icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

mojkamoj
24. mar 2013

@zuzu188 Ahoj,tak ako,už je lepšie?
@maria512 som rada že sa ti ulavilo ,tak nech to tak aj ostane 😉

zuzu188
24. mar 2013

@mojkamoj odkedy som si dala no spa,tak ma to moc nebolí..iba ráno ma silnejšie boleli,ale teraz je to už ok

freyjanr
24. mar 2013

ahojte,co nove?ako vykendujete?aj vy ste take nestastne z toho pocasia???kedy uz bude jar 😖

niki18
24. mar 2013

@freyjanr tak my sa dnes balime na zajtrajsi odchod na dovolenku 🙂 uz mame dost tohto pocasia, tak odchadzame na par dni do Francuzska 😎

freyjanr
24. mar 2013

@niki18 no to ti zavidim a kde tam idete?vo francuzku som este nebola.ides letecky?peknu dovolenku prajem nech vam vyjde pocasie aj vsetko

mojkamoj
24. mar 2013

@freyjanr Ahoj,tiež doma,vonku zima ,ale poteším ťa už len pár dní a bude teplejšie 😉 za týžden okolo 14stupňov 😎

niki18
24. mar 2013

@freyjanr tak ja som tam zila 4 roky a na Sk som este len od januara...moj priatel je francuz, takze idem vlastne za jeho rodinou a za kamosmi...trosku zmenit prostredie, vyvetrat si hlavu...idem letecky a je to juho -zapadne Francuzsko, hned na hranici so Spanielskom 🙂 myslim, ze si uzijeme pekne jarne pocasie...teda dufam 🙂

freyjanr
24. mar 2013

@mojkamoj no dufam lebo mna ta zima totalne psychicky vycerpava,na teba to tak neposobi?

freyjanr
24. mar 2013

@niki18 fiha,no tam by malo byt vyrazne teplnejsie,a nebojis sa cestovat?

natinka86
24. mar 2013

Pridávam sa🙂 Trošku pozde, ale predsa🙂

niki18
24. mar 2013

@freyjanr tak to by malo! !! O cestovani som sa bavila so svojou doktorkou a ta mi povedala, ze je to v poriadku, kedze nemam ziadne komplikacie, takze sa uz neviem dockat! !!! 🙂

mojkamoj
24. mar 2013

@freyjanr no jasné,počasie bez slnka a tepla je total katastrofa,ja som augustová tak zbožnujem slnko a teplúčko 😎 ale tak už to pár dní vydržíme,ked sme to vydržali doteraz 😉

freyjanr
24. mar 2013

@mojkamoj no mna hlavne stve ze sme teraz uplne bez prijmu s priatelom a zbytocne sa to natahuje pocasim.ked bude teplejsie otvorime stanky s ovocim a zeleninou ale teraz je to natazko,uz pomaly nemam ani zdrave jedlo zaco kupit lebo musim setrit kazdy cent

freyjanr
24. mar 2013

@niki18 a ako cestujes?moji rodicia ziju vo svajciarsku a bola som ich pozret ked som bola v 7-8 tyzdni,tam som isla autom,bolo to celkom ok,naspet som mala ist lietadlom ale mama to zamietla ze tak skoro to moze spustit samovolny potrat takze som musela busom...no to bolo strasne,ja som 2 dni potom skoro nic nezjedla,grcala som od rana do rana a iba lezala v postely

niki18
24. mar 2013

@freyjanr tak ja idem letecky z Budapesti do Pariza a z Pariza do Biarritzu....ja som tak pocula, ze v prvom trimestri by sa nemalo letiet ale v druhom pokial je vsetko ok nieje ziaden problem!!! Ja som letela dokonca aj v prvom a to som sa dozvedela o tehotenstve len 2 dni pred odletom! !! Myslim, ze vsetko bude v poriadku....je mi luto, ze ty si si musela odtrpiet tu strasnu cestu busom zo Svajciarska...cestovala som takto asi pred 5mi rokmi ale nikdy viac! !!! 😒

deniska84
24. mar 2013

ahojte tehulky...chcem sa spytat ci pijete v tehotenstve kavu.ja tak jedno latte za tyzden ked som na navsteve niekde ale teraz som si oblubila cerelny napoj caro kedze neobsahuje kofein 🙂

katarinka_brnka
24. mar 2013

@deniska84 ja si dam slabucku ked ma boli hlava ale vacsinou iba bezkofeinovu ked ideme s drahym na kavicku

maria512
24. mar 2013

@mojkamoj dakujem, odkedy to pijem tak mi neztvrdlo brusko...tak som rada... 🙂

freyjanr
24. mar 2013

@niki18 no viem ze v druhom by nemal byt problem len som pocula ze by si ich mala upozornit nech ta nerentgenuju..tu cestu som si odtrpiet nemusela len moju sprostu hlavu nikto nedokazal presvedcit ze v tehu je vsetko ine jak pred tym 😀 tak som sa tam musela vytrepat.najlepsie bolo ze som mala akurat to obdobie ze cikat 2x za hodinu a v buse nesiel zachod 😒

freyjanr
24. mar 2013

@deniska84 ja som pred tehotenstvom stale pila latte aj niekolko denne,teraz tiez pijem caro,pri tom pomere mlieka co som si davala do kavy a davam aj do cara necitim ani rozdiel moc 😀 a v kabelke mam vzdy par sackov tehotenskeho caju,ked som na navsteve vzdy vytiahnem nech mi zaleju

niki18
24. mar 2013

@freyjanr fuuu...2x za hodinu???u mna to je 4 x za pol hodinu...haha...ono to ani nieje rentgen ale len detektor kovov a to nieje to iste 😉 ale o to nejde....ja sa uz velmi tesim 🙂

darka2001
24. mar 2013

@deniska84 doteraz som nepila lebo mi nechutila,ale teraz si obcas dam lebo ,hlavne ked ma boli hlava ,lebo mavam nizky tlak,caro mi moc nechuti tak som si kupila ricore to mi celkom ide,je tam 70 % kavy,pred tehu som pila 2-3 denne.

barchee
24. mar 2013

@deniska84 ja hej, ráno si spravím normálnu nesku, ale do veľkej šálky si dám jednu lyžičky, do polovice vodu a dolejem do plna potom mliekom 🙂 jedna-dve šálky kávy sú v pohode aj v tehu, aj počas kojenia, neobsahuje to také množstvo kofeínu, že to bolo nebezpečné 😉 keď je nízky tlak, tak aj poobede si dám takú istú ako ráno, jednolyžičkovú. Ako netehu som pila dve silnejšie kávy denne. Ale keď sme niekde, tak si pýtam bezkofeinovú, lebo v podnikoch robia silné kávy a mi nechutia také strojové 😀 ja mám rada tie práškové, buď jakobs alebo nescafé. Caro mám tiež doma, ale mi nechutí 😝
@freyjanr ja mám v piatok narodky, som čerstvá jarná 😀 milujem jar a toto počasie ma ničí riadne, chýba mi tá jarná vôňa, zelená čerstvá trávička, zelené stromy, púpavy a sedmokrásky, orgován voňavý...neviem sa už toho dočkať 😵 😵

lily14
24. mar 2013

Baby já ešte stále necítím pohyby už sa bojím....

darka2001
24. mar 2013

@mojkamoj aj ja som augustova,takze to citim presne rovnako,radsej horuco a slniecko ako to co je teraz vonku,
Takze to budu leviky tak isto ako maminky...

mojkamoj
24. mar 2013

@darka2001 vidím,že sme aj rovnaký ročník 😉 kolkého si? ja 20.08.,môj prvorodený syn je 10.08 a teraz mi vychádza termín zasa na 10.08 😅

mojkamoj
24. mar 2013

@freyjanr jáj hned by som si išla čerstvú zeleninku nakúpiť na tržnicu dakde veru...ale už čoskoro uvidíš 😎

lienka19881
24. mar 2013

@lily14 a vies kde mas placentu? Ja mam na prednej stene, takze tiez cakam pohyby az neskor 😒

lily14
24. mar 2013

@lienka19881 neviem ;( ale ty si iba v 18tt..

lienka19881
24. mar 2013

@lily14 nemas to v tehu knizke? Ja tam mam kolonku ze placenta lokalizacia a tam mam ze PS... Nieco som si o tom kukala na nete ze kedy citili zeny pohyby a niektore tam pisali ze az v 24tt...