icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

lucka188
27. mar 2013

@maria512 K tomu tvrdnutiu, neviem ako to mas casto a ako dlho ti to trva, ale ze tak 4-5x za den do 15 sekund je OK. A k tym foto, mne moj lekar fotky vzdy nahrava na USB kluc, je to zadarmo a mozem ich dostat hocikolko, naposledy ked som bola na 3D mi ch spravil asi 20 😀

sisulqa
27. mar 2013

@lylkatomaskova nechcem strasit, ale je to velmi nebezpecne, mame to v rodine. Naozaj len lez, ani sa nepohni, ale pokial sa nieco ma stat stane sa.

lylkatomaskova
27. mar 2013

@sisulqa Ďakujem za reakciu.Ako v rodine je to dedičné?

lylkatomaskova
27. mar 2013

@sisulqa Je možné že by som mohla rodiť skor?Doktorka mi vravela že ma nepúošle do nemocnice uvidíme čo ukáže ďalšia kontrola

sisulqa
27. mar 2013

@lylkatomaskova No dedicne to nieje ale mala to moja mama aj obe sestry. Moja len ciastocne prekryva krcok. Samozrejme pokial sa ti placenta odluci mozes rodit skor, v tom je ten problem. Tak je fajn ze ta tam neposlala, ale naozaj dodrzuj klud na lozku a nechaj sa obskakovat. Najhorsie je ze to neboli, cistis sa dobre.Potom si myslis ze sak mi nic nieje mozem robit vsetko.

borocka
27. mar 2013

@maria512 tak to je blbe, u nas ma sestricka svou vlastnu miestnost kde berie krv a pripravuje zeny, odbery krvy, vydava karty,tade sa prejde bud k lekarovi do ordinacie kde je koza. alebo do osobitnej miestnosti kde je sono zariadenie.

lylkatomaskova
27. mar 2013

@sisulqa Presne tak necítim sa dajako extra zle len ked sa viac namáham tak ma tam nižšie picha no ale šetrím sa tak ako píšeš snaha je.

bibi33
27. mar 2013

tak baby moje,po dnesnom 3D utz prekvapenie...sme CHALAN😀kukala som ako puk😀moja doki tipovala v 13.tt chlapca a v 19.tt sa jej zdalo dievca,ale ze nieco tam vidi len to moze byt aj pupocnik...nuz a dnes na nas vykukol pipik😀tak na vyberanie dievcenskeho mena mozeme zabudnut a vrhnut sa na chlapcenske😀inak vsetko ok,morfo a biometria uplne v poriadku,zdravucki sme🙂

jankako
27. mar 2013

Ahojte dievčatá.Ja som tiež agustová 🙂 a chcem sa spýtať,tie čo viete pohlavie,kolko bude miminiek dievčat a kolko chalaňov?🙂
@bibi33 btw.aj mne pred tromi týž.povedala že to vyzerá na chlapca,ale že to môže byť aj pupočník.🙂 no ja dúfam že to dopadne ako u teba a bude to naozaj chalan 🙂
A ešte otázočka,ste tu niektorá čo bola na 3D u Grochála v MT?DAKUJEM

drnduliak
27. mar 2013

@jankako ahoj, ja som bola u grochala, ale nie na 3d ale na morfologicky utz v 20.tt

lily14
27. mar 2013

@jankako já budem mať dievcatko těším...som aj chcela
,ale hlavně nech je zdravucka

jankako
27. mar 2013

@drnduliak dakujem.a spokojná si bola?

jankako
27. mar 2013

@lily14 robím si štatistiku 😀 lebo vraj je rok rodenia sa chlapcov.

penelope111
27. mar 2013

Ahojte babuľky. Ako sa tu máte? čo máte nové? Ja mám toto: Minulý utorok po tom vyjadrení internej Dr. som bola celú noc v bolestiach žlčníka už ani tabl. nepomáhali. Ráno keď ma manžel zbadal a ešte som aj vracala tak ma hneď zobral do TN do nemocnice. Tam mi zistili už začínajúci zápal takže si ma tam nechali a v piatok ma operovali takže do Dunajskej som sa už nedostala 🙂 Začali laparoskopiou a skončili normálnou operáciou lebo sa nedal už ten žlčník ináč vybrať. Dnes ma pustili domov pekne bruško dorezané krížom krážom, ale aj ja aj malinký sme v poriadku 🙂

lily14
27. mar 2013

@jankako ahaaa ;) a ty co budeš mať?

drnduliak
27. mar 2013

@jankako ano, bola som velmi spokojna, super pristup, perfektne sono, plazma na stene oproti posteli, kde som mohla vsetko vidiet, vsetko okomentoval a vysvetlil...a pozeral toho strasne vela, od hlavicky az po velkost chodidla, aj doplera na srdiecko robil...mam aj 3d fotku

jankako
27. mar 2013

@lily14 ved neviem,ako som hore vyššie písala 🙂

lily14
27. mar 2013

@penelope111 som řada,že to máš už za sebou a ste zdravucky..neboj už bude len dobře..malá si predpripravu na porod ;) skóre uzdravenie prajem

lily14
27. mar 2013

@jankako vlastně co už máš doma som chcela sa opytat???

jankako
27. mar 2013

@lily14 dievčatko. sobotu bude mať tri ročky 🙂 ale ja odjakživa od puberty mám vysnívaného chlapčeka menom Oliverko.no či sa to splní,je vo hviezdach.ale kvoli manželovi by som chcela chlapčeka..🙂

penelope111
27. mar 2013

@lily14 Ďakujem 🙂

maria512
27. mar 2013

@lucka188 no neviem kolkokrat je to za den, ale je to urcite menej ako 15 sekund, naposledy to bolo v piatok tak dost casto co som si vsimla, cely vykend skoro nic...pondelok fakt skoro nic, vcera som bola na poradne a dnes to bolo uz asi 3 krát...ale vsimla som si ze ked nieco robim alebo som v pohybe tak si to tak neuvedomujem a neregistrujem, to skor ked zostanem v klude sediet alebo polo-lezat pred telkou.. 😒 ale zacala som zase pit to magnezium tak snad to pomoze alebo polavi aj ked zevraj keby to bolo nieco vazne urcite by inak doktor vcera zareagoval, zevraj ked je nieco bezne a uplne normalne pre doktora tak tomu nejako nevenuje pozornost...ale toto bude nase prve babo tak som sa trochu zlakla ze co to moze byt... 😒 ale dakujem za radu

ena1903
27. mar 2013

@jankako Ja potvrdzujem rok chlapcov 🙂 Ja som v soku, lebo som si na 100 percent myslela, ze dievcatko, manzel je blazeny, lebo samozrejme ako kazdy chlap tuzi po synovi (niezeby mu dievcatko vadilo, ale...) 🙂

jankako
27. mar 2013

@maria512 tvrdnutie máš??ja mám presne to isté..ked ležím alebo sedím,totálne krče,zťahy maternice..ked behám,pol dňa na nohách,absolutne nič mi nie je.príde večer,lahnem si,katastrofa..😖 musím buduci týž.popýtať radu od Dr.ale začnem už aj magnesko užívať,hádam to pomože..pri malej som to mala tiež,ale nepamätám si už v tomto tt.

jankako
27. mar 2013

@ena1903 ja som chcela už prvé chlapca,ale som nakoniec rada že to bola baba.🙂 ale druhé už musí byť chlop 😀musí ako musí,že jo 😀

ena1903
27. mar 2013

@jankako No ja si teraz vybavim svoju povinnost voci muzovi (syna) 🙂 a potom chcem dievcatko, aby som mohla nakupovat suknicky, saticky, zaplietat vrkociky...

jankako
27. mar 2013

@ena1903 držím palce,nech to vyjde.ja si už na tretie netrúfam..

zuzu188
27. mar 2013

poradňa za mnou 🙂...bábo je v úplnom poriadku,orgány má vyvinuté na 1*,srdiečko mu krásne bilo,nemáme ešte 100% potvrdené pohlavie,lebo malo skrížené nôžky,tak až o 4 týždne,plodovej vody máme dosť a maminka do 20tt pribrala až 0,7kg 🙂

margaretka35
27. mar 2013

@maria512 mne dava lekarka automaticky fotku. len raz mi nedala, tak som si pytala, povedala, ze ona vzdy robi fotku, ale ze babatko sa velmi mrvilo a nebolo na fotke dobre vidiet. teraz si musim pockat do 9.4. a to dufam uz bude vidiet aj co to bude, lebo doteraz boli stale prekrizene nozicky..ze asi baba...hanbliva 😀

deniska84
27. mar 2013

@jankako ja budem mat tiez chlapceka.moj doktor mi to uz hovori od14 tt a teda na velkom ultrzvuku v 20 tt mi to na 100% potvrdil.ja sa z chlapca tesim lebo chlapca sme si s manzelom aj priali 🙂