Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@marley7 chlapec na 99% 😀 😀 budúci týždeň sa idem objednať na velké 3D v polovičke mája niekedy, tak tam to už bude vidno poriadne 🙂 na tom morfo-utz malo bábo nožky pri sebe, nechcel ich moc rozčapiť, ale podarilo sa gyndovi nejako to stopnúť v správnej chvíli a bolo vidieť semenníky a piňďula 🙂
ahojte baby,akurat som dosla z poradne vsetko ok,len nechcela mi povedat kolko ma malicka gramov,ze to staci 3krat za tehotenstvo vazit...tak neviem lebo v 18+4 mala len 230g tak som chcela vediet kolko ma...vam povedia vahu vzdy???
@henriett19 mne to nejde pridat sa :( stale mi vyskakuje,ze je to uzavreta skupina...
Babule neviete mi niektora poradit co s bolavym zubom, ktory sa ma vytrhnut, ale teraz nemozem dostat injekciu ☹ nejaka domaca medicina...prosim 🙂
@miciluci no tak to ti závidim, že si sa konečne rozhodla 🙂 objednávala si z netu? Akú farbu ste vybrali?
Ja stále váham, najnovšie sa nám zapáčil ABC desing (4 kolka) - je ľahučký ,ale odrádza ma, že nemá nefukovacie kolesá ☹
@babatko2012 jooj aj ja sebe zavidim,ze uz konecne to mam z krku 🙂),ano z netu:http://www.e-baby.sk/product/kombinovany-kocik-4runner..., farbu silver stone...tie abccka su pekne kociky,ale tiez som chcela nafukovacie kolesa 🙂
UFFFFF babule, to teplo vobec mojim opuchnutym noham nepomaha ☹ ale inak som stastna, ze je konecne teplo 🙂

@barchee Ma napadlo, že či už teda vieš, čo to idete mať, potvrdilo sa to dievčatko?! Či zostáva chlapec?