Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Tak už aj já bublinkujem...těším sa...
baby neviete keď som bola na morfol.ult 18+4tt nebolo to skoro a nemozu být vysledky skreslene??
Juj aj my budeme mať dievčatko podľa prveho skriningu o desať dní idem opˇať tak som zvedava či sa mi tam vyjadria k tej vcestnej placente čo mám
@lylkatomaskova aj my budeme mad dievcatko 🙂
Moj manžel chcel dievčatko viac ako chlapca teda v prvom rade to bolo v podstate jedno len nech je všetko ok .Nemám rada reči typu moj muž chcel chlapcaˇveď ako všetci muži alebo resp syna ..také je tio čo ja viem .Ale tak každeho vec🙂Žalám každej mamine aby dopadlo všetko ok a trodili sme zdravé krásne detičky čo nám budú robiť radosť celý život
@lylkatomaskova
@katarinka_brnka aj já budem mať dievcatko
;)
Tak raz prevládaju chlapci potom dievčatka a čo mená pochválte sa-)
http://www.chinesegenderchart.info/gender-calcu... skúšali ste? ale si musíte vypočítať lunárny vek, nie aktuálny 😝 je tam na to tabulka, čo to spraví za vás. Prvý syn nebol prirodzene počatý, takže pohlavie nesedí - vyšlo tam dievča, ale teraz druhé bábo vyšlo chlapec a je chlapec 🙂
Ja už cítim ako kopka ale manžel ešte nie je to take slabe že ion to ešte neucíti.Baby kedy ste kupovali kočiar v ktorom mesiaci
cafte kocky, neviem, ci poznate tuto stranku, tak len ju tu davam do pozornosti. ja som si tehu rifle objednavala odtialto.
http://www.bonprixshop.eu/kategoria/779/moda-pr...
@zuzullik1001 a preco ides na amniocentezu,mne hrozila,ale nakoniec po morfo usg ju dr zrusil,ze vraj zbytocne,vdaka Bohu 🙂
@lylkatomaskova v 20tt🙂
No tak dnes sa mi nedari,zelatina sa mi rozteka,krem netuhne,manzelik odpratava sneh,stromcek som nestihla ozdobit a este musim dokoncit torticku,veselo...... 😉
tak to nieje skoroM? Ja neviem ale tak možno ani nie 🙂)
Baby poraďte...citam jednu knihu v angličtině a neviem co znamená fetal scalp monitor?? Ako sa to u nás správně vola?slovník mi nepomaha ;(
Fuuuu, tak ja som sa tu este prednedavnom vytesovala, ze Francuzsko malemu prospieva ale mne asi nie...chytila som neaku virozu, od vcera vecera vraciam, neviem nic zjest, boli ma hlava a vlastne cele telo! !!! Strasne som zoslabnuta a len lezim cely den...dufam, ze to cim skor prejde, lebo uz by som sa aj rada najedla...a malicky urcite tiez! !! 😠
@lylkatomaskova ja si kúpim najskôr v júli ale asi z netu objednam až po pôrode.neni som moc poverciva ale kočík c predstihu naozaj nosí smolu.podľa mňa stačí po pôrode vsak prvý mesiac aj tak s bábätkom nevyjdes z domu
@darka2001 bola som na umelom oplodneni... Vysledok som mala 1: 8000 na dawmov syndrom... A na motfologickom ultrazvuky mi hovorili ze tam nevidia chromozony.. Tebe preco hrozil??

@zuzu188 hej, asi hej, veď o týždeň mám poradňu, tak poviem, ma kukne a uvidíme 🙂
@drnduliak no že by sme my nejak často sexovali...odkedy sa malý narodil je to dosť chabé 😅 mne sa po pôrode úplne vytratila chuť na sex, potom sa to trocha zlepšilo, ale zas Rišík furt nekľudne spí, takže nie vždy sa dá a keď sa aj dá, tak je to veľmi rýchle, alebo ako naposledy-nepríjemné 😝
@pepaa89 ano, bolo pipíka vidieť aj na obyčajnom čiernobielom utz 😉 ale malý bol dobre otočený, mal zadoček hore a rozčapoval nožky 😉
kokos baby, ja si teda za celý svoj život nepamätám, že by som sa na narodeniny sánkovala :D :D zblbnuté je toto počasie načisto :/ kde sú zelené stromy? púpavky? jarná vôňa? aaach jaj, snáď sa vyčasí kým porodíme :D :D