icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

gylla
5. apr 2013

niki18 termin mam podla usg 10 augusta ty kedy mas?

gylla
5. apr 2013

@niki18 no mam termin podla usg 10 augusta a ty kedy mas?

niki18
6. apr 2013

@gylla tak ja mam az na 25.8.....cize to sa tam uz nestretneme...a uz vies u koho chces rodit? ???

gylla
6. apr 2013

no tak to o vyzera a mas aj nejake doktora vybrateho?

niki18
6. apr 2013

@gylla nooo ja chcem rodit jednoznacne pri mojej doktorke...dr.Janka Mikulova...a ty?

katla
6. apr 2013

Baby, viete poradit? Vcera ráno, keď som sa zobudila som na brusku zbadala drobnú krupicu, ako alergiu a hrozne to svrbi. Mám to kade tade po brusku, ale aj okolo celého pupku. Neviete co by to mohlo byť? Nemenila som ani prášok, ani krém, ani sprchac nič, nenapadá ma z čoho by to mohlo byť. Do poradne idem v pondelok, tak hádam sa neuskrabem k smrti dovtedy.

kamca93
6. apr 2013

@katla ja som sa tiez tak zobudila myslim ze asi pred 3 tyzdnami..... natrela som si to kalciovou mastickou a uz sa to neobjavilo

gylla
6. apr 2013

ja tiez chcem pri svojej doktorke sice som sa jej este nepytala dufam ze nebude mat akurat dovolenku a ty si svoju uz informovala ze chces pri nej rodit?

gylla
6. apr 2013

@niki18 no aj ja mam doktorku Mikulovu 🙂

niki18
6. apr 2013

@gylla tak v pondelok idem na poradnu a chcela by som sa s nou dohodnut, ci by sa dalo a ci sa nahodou v tom termine nechysta na dovolenku...v opacnom pripade sa mi velmi do starej nemocky nechce 😒

lily14
6. apr 2013

@niki18 jejjj aj ja ku nej chodim,na Panelovu???asi aj ja budem u nej rodit..

niki18
6. apr 2013

@lily14 heeeej? ???no sranda... A uz si sa s nou aj dohodla?? Uvidim v pondelok co mi povie, ale urcite by som ju chcela mat pri prvom porode...strasne mila pani doktorka 🙂

lily14
6. apr 2013

este
@niki18 este nie,tiez sa chystam sa opytat nabuduce 22.4 dufam nebude problem....ano je super odbornicka

niki18
6. apr 2013

@lily14 a kedy mas termin? ?? V pondelok dam vediet, co mi povedala 😉

lily14
6. apr 2013

@niki18 22.8.13...esteeee to je daleko,poznas niekoho kto u nej rodil???mne ju odporucila manzelova mama kedze robi na Rastislavke tak ju pozna z reci ze je fajn....

niki18
6. apr 2013

@lily14 no ved hej, este to je daleko, ale vsetko to ide taaaak strasne rychlo, ze si to ani neuvedomime a uz je tu august...nepoznam nikoho, kto u nej rodil, ale odporucila mi ju rodinna kamoska a ja som s nou zatial velmi spokojna...

luciarichard
6. apr 2013

@kamca93 ja mám termín 11. 8 a hej hej chcem si ho zazmluvniť 😉

kamca93
6. apr 2013

Aj ja som rozmyslala ja mam. Dva dni po tebe... Inak nebola si nahodou teraz niekedy na poradni?? Potrebujem malu radu... Ja som bola vcera a len mi povedal ze 23.4 mam dojst na krv a na ten cukor... Len mi nepovedal ci si ho mam kupit a zarobit den vopred ako mi niektore kamosky hovorili alebo ci si to mam len kupit a priniest...

kamca93
6. apr 2013

@luciarichard Aj ja som rozmyslala ja mam. Dva dni po tebe... Inak nebola si nahodou teraz niekedy na poradni?? Potrebujem malu radu... Ja som bola vcera a len mi povedal ze 23.4 mam dojst na krv a na ten cukor... Len mi nepovedal ci si ho mam kupit a zarobit den vopred ako mi niektore kamosky hovorili

gylla
6. apr 2013

@niki18 vazne teraz ides v pondelok do poradne idem aj ja 🙂 ani mne sa nechce do starej prvu dceru som rodila v saci tam sa mi pacilo ale chcela by som u svojej doktorky teraz rodit je velmi zlata 🙂

niki18
6. apr 2013

@gylla haha a kedy ides? ? Ja na 9tu rano... No a som zvedava co mi povie, ked jej poviem, ze chcem rodit pri nej...uvidime 🙂

angielka
7. apr 2013

Včera krásny dník, náš krpček v brušku kopkal takmer celý deň 🙂 Asi sa mu včera nechcelo spinkať.

luciarichard
7. apr 2013

@kamca93 u každého lekára je to inak, moja dr. nerobí tie testy posiela ma do preventívneho centra OÚSA. Je to v centre mesta tak som zvedavá ako budem parkovať. Ale skús si radšej zavolať doktorke či si máš kúpiť tú glukózu 😉

gylla
7. apr 2013

@niki18 no ja idem na 8 rano lebo mi budu brat aj krv ides sa opytat?chcem skusit aj ja potom si povieme co a ako 🙂

niki18
7. apr 2013

@gylla tak si potom dame vediet 😉 dufam, ze nebude mat dovolenku v tom case 😒

gylla
7. apr 2013

@niki18 no to dufam aj ja potom neviem kam pojdem a ku komu

zuzu188
7. apr 2013

@kamca93 v lekárni si kúp glukózový prášok..stojí cca 70 centov....ten potom vysypeš do vody a vypiješ,ale pije sa to v ten deň,keď ti robia test..deň pred tým sa nemá jesť nič sladké...u nás to robia v nemocnici u diabetologičky

niki18
7. apr 2013

@gylla no ved to, ze ani ja...tak dufajme, ze si vezme dovolenku zaciatkom jula...hahaha 😉

kamca93
7. apr 2013

@zuzu188 to viem ze sa to pije az ked tam prides len neviem ci si to mam zarobit doma den vopred alebo az tam... Lebo kamoska mi hovorila ze si to musela robit den vopred a dat na noc do chladnicky... A ked som sa pytala doktora ze ci si to mam kupit tak povedal ze ano ze potom sestricka mi vysvetli ale nic nepovedala... Takze tam budem musiet zavolat a opytat sa

pasad
7. apr 2013

@kamca93 fyi, mne povedala sestricka, ze si mozem kupit v lekarni, alebo aj tam na mieste sa to da, kde mit o budu brat. nikto mi nekazal nic rozrabat dopredu.