Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@margaretka35 ahoj,mne doktor meria krcok sonom zospodu.
@margaretka35 hej, utz zospodu, volá sa to cervikometria 😉 mne na každej poradni kontroluje krčok palpačne, teraz som ho mala mäkký, preto mi krčok aj zmeral.
Ahojte kočky, prosím Vás netrápi Vás niektorú vysoký resp. vyšší pulz. Ja mám tlak nízky resp normálny len tep mám okolo 105 a viem že má byť okolo 70. Treba to nejak riešiť či je to normálne ?
@luciarichard ahoj, ja som mávala problémy s tepom a tlakom cez menzes pred tehu, bola som aj u kardiológa a povedal, že do 80 - 90 tep je OK. a viem, že tehotné mávajú bežne vyšší. riešiť - záleží od toho, ako sa cítiš, či ti nie je na odpadnutie a pod. piť dostatok tekutín nezabúdaš? a prechádzky pohodovým tempom pomáhajú 🙂
@luciarichard aj ja mam obcas vyssi pulz aj ked tlak je o.k,obcas mi busi srdce,ale mam pocit,ze hl po namahe,stale sa to upravilo,tak som to zatial neriesila.
@luciarichard Opytala by som sa gynekologa. Ja teraz chodim k internistovi kvoli vysokemu tlaku a minule tam bola baba co mala vysoky pulz a to tam riesili, netvarili sa ze o nic nejde. Takze by som to skonzultovala s lekarom a pripadne sa dala tiez tomu internistovi vysetrit ci je vsetko ok.
Kocky ja sa chcem tiez poradit,mam nadchu a tak riadne kycham,kaslem a smrkam a mam pocit,ze aj brusko je potom pevnejsie,podbrusko ako keby stvrdlo,citim to hlavne ked si ho chytim,inak nemam ziadne krce ani bolesti a potom to prejde,moze to byt aj reakcia ,ze stale napinam brus svaly pri kuchani a smrkani,alebo?
@luciarichard ahoj ja som na tom dost podobne - tlak nizky a tep vysoky, tiez okolo 90 - 100. tuto mi vseobecna doktorka povedala ze to je v norme, tak tiez neviem, ci sa mam nad tym nejako pozastavovat alebo je to fakt este normal... daj potom vediet, co ti povedal doma doktor, ked sa na to budes pytat 🙂
@luciarichard v tehotenstve je rýchlejší pulz ok 🙂..srdce dostáva viac zabrať,tak bije rýchlejšie..ja mávam teraz bežne okolo 100
@freyjanr že vraj prave naopak, ešte male si môžeš o to opreť pri kojeni, alebo seba, http://www.google.sk/search?q=dojčiaci+vankúš&h...
To by som aj ja brala, nejakú dobrú stránku na kúpu vecí, vecičiek v UK, nemáte niekto www?!
@barchee aha, to moja lekarka ma zospodu nekontrolovala odkedy som tehotna, tak dufam, ze je vsetko ok. musim sa jej na to opytat na buducej poradni.
@luciarichard ja mám 91 tep 🙂 je to normál v tehu, ako píše @zuzu188, srdiečko ti pumpuje o viac ako štvrtinu viac krvičky ako v netehu stave, je teda prirodzené, že srdce bije rýchlejšie 😉 rýchlejšie sa zadýchaš, ľahšie sa spotíš...je to ok 🙂
@margaretka35 mne to tak aj pri prvom synovi furt kontrolovali a aj teraz, tak mi to prišlo normálne, ale ako vidím, nie všetci gyndovia majú pri tehotných rovnaké postupy... 😖 ja osobne si myslím, že by to malo byť každoporadňové vyšetrenie, je to dôležité, vedieť, či je krčok ok.
@marley7 @freyjanr Co takto www.amazon.co.uk ?
@zelovocka @darka2001 @norwaybergen @zuzu188 @barchee ďakujem kočky aj som si myslela že je to normál je naši zas strašili 🙂
@margaretka35 @barchee Mne teraz pri poslednej poradni doktor skontroloval dlzku krcka ultrazvukom cez brucho a ked bola dlzka ok, tak to dalej neriesil. Myslim ze on ma teraz sklon zbytocne sa mi tam nesparat kym to nie je potrebne.
baby beriete este vitaminy femibion 400+dha atd...??????

@rybca no inak to som uz pocula ze viacero ludi objednava pre deti z anglicka veci cez net,a nevies poradit nejaku dobru stranku?