icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

deniska84
4. apr 2013

ahojte baby. vyhodil sa mi dnes na dolnej pery opar... myslite size si to mozem potierat mastikou na opary OPARSTOP neublizi to babetku?nemate s tym niektora skusenosti?dakujem

jazmina83
4. apr 2013

@freyjanr práve nám bolo potvrdené,že budeme mať znova chlapčeka čiže kočík ostáva 😀 ušetrené peniažky 😀

freyjanr
4. apr 2013

@jazmina83 dalsia s chlapcekom?no gratulujem 🙂 nech uz je pondelok som zvedava co to bude u mna

freyjanr
4. apr 2013

@deniska84 neriskovala by som,behni do najblizsej lekarne a spytaj sa

jazmina83
4. apr 2013

@freyjanr 😀 ďakujem,ja potvrdzujem že tento rok je rokom chlapcekov,v mojom okolí sa rodia budú rodiť iba chlapci 😀 takže možno v pondelok uvidíš pipika 😉

freyjanr
4. apr 2013

@jazmina83 no aj ja to vidim nie len ti ale aj v okoli no ale ked to ozaj bude chlapcek uz fakt nenajdem vyhovorku na to preco tak spatniem 😀 😀 😀

gylla
4. apr 2013

Ahojte dievčata aj ja sa ku vam pripajam budeme mať dievčatko a mame termin 10 a 14 augusta a rodit budeme v ke 🙂 🙂

beruska1311
4. apr 2013

@gylla tak vitaj medzi nami🙂 a v ktorej nemocke a u koho chces rodit?

darka2001
4. apr 2013

@freyjanr ja som na tom taky tak,budeme mat dievcatko a az teraz ked sa to potrdilo tak z kamosky vyslo,ze ona to vedela lebo som bola sama vyrazka,ekzem a nejaka opuchnuta,tak som sa pekne podakovala za tu uprimnost 😉
Takze plati,ze kocky beru krasu mamkam....som zvedava ci to potvrdis.

freyjanr
4. apr 2013

@darka2001 noo,najprv som to pripisovala tomu ze som musela prestat brat miliardu liekov na alergiu ale az takto sa mi to nezda...uvidime v pondelok 🙂

freyjanr
4. apr 2013

@gylla ahoj a to mas dva terminy?

jazmina83
4. apr 2013

@freyjanr 😀 ja Som Pri Prvom chlapceku pribrala 30kg sama voda a vyrazky 😀 no hrozna bosorka 😀 takze aj chlapci maju na tom podiel 😀

freyjanr
4. apr 2013

@jazmina83 to vazne? :D lebo moja mamina ked cakala brata ze uplne ziarila krasou,skoro nepribrala níc a pri mne ze ospatnela a pribrala 20kg...a co ti vtedy doktor povedal na priberanie?lebo mna doktor zdrbal ze som zatial pribrala 6kg

maria512
4. apr 2013

@freyjanr tak to mi odlahlo...len u mna bolo vzdy okamzite vidiet kazde deko co som schudla alebo pribrala ☹ ...inak som zatial chvalabohu neschudla ale ani nepribrala za posledne dva dni...ja sa asi určite trosku moc sledujem a stresujem...to bude nase prve a vsetko -uplne vsetko je pre mna absolutna novinka... 😒 ale krásna novinka...uz sme mali aj jeden silny pohyb co citil silno aj manžel 🙂 tak sme sa tesili ako deti a cakali sme asi dalsiu hodinu na dalsie pohyby ale neboli...teda take silne ako tamten 🙂

freyjanr
4. apr 2013

@maria512 ja som na tom rovnako,prve dieta a oplasena som zo vsetkeho,keby nemam mamu zdravotnu sestru ktorej kazdych 5 minut volam ze co mam robit tak neviem kde by som bola 😀 😀 😀 kaa som zatial citila jeden krat take kopkanie ale od vtedy nic,ani silne ani slabe 😢

eestimlha
4. apr 2013

@deniska84 ja si davam naplast compeed odkedy je na trhu, som s nou velmi spokojna. Hlavne ukludni pulzovanie a bolenie oparu, je to zakryte, aby sa opar nesiril inam a rychlejsie sa zahoji.

kamca93
4. apr 2013

budeme mat dievčatkooo... 🙂))

lily14
4. apr 2013

@deniska84 urcite mozes

luciarichard
4. apr 2013

@ada510 aj ja idem na antolskú, rodila som tam aj prvé dieťa, mala som zazmluvneného lekára a bola som velmi spokojná ;)

lily14
4. apr 2013

A ako to vlastně chodi?kolko sa platí zazmluvnenemu gynekol.?

kamca93
4. apr 2013

baby mam taku otazocku bola som dneska na tom sone. ale doktori mi nepisu nic z ultrazvuku do knizky ale na taky papier... na tom papieri niesu ani vsetky kolonky ako v knizke. a je tam taka kolonka ze "postavenie" neviete mi niektora vysvetlit co to je????a inak malinka je upln v poriadku ma 20 cm a 400g 🙂 🙂 🙂

maria512
4. apr 2013

@freyjanr no tak to mas uplne perfektne ze mozes mamine sem tam zavolat 😉 ja citim take bublinkovanie kazdy den, hlavne salat s reznom mu velmi chutili 😀 vtedy sa najviac ohlasovalo 🙂 ale taky silnejsi bol v piatok navecer...taky sme na sekundu ostali akoby zlaknuty s manzelom a hned sme sa zacali smiat ake to bolo krasnucke... 😀 a odvtedy zasa iba take slabunke...ale aj tak stale stresujem pri kazdom novom zisteni 😒 no cistý dilino 😀

maria512
4. apr 2013

@freyjanr akože 6 kg je malo ci vela?ja som doteraz pribrala skoro 4kg maximalne a to sa mi zda malinko...nie zeby som chcela byt chodiaca gulicka len som myslela ze budem viacej priberat...no kazdy mi hovori ze nebudem nejako velmi gulata, že iba bruško bude rast a nic ine...ze tak ako moja mama pri mne 🙂

barchee
4. apr 2013

@kamca93 postavenie je poloha bábätka v maternici, teda či má chrbátik naľavo alebo napravo, aby sa pri pôrode vedelo, ktorou stranou ťahať hlavičku 😉 označuje sa to tuším P1 a P2 ak si dobre pamätám, 1 je chrbát napravo a 2 je naľavo...teraz nie som si istá, už sú to predsa len 3 roky, čo som to vedela 😀 😀 ja som mala P2 a Riši mal chrbátik vľavo ano, tak P2 je vľavo 😝 tuším... 😀 😀 😀 to sa do pôrodu bude ešte meniť, až posledné cca 2 mesiace by to mohlo byť viacmenej stabilné, keďže bábo už nemá moc miesto na otáčanie sa. Moj prvorodený bol tuším od 24 tt už furt tak uložený, dole hlavička, naľavo chrbátik 🙂 Pri prvom mi tiež nič nepísali do knižky, ale na taký papier, teraz mám všetko v knižke.

barchee
4. apr 2013

@jazmina83 aj my sme na tom tak 😉

darka2001
4. apr 2013

Tak nasa kocka sa prvy krat ozvala v prvy jarny den,ale to som este presne nevedela ci je to co to ma byt,potom 3 dni nic,potom obcas nejake tuknutie,no a potom ako nas doky vyplasil,ze moze byt peoblem so srdieckom tak sa kocka tak prebrala,ze obcas to je aj vidiet na brusku ako sa pohne a kopna,ale ked mam narocnejsi den tak si to nejako neuvedomujem az vecer ked kludnem lezim a je pokoj.

pasad
4. apr 2013

@lucka188 drzim prsty, nech je ten tlak co najviac pod kontrolou a v poriadku!

freyjanr
4. apr 2013

@maria512 akoze privela,strasne ma tym vytocil

freyjanr
4. apr 2013

@maria512 takze reaguje na jedlo? 😀 no sranda,moje zareagovalo na kychanie,asi som ho zobudila

jazmina83
4. apr 2013

@freyjanr no lekári nevraveli nič,mám problémy so stitnou takže u mňa bolo priberanie aj zo vzduchu takže neviem čo by bolo pri prejedani sa :- D teraz je to rovnako bojím sa pred každou poradnou postvit sa na váhu zatiaľ som + 7 kg, ja si myslím že tvoj prírastok nie je nič extra každa žena má iný prirastok mňa len idú poraziť a v dobrom závidím tehulky čo majú max + 2 kg za celé tehotenstvo 😀