mena pre babo?

drnduliak
22. mar 2013

@maria512 aj mne uz tvrdlo, cele brucho od pupka nadol, vraj to uz moze po 20tt zacinat, hlavne u viacrodiciek...to sa maternica chysta na porod, ale nemalo by to byt casto, pravidelne ani to nesmie boliet

mojkamoj
22. mar 2013

@zuzu188 Ahoj,aj mňa začali riadne bolieť kríže,myslím,že to bude už len horšie 😒 dokonca ma sem tam zabolí bruško,akoby stvrdlo a do toho zapália kríže,sa vždy zlaknem,skoro ako prvé kontrakcie 😕 asi sa musím viac šetriť,to som chcela dať viac pohybu bo som za posledné týždne vela pribrala 😠

mojkamoj
22. mar 2013

@drnduliak @maria512 Tak mne asi už sem tam tvrdne a sprevádza to aj pálenie krížov,dosť to zabolí na pár sekúnd,až minútu,asi si znovu budem dávať magnésium aspon do 36tt 😒

zuzu188
22. mar 2013

@mojkamoj mňa teraz už našťastie bruško moc nebolieva...som zvedavá,čo mi na tie kríže povedia na neurológii 😒...ale som rada,že sa neotváram a že mi dr. dovolil brať silnejšie lieky proti bolesti...aspoň čosi..mňa spolu s podbruším bolievali od 12tt,ale to už bolo fakt ako kontrakcie..po liekoch na udržanie tehu mi to trochu prešlo a už tak nebolelo

mojkamoj
22. mar 2013

@zuzu188 No ja nič teraz neberiem,ale asi začnem to magnesium a o týžden kontrola utz tak som tiež zvedavá ako to vyzerá ,radšej to spomeniem dr. Inak pri druhom tehu ma boleli silno kríže ale zo zápalu,ale ten ty nemáš tak neviem teda,snád ti niečo povedia

freyjanr
22. mar 2013

@maria512. Mala by si ísť radšej k dr lebo si pamätám že naposledy ked tu bola moja mama mi vravela že kedy mám ísť k dr a medzi tými vecami bolo aj tvrdnutie brucha.ona robila sestricku na gynde.

maria512
22. mar 2013

@freyjanr trosku som sa teraz nalakala,ale aj ja si myslim ze to netreba podcenovat, maximalne sa doktor na tom pobavi ze hystercim keby to nic nebolo a keby nedajboze aj ano tak budem vediet.dnes to uz nestihnem...potom vykend a keby to bolo cez vykend nejako casto tak hned v pondelok vybehnem a ked nie tak v utorok idem tak ci tak na kontrolu...dufam ze to nic nebude 😒 ale aj tak dakujem za rady

maria512
22. mar 2013

@mojkamoj a to magnezium myslis ze pomaha?s krizami nemam absolutne nic, ja si myslim ze mam bezproblemove tehotenstvo az na to brusko mi absolutne nic nebolo doteraz, ani prve tri mesiace mi nic nebolo...no neviem som z toho trochu dost nervozna 😒

mojkamoj
22. mar 2013

@maria512 jasné,magnésium upokojuje maternicu a celkovo aj ked máš zlú náladu sa dáva,na celkové ukludnenie. kedy ideš k dr ? radšej jej to spomeň,sama ti isto odporučí magnesko,kúpiš normálne v lekárni,najlepšie tabletkové,sú aj šumivé,ale mne je z tých zle,sú rôznych príchutí...

maria512
22. mar 2013

@mojkamoj v utorok mam termin na kontrolu, dnes som bola cely den domka, poupratovala som si pomalicky a potom som nic nerobila-takpovediac nudila som sa a nejako som si to viacej vsimala...tak dufam ze to neni nic vazne ☹

freyjanr
22. mar 2013

@maria512 myslím si že to nebude nič vazne lebo mamina hovoryla že im s tým do ambulancie chodilo veľa žien.a navyše to vôbec nemusí byť to o čom hovoryla ona.podľa mňa keby šlo o niečo zlé sprevádzala by to aj nejaká silná bolesť

freyjanr
22. mar 2013

@maria512 inak to magnesium je veľmi potrebné.ja sa vyhýbam akým kolvek tabletkovym doplnkom ale pijem kazdy deň fľašku magnesie a ked ju napr.tyzden nepijem tak cítim rozdiel

niki18
22. mar 2013

@pasad no ved to....ja som velmi spokojna so svojou doktorkou a len kvoli nej by som tam sla....tak uvidime este no..

berbell
22. mar 2013

@barchee neni si 🙂 ja mam termin 29.8. 🙂

zuzu188
22. mar 2013

@mojkamoj nie,zápal nemám..ja som si dala pred hodinou to no spa a až taká úľava..no dúfam,že sa tých bolestí čoskoro zbavím,aj keď sa stále vracajú 😒

maria512
23. mar 2013

@freyjanr dakujem za rady a podporu, hned vecer som si dala take vitaminy co som mala z lekarne na vyzivu maternice a spravila som si to magnezium, neviem ci to okamzite pomohlo ale uz som to potom nemala, urcite to budem pit kazdy den, ale najneskor v utorok to pri kontrole poviem, ked to nic nie je aspon budem mat taky spokojnesi pocit ze je vsetko tak ako ma byt... ☹ ale dakujem za rady

lienka19881
23. mar 2013

@berbell aj ja mam termin 29.8. 🙂

beruska1311
23. mar 2013

@berbell vyhrala som sutaz o najneskorsi termin - 31.8.:)))

berbell
23. mar 2013

@beruska1311 gratulujem 🙂 🙂 🙂