icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

marley7
22. apr 2013

@barchee Ma napadlo, že či už teda vieš, čo to idete mať, potvrdilo sa to dievčatko?! Či zostáva chlapec?

jankako
22. apr 2013

@freyjanr nie celé telo.ruky,len prsty a akoby chodidlá.dneska v noci mi strpali dlane,cítila som ich také naduté.o týž.piatok mám poradňu.počkám.ale ak by sa to zhoršilo,tak zavolám.kámoška sestrička donesie tlakomer z práce a môže mi aj moč pozrieť papierikom.vystrašená som!

zabavka
22. apr 2013

@jankako mne opúchajú tiež a dr. mi povedala, že by som nemala toľko priberať, pritom mesačne priberiem 1kg, ale inak sa tým nejako nezaoberala a ruka mi iež trpne, ale iba jedna, občas.

barchee
22. apr 2013

@marley7 chlapec na 99% 😀 😀 budúci týždeň sa idem objednať na velké 3D v polovičke mája niekedy, tak tam to už bude vidno poriadne 🙂 na tom morfo-utz malo bábo nožky pri sebe, nechcel ich moc rozčapiť, ale podarilo sa gyndovi nejako to stopnúť v správnej chvíli a bolo vidieť semenníky a piňďula 🙂

jankako
22. apr 2013

@zabavka 24tt+3d som a mám +4kg neviem či je to vela??

jankako
22. apr 2013

@zabavka dokonca len okolo 3-3,5kg 🙂 keby aj 4kg,aj tak to nie je tragedia,nie?

zabavka
22. apr 2013

@jankako veď to je super, ako podľa tabuliek sme v norme 😀 Kázala mi ešte jesť veľa bielkovín, tvaroh a piť len nesladený čaj a vodu z vodovodu, resp. nie sladené a ani bublinkové. A ešte som čítala že vykladať hore nohy a už neviem, asi všetko 😀

lily14
22. apr 2013

ahojte baby,akurat som dosla z poradne vsetko ok,len nechcela mi povedat kolko ma malicka gramov,ze to staci 3krat za tehotenstvo vazit...tak neviem lebo v 18+4 mala len 230g tak som chcela vediet kolko ma...vam povedia vahu vzdy???

jankako
22. apr 2013

@lily14 hej hej.len tri krát meraju mimi.aj v knížke sú na to tri kolonky.ale sono mne robí vždy.naposledy merala 3.4

lily14
22. apr 2013

@jankako ahaa tak dik som nevedela..pozerala ma utz tak dufam,je to ok 🙂

darka2001
22. apr 2013

@jankako no podla mna to vobec nie je vela,ved ideal by mal byt okolo 12 kg do konca tak kedy to mame stihnut? 🙂

evkafi
22. apr 2013

@henriett19 mne to nejde pridat sa :( stale mi vyskakuje,ze je to uzavreta skupina...

evkafi
22. apr 2013

@jankako aku mate hmotnost? 🙂

lenda8
22. apr 2013

Babule neviete mi niektora poradit co s bolavym zubom, ktory sa ma vytrhnut, ale teraz nemozem dostat injekciu ☹ nejaka domaca medicina...prosim 🙂

grelu
22. apr 2013

@barchee tak nakoniec predsa chlapec? 🙂

grelu
22. apr 2013

@lenda8 to ti povedal lekár, že nemôžeš anestezu?

jankako
22. apr 2013

@evkafi 13.4 sme boli v Martine na 3D,tak malý mal 430g 🙂 aj dcerka bola takejto velkosti v takomto tt 🙂

lenda8
22. apr 2013

@freyjanr vobec nejsi sama...ani ja zatial nic necitim, brusko velke, ale kopanceky stale nikde.... 😒

evkafi
22. apr 2013

@jankako no my sme mali viac -ale aj dr povedal,ze je dost vopred 🙂

lenda8
22. apr 2013

@grelu ano povedala mi, ze sa anesteza podava len do takeho 3.mesiaca potom je uz nebezpecnejsia pre babetko...

jankako
22. apr 2013

@evkafi ja mám také drobky deti.🙂

grelu
22. apr 2013

@lenda8 taká lokalna by asi nemala vadit...skôr sa mi zdá, že viac vadí v prvom trimestri...ved sa robia operácie. Mne robili serklaz v celkovej v 16tt

lucka188
22. apr 2013

@evkafi Ono to funguje nejak tak, ze ty kliknes ze sa chces pridat a potom ti to musi este akceptnut ta Lucka, zakladatelka skupiny. Mna tak pred chvilou pridala.

barchee
22. apr 2013

@grelu ano ano, šulino, čo bol na malom 3D predsa nezmizne len tak 😀 😀

jankako
22. apr 2013

@freyjanr no ja na to že mám placentu napredu cítim pohyby od 15tt a teraz diskoška jak sa patrí býva..zvlášť ked si sadnem,alebo v noci ked nemožem spať.ked sa milostivý natriasa,tak si spokojne drichme 😀

babatko2012
22. apr 2013

@miciluci no tak to ti závidim, že si sa konečne rozhodla 🙂 objednávala si z netu? Akú farbu ste vybrali?
Ja stále váham, najnovšie sa nám zapáčil ABC desing (4 kolka) - je ľahučký ,ale odrádza ma, že nemá nefukovacie kolesá ☹

miciluci
22. apr 2013

@babatko2012 jooj aj ja sebe zavidim,ze uz konecne to mam z krku 🙂),ano z netu:http://www.e-baby.sk/product/kombinovany-kocik-4runner..., farbu silver stone...tie abccka su pekne kociky,ale tiez som chcela nafukovacie kolesa 🙂

evkafi
22. apr 2013

@lucka188 no skusim,ale prave tuto moznost som tam nevidela ... idem skusit 🙂

enynka30
22. apr 2013

UFFFFF babule, to teplo vobec mojim opuchnutym noham nepomaha ☹ ale inak som stastna, ze je konecne teplo 🙂

enynka30
22. apr 2013

@lenda8 ja som si doteraz myslela, ze rpaveze v prvom trimestri moze injekcia ublizit, teraz uz nie....zubari bezne davaju lokalne anestezi do zuba, mne napr. minuly tyzden davala zubarka taku slabsiu, to by nijako nemalo ovplyvnit babo, lebo to je lokalka... 😉