Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
a to ziadna nebudete v ruzinove??? no co uz, aspon budem mat viac miesta, teda dufam 😀
@babatko2012 http://www.bambino-kociky.sk/index.php/e-shop/9...
My sme si vybrali ten k108 ten zelený 🙂 A na tej stránke majú už aj tú novinku.
@babatko2012 priznam sa neviem,aky typ camarela to bol,ja som sa naten kocik moc nesustredila,lebo som bola pozerat inu znacku.zdal sa mi na mna dost vysoky,ale cena fajna a je velmioblubena znacka na nasom trhu-tak mi v predajni povedali 🙂
dámy dámy už to viem moje tušenie bolo správne k mojmu chlapčekovi pribudne krasna malá sestrička :*
Tak predsa len su tu aj nejake dievcatka. Nie je to az taka jednoznacna prevaha. ;)
@maria512 ahoj konkretne moravske meso som nejedla ale pocas tehotenstva som uz zjedla vela udenych nevarenych veci a nic sa mi nestalo,varene by mi ani nechutili 🙂 a k tomu nechutenstvu ja mam obcas take dni,niekedy dokonca vyvratim co nasilu zjem ale nejak ma to netrapi kedze nechudnem a ine dni jem aj za troch
no ked vidim tu chlapcensku prevahu som zvedava co to bude u mna,priatel je presvedceny ze chlapcek ale otec ma pri poslednej navstveve ,,potesil,, vetou:bude to dievcatko lebo kazdy den si skaredsia a skaredsia 😀
@cleona no ten ma potesil este viac,asi pred mesiacom tak na mna pozeral vecer v posteli a zo sirokym usmevom mi hovory:jaka si ostala spatnucka...pravdaze pri mojich ,,usporiadanych,, hormonoch som sa hned rozrevala a on skoro umrel od smiechu,zevraj to povedal len tak ale neviem....vsak vidim to na sebe-kde nemam akne tam mam ekzemi

@ada510 ja mam termin 19.8.2013 a urcite chcem byt na antolskej. Mozno sa este aj stretneme. ;)