Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Dievcata mam otazku. Od vcera ma pobolieva medzi nohami (hlavne, ked chodim, ale sem tam aj inokedy), ale len na lavej strane. Je to ako ked dlho bicyklujete a boli vas ... 😀 ved viete co. Na roztahovanie panvy sa mi to nezda a tiez som len 19tt, to je skoro, nie? Co myslite, ze by to mohlo byt? Nestretli ste sa s tym niektora? Ta moja lava strana je nejaka zacarovana, aj v boku ma tam stale taha a pobolieva, aj krize na lavej strane ma bolia ☹ Trosku mam stres ci je vsetko ok, tak hadam ma ukludnite. Dakujem a vsetkym pekne sviatky 🙂
Tak uz aj my kopkame....sice zatial len tak "lechce" ale predsa! !!! Francuzsko nam asi prospieva 🙂
@niki18 to je super :o) francuzsko by prospelo asi aj nam :o) u mna zatial nic, ale tak dufam, ze sa coskoro aj ja dockam :o)
Ahojte kocky mi sa tiez pridavame termin mame 12 augusta. Pretrpeli sme si stresy pretoze nam vysiel vysledok z krvi 1:7 DS isla som na amnio kde nam koli takemu vysokemu skore dali vysledky do 3 dni na 5 najcastejsich chromozomov zatial je vsetko v poriadku ostatne chromozomy vysetria do konca buduceho tyzdna. Co vam budem hovorit darmo Vam povie niekto nestresuj sa ked ide babo.
@sandy312 nasa mala mala tiez cisticku nasiel jej ju lekar na ultrazvuku asi v 22 tyzdni. Pekne sa jej do porodu vstrebala. Tiez som vela vtedy o tom studovala je to ozaj dost caste. Klud bude to dobre 😉 Veronka je zive striebro ovela je rychlejsia ako starsi syn aj bystrejsia ziadne strachy.
@katla aj mna ked boli tak lava strana,krize,v oblas i vajecnikov a zistila som ,ze ak vela chodim,na dlhych prechadzkach,alebo po meste tak ma pobolieva v lavo,ako keby v slabine,tlak krce,tazko to opisat.ale po oddychu to prejde no a tie dlhe prechadzky som pred tehu zvladala lavou zadnou. 😉
Baby, so sexom ste v pohode? 😅 lebo mňa bolí pri sexe hneď pri vchode do vagíny...taká rezavá bolesť je to, inak normálne ma nebolí nič, necítim nejaké "nepohodlie" tam dolu, ale včera som si pozerala zrkadielkom, či nemám krčové žily tam, ale zvonka nie je nič, ako som si prstom zašla hneď na okraj, tak to zabolelo...čo to môže byť? 😕 Suchá nie som, s tým som problém nikdy nemala, ale to rezanie sa mi nepáči akosi...nemám ani výtok, zápach, nič iné ako normálne, len počas sexu je to citeľné...ak ma to bude pri najbližšom milovaní zas bolieť, zbehnem radšej ku gyndovi...síce poradňu mám 8.4...no uvidím...nemáte nič také? 😅
tak my sme tu dlhsie neboli,akosi nie je kedy 😅 krpana uz kope ako drak 😀 sa mi hrce robia na bruchu normalne,tak sa maly smeje,ze mamina,co to babo nase robi kotrmelce 😀 idem postudovat,co ste popisali 🙂
Ahojte, koľkokrát ste už boli na screeningu? Už viete pohlavie?
@margaretka35 urcite ano 🙂 uvidis pride to necakane a ani si neuvedomis, ze to je "to " 😉
@barchee ja mam tiez podobny problem ako ty... Tiez absolutne ziadne problemy, len pri sexe bolest pri vchode... Lekar ma uz aj pozeral povedal ze to nevyzera zapalovo... Povedal ze to moze byt aj tym ako sa teraz tam meni cele to prostredie a tak... Tak som zacala brat laktobacily, som zvedava ci to pomoze... A dal mi aj tablety na upravu prostredia, ale nejako to nepomohlo... Len ja mam problem aj s tym ze je u mna teraz trosku sucho 😕 tak to bude podla mna zcasti aj tym...
@lienka19881 ja s vlhkosťou problém nemám, šmykľavo je tam dosť 😀 len je mi to nepríjemné no...keď som si tam pozerala, tiež to nie je červené ani podráždené, takže kvasinky alebo nejaký zápal by to nemal byť...veď uvidím pri najbližšom milovaní...bohvie kedy bude zas 😀 😀 pri prvom synovi som nemala takéto nič, všetko bolo ok, len sa mi po pôrode rapídne zmenila chuť na sex...lepšie povedané úplne zmizla 😕 teraz ako tak sa mi chce ale to je nepríjemné zas... 😅 no čo, vydržíme, keď deti odrastú, bude času na sex habadej 😀 😀 😀 😀 vidíš, tie laktobacily by som mohla si dať, mám ich doma.
@cleona pozri si tu psychofyzciku pripravu pre tehotne tu: http://www.fnspba.sk/Nemocnica-Petrzalka/oddele...
potom ked pojdes na tej stranke na tim, hodi Ta to priamo na kontakty a tam je aj pan Jezikova.
Daj potom vediet co si sa dozvedela 🙂
Bab idete alebo boli ste na amniocenteze??? Mna to caka a sa bojim dakujem

Baby z BA - vrelo odporúčam. Už mám odskúšané! ;)
http://www.zlavadna.sk/zlava_29063_snop-cviceni...