icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

barchee
29. mar 2013

@zuzu188 hej, asi hej, veď o týždeň mám poradňu, tak poviem, ma kukne a uvidíme 🙂
@drnduliak no že by sme my nejak často sexovali...odkedy sa malý narodil je to dosť chabé 😅 mne sa po pôrode úplne vytratila chuť na sex, potom sa to trocha zlepšilo, ale zas Rišík furt nekľudne spí, takže nie vždy sa dá a keď sa aj dá, tak je to veľmi rýchle, alebo ako naposledy-nepríjemné 😝
@pepaa89 ano, bolo pipíka vidieť aj na obyčajnom čiernobielom utz 😉 ale malý bol dobre otočený, mal zadoček hore a rozčapoval nožky 😉

kokos baby, ja si teda za celý svoj život nepamätám, že by som sa na narodeniny sánkovala :D :D zblbnuté je toto počasie načisto :/ kde sú zelené stromy? púpavky? jarná vôňa? aaach jaj, snáď sa vyčasí kým porodíme :D :D

cleona
29. mar 2013

@pepedra Dakujem. Za link. Urcite tam budem volat le este je asi n to dost skoro. Len skoda ze na tych strankach nie je viac info. Napriklad aky je obsah, ci sa chodi aj s partnerom a pod. Ale ved zistim telefonicky.

lily14
29. mar 2013

Tak už aj já bublinkujem...těším sa...
baby neviete keď som bola na morfol.ult 18+4tt nebolo to skoro a nemozu být vysledky skreslene??

lylkatomaskova
29. mar 2013

Juj aj my budeme mať dievčatko podľa prveho skriningu o desať dní idem opˇať tak som zvedava či sa mi tam vyjadria k tej vcestnej placente čo mám

katarinka_brnka
29. mar 2013

@lylkatomaskova aj my budeme mad dievcatko 🙂

lylkatomaskova
29. mar 2013

Moj manžel chcel dievčatko viac ako chlapca teda v prvom rade to bolo v podstate jedno len nech je všetko ok .Nemám rada reči typu moj muž chcel chlapcaˇveď ako všetci muži alebo resp syna ..také je tio čo ja viem .Ale tak každeho vec🙂Žalám každej mamine aby dopadlo všetko ok a trodili sme zdravé krásne detičky čo nám budú robiť radosť celý život

lily14
29. mar 2013

@lylkatomaskova
@katarinka_brnka aj já budem mať dievcatko
;)

lylkatomaskova
29. mar 2013

Tak raz prevládaju chlapci potom dievčatka a čo mená pochválte sa-)

barchee
29. mar 2013

http://www.chinesegenderchart.info/gender-calcu... skúšali ste? ale si musíte vypočítať lunárny vek, nie aktuálny 😝 je tam na to tabulka, čo to spraví za vás. Prvý syn nebol prirodzene počatý, takže pohlavie nesedí - vyšlo tam dievča, ale teraz druhé bábo vyšlo chlapec a je chlapec 🙂

barchee
29. mar 2013

@lily14 ja som bola pri prvom synovi tiež tak skoro a všetko bolo ok, bábo je už celkom hotové, len sa zdokonaľuje a rastie 😉 čo ako by malo byť skreslené? 😕 🙂

lylkatomaskova
29. mar 2013

Ja už cítim ako kopka ale manžel ešte nie je to take slabe že ion to ešte neucíti.Baby kedy ste kupovali kočiar v ktorom mesiaci

lily14
29. mar 2013

@barchee nastastie bolo všetko ok,ale viem že ak sá robia testy alebo utz nie v přesný čas tak tam ešte nemuselo být všetko vidiet..

pasad
29. mar 2013

cafte kocky, neviem, ci poznate tuto stranku, tak len ju tu davam do pozornosti. ja som si tehu rifle objednavala odtialto.
http://www.bonprixshop.eu/kategoria/779/moda-pr...

darka2001
29. mar 2013

@pasad ja mam sice tehu rifle ,ale si na nich akosi neviem zvyknut,skor mi vyhovuju saty,ktore som do teraz skoro vobec nenosila 🙂

darka2001
29. mar 2013

@zuzullik1001 a preco ides na amniocentezu,mne hrozila,ale nakoniec po morfo usg ju dr zrusil,ze vraj zbytocne,vdaka Bohu 🙂

alaniska
29. mar 2013

@lylkatomaskova v 20tt🙂

darka2001
29. mar 2013

No tak dnes sa mi nedari,zelatina sa mi rozteka,krem netuhne,manzelik odpratava sneh,stromcek som nestihla ozdobit a este musim dokoncit torticku,veselo...... 😉

lylkatomaskova
29. mar 2013

tak to nieje skoroM? Ja neviem ale tak možno ani nie 🙂)

pepaa89
29. mar 2013

@barchee no mne v 16 týždni vôbec nerobil ultrazvuk a teraz mám ísť v utorok tak neviem či homám o to poprosiť či čo :D

lily14
29. mar 2013

Baby poraďte...citam jednu knihu v angličtině a neviem co znamená fetal scalp monitor?? Ako sa to u nás správně vola?slovník mi nepomaha ;(

barchee
29. mar 2013

@lily14 morfologický sa robí od 18 do 21 tt, takže si bola v správny čas 😉
@pepaa89 my sme boli na malom 3D v 16 tt 😉 ale moj gyndo mi robí utz na každej poradni...

saranata
29. mar 2013

je to vnutorný monitor plodu počas porodu , na hlavičku dietata sa upevnia elektrody ktoré sleduju akciu srdiečka 🙂

lily14
29. mar 2013

@saranata dakujem si zlata;)

pasad
29. mar 2013

@darka2001 jj, ja sa tiez dobre citim v satach, alebo v leginach s tunikou, ale tak lakalo ma "zazit" klasicke tehotenske rifle 🙂

niki18
29. mar 2013

Fuuuu, tak ja som sa tu este prednedavnom vytesovala, ze Francuzsko malemu prospieva ale mne asi nie...chytila som neaku virozu, od vcera vecera vraciam, neviem nic zjest, boli ma hlava a vlastne cele telo! !!! Strasne som zoslabnuta a len lezim cely den...dufam, ze to cim skor prejde, lebo uz by som sa aj rada najedla...a malicky urcite tiez! !! 😠

freyjanr
29. mar 2013

@niki18. Júj no skoro sa uzdrav nech si to stihnes aspoň trochu užiť.aké máte pocasie?u nás celý deň ah noc fujavica snehová

freyjanr
29. mar 2013

@lylkatomaskova ja si kúpim najskôr v júli ale asi z netu objednam až po pôrode.neni som moc poverciva ale kočík c predstihu naozaj nosí smolu.podľa mňa stačí po pôrode vsak prvý mesiac aj tak s bábätkom nevyjdes z domu

zuzullik1001
29. mar 2013

@darka2001 bola som na umelom oplodneni... Vysledok som mala 1: 8000 na dawmov syndrom... A na motfologickom ultrazvuky mi hovorili ze tam nevidia chromozony.. Tebe preco hrozil??

niki18
29. mar 2013

@freyjanr pocasie sme mali dnes super....prijemnych 15 stupnov, slniecko....a ja v posteli ☹

niki18
29. mar 2013

@freyjanr dufam, ze sa u nas to pocasie uz konecne umúdry! !!! By bolo nacase! !!!