Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@andullinka Ja už som Dr.Sysákovi písala sms-ku či naplánuje v čase môjho termínu dovolenku a napísal mi že nie že mi rád s pôrodom pomôže tak som kľudná 😎
Som sestrička len po vsedkych tých strastiach na Antolskej hlavne na ODCh(dlhodobo chorý) som sa začala venovat zubom a robím v ambulanci...poznám tam vsetkych doktorov takže nezmluvnim nikoho podľa mňa to je úplne jedno...
@babatko2012 to mi hovor 🙂 ja som sa v tom skoro dva mesiace zamotavala a potom odmotavala kym som si aky taky prehlad a rozhodnutie urobila 🙂
@luciarichard Tak to je super, ze ta vezme, mas este pomerne skoro termin v auguste, tak to by nemal byt problem, viem ze pred 3 rokmi brali vsetci dovolenku po 20tom auguste, ja som mala termin 31. a uz ma nikto nechcel zazmluvnit. 😵 Pozeram ze cakate chlapceka, gratulujem - budete mat parik 😉 😵 😵
@freyjanr ahoj,nasla som teraz taky retro kocik,neviem aky presne hladas,tak posielam link 🙂 http://www.e-baby.sk/product/kocik-marita-prest...
http://www.e-baby.sk/product/kocik-marita-class...
@babatko2012 ajajaaaaj znovu som sa v tom zacala vrtat a uz opat som nerozhodna,nasla som dalsi fajny 🙂)) to je dilema,ale tento mesiac uz idem objednat a nebudem konecne spekulovat 😎
@miciluci mi hovor o tom 🙂 ja som tiež už zúfala, a prišla som na to , že kočiar musím vidieť naživo. Mňa napr. tá červená bexa na internete vôbec nezaujala a naživo sa mi tak páááči. Takže som rozhodnutá, že ho musím vidieť. A to nehovorím o tých rozmeroch, každá stránka si napíše ako chce mám pocit......a aký nový si našla?
@babatko2012 presne,ani men sa bexa na nete nepacila a nazivo som z nej bola uzasnuta,hlavne teda z paris-ciernocerveny,mojmu drahemu sa pacili tie chromovane kolesa.ale ma ju aj kamoska,tak nechcem mat rovnaky 🙂 ja som teraz opat vykutrala 4runner:http://www.e-baby.sk/product/kombinovany-kocik-4runner...
@miciluci no ten je tiež krásny. Ja som ho tiež pozerala ale kvoli niečomu som ho vyškrtla zo zoznamu🙂 len teraz si už nepamätám prečo 🙂 neviem či kvoli tomu, že píšu vaničku len 32 cm alebo sa mi marí, že som čítala recenzie a tam bolo, že nie je vhodný do terénu, neviem musím to pozrieť....
ahojte baby, chcela by som sa spýtať či chodí niektorá z vás k p,. Jahnatkovej do nr?... to som sa uz mala skorej asai prihlasit, ze?
@babatko2012 tak si skus spomenut a napis mi 🙂 mne nazaciatku vadila ta teleskopicka rucka,ze sa neda ohybat a je ploska,ale nazivo som videla ten kocik po meste niekolkokrat a velmi sa mi pacil 🙂 asi mu tu rucku odpustim 🙂.prave som pisala do jednej predajne ci mi daju nejaku zlavu ked objednam u nich za dost velku sumu,som zvedava co odpisu,ak daju dobru cenu,bude 4runner 😎
@freyjanr ahoj....nooo po 3 dnoch ma to preslo, cize som si kludne mohla uzit Francuzsko tak ako ho mam rada...prechadzky po plazi, vyborna strava, dezerty..., pribrali sme 2 kila a uz sme doma... Len mi je luto, ze priatel este musel ostat a uvidim ho az koncom maja ☹ ale aspon som ho videla par dni, kedze sme sa nevideli od decembra ☹ ☹ ☹
Uz mame o morfologicko ultrazvuku. Vsetko je chvalabohu v uplnom poriadku. A posilnujeme dievcatkovsky tym. Budeme mat malu Moniku. Strasne sa tesime. Aj sme jej nadhernu tvaircku videli na ultrazvuku. Neskutocny zazitok. Normalne som cela namakko. Hned sme boli aj obchode kupit prve ruzove dupacky.
Juuuj nech uz je pondelok.konečne priateľ prvý krat uvidí bábätko.strašne sa na to teším.
@freyjanr tak lebo sme sa rozhodli pre zivot na Sk, takze nam to tu vsetko chystam, kedze sa chystame podnikat a priatel nerozprava po slovensky, tak to je vsetko na mne...ja som zatial u rodicov a on zatial pracuje u nich vo Fr...ale to je len tak v skratke....ja som rada, ze som doma, aj on sa tu velmi tesi, len nam je smutno...peniaze vsak potrebujeme, cize nemame na vyber...ale vravim si, ze to rychlo zbehne a potom uz budeme spolu 🙂
@luciarichard. A kolkateho mas termin??? Takze si budes Sysaka zazmluvnovat???
Filipko vyvádzal a nechtiac mi skočil kolienkom na bruško ☹..dosť to bolelo...teraz je to už ok,len trošku ma pobolieva miesto,kam mi skočil..maličký našťastie vykopkává tak ako vždy

@babatko2012 Mne sa páčia také krikľavé farby 🙂 keby to bolo dievčatko by som brala ten ružový čo je úplne dole 🙂