icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

jjajka
Autor odpoveď zmazal
fracle
26. nov 2012

@lulu939075 Prave pozeram, ze podla kalendara mame rovnaky TP, 9. augusta 🙂. Prve sono mam az koncom januara alebo zaciatkom februara, tak potom sa to mozno zmeni.

fracle
26. nov 2012

@jjajka drzim palce! Kedy budes testovat?

jjajka
Autor odpoveď zmazal
lulu939075
26. nov 2012

@fracle No ja ešte uplny termín od Dr. nemám. Bola som už na sone ale bol to len 5mm malinký gestukul. vačok. Najbližšie idem na sono pred vianocami tak snad sa dozviem viac.

jjajka
Autor odpoveď zmazal
lulu939075
26. nov 2012

@jjajka No ja som mala len také slabunké priblizne v den ked mala prist ms a to bolo asi iba raz alebo dva krát, pár dní potom mi dr potvrdil tehu.

jjajka
Autor odpoveď zmazal
lulu939075
26. nov 2012

@jjajka Jasne cas je nas priatel ale aj nepriatel 🙂 ja som mala všetky príznaky toho že príde mrcha, ale ako si stále nechodila. čo nebolo samozrejme pri mojom úžasnom cykle nič nové. A nakoniec prekvapenie 😀

minicko
26. nov 2012

@fracle chute sa mi nemenia...a ani hladna nejak extra nie som..iba chodim asi 100krat za den na wc a mam stale taky pocit ako keby mala prist ms..

minicko
26. nov 2012

@lulu939075 ty uz si bola u doktora a aj na sone?ty si aka rychla 😉

lulu939075
26. nov 2012

@minicko Hej ale to bolo neplánované, ja som išla za dr. že zase nedošla ms a nech mi pichne vyvolávačku. A on mi rovno vytlačil prvý obrázok. Síce iba gestikulačný vačok ale potvrdil 😀

minicko
26. nov 2012

@lulu939075 a test ti neukazoval nic?

lulu939075
26. nov 2012

@minicko no ja som netestovala lebo som sa strasne bala ze zase nic a myslela som si zw urcite nie som toh.Mozno tak na 0,5% som dufala ale proste k dr. som isla s tym ze vyvolavacka a v januari centrum 😉

mojkamoj
28. nov 2012

Ahojte babulky, tak sa ku vám rada pridám,dúfam,že to všetko dobre dopadne,mrcha má prísť v piatok,čiaročka silnie,tak sa teším že sa budem mať s kým podeliť o rovnaké pocity a že si tu budeme navzájom pomáhať 🙂 TP by mal byť podla tehu kalkulačky 11.08.2013

fracle
28. nov 2012

@mojkamoj blahozelam 🙂

fracle
28. nov 2012

@mojkamoj ja by som tiez mala dostat mrchu v piatok ale ciarky su krasne silne 🙂. TP mi vsak vypocitalo na 9.8., asi koli kratkemu cyklu.

mojkamoj
28. nov 2012

@fracle ďakujem 🙂 ja mám 27 dňový cyklus,ovulka ale bola tak normálne ,asi som tak 10-11dpo,ráno som mala úplne slabého dúšika na teste tak som neverila moc,ale na obed mi to nedalo zosilnel a je ružový tak som si kúpila ten digi,zajtra či v piatok urobím ten 🙂 a ako sa cítiš? už aj nejaké príznaky máš?

fracle
28. nov 2012

@mojkamoj zatial len únava, obcasne pichanie v podbrusku, bolestivé prsniky a neustály hlad - na hlad sa budim ešte aj v noci 😅. Ale nebyt pozitívnych testov, určite by som sa necitila ako tehu 😉 . A ako sa citis ty? Pozerám že tiež už máš 2 deti 🙂

saranata
28. nov 2012

jeeej to už su augustovky 2013 ?my máme tohtoročne augustovčiatko 🙂 🙂 🙂
tak všetko dobre prajem a krásne tehotenstvá , ešte krajšie porody a najkrajšie babatká 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mojkamoj
28. nov 2012

@fracle no mám dvoch chlapcov , Denisko 5 rokov a Samko 2 roky 🙂 veru únava už sa tiež vo mne prebúdza 😅 ale mne skôr zrána býva troška zle a mám aj závrate a nechutí mi pivo a kedže som aj fajčila občas tak cigarety nemôžem už,ešteže tak 😉 kríže ma pália na tie som trpela aj pri predošlých tehu a bruško tiež bolí ako na mrchu,ale to tak má byť ,verme že bude všetko len v poriadku 🙂 joj a ešte sa mi aj chute zvýraznili,len slané,alebo zaváranú repu,lebo je sladkokyslá,treska a pod 😉

lulu939075
29. nov 2012

@mojkamoj jeej dalsia augustovka tak vitaj 🙂 No tak ja mam bolave prsniky a teda sa mi aj zvecsili dost :/ uz predtym boli velke :-/ tiez unava a obcasna bolest v podbrusku ale to zatial len malinko az sa toho desim ze preco nic necitim 😒

fracle
29. nov 2012

@lulu939075 ja som sa do vcera tiez desila toho, ze tych priznakov vela nemam, dokonca aj kava mi este stale chuti. A v noci som sa zobudila na tie 'menstruacne' bolesti a koli bolesti prsnikov som sa nemohla ulozit tak ani tak 😀. Takze to pride asi postupne. V predchadzajucom tehu to bolo rovnako a nevolnosti prisli az po 7 tt. Takze tie ocakavam okolo Vianoc.

mojkamoj
29. nov 2012

@lulu939075 ďakujem 🙂
@fracle tie silnejšie príznaky ešte len prídu ,ja očakávam za 2 týždne😀 ale dúfam,že to nebude také husté ako naposledy,čo mi bolo najhoršie keď som sa priblížila k PC ,žiarenie či čo mi nerobilo naozaj dobre,tak do 12tt som nesadla k počítaču 😒
Inak káva chutí aj mne dokonca aj večer som mala na ňu strašnú chuť,predtým som ju nemohla ani cítiť a teraz mi vonia a chutí ,ale kúpila som si horúcu čokoládu,že poobede budem to piť 🙂

fracle
29. nov 2012

@mojkamoj ja som horucu cokoladu doteraz ani len citit nemohla, vlastne ziadne sladke napoje (ani len dzus!), tentokrat pijem horucu cokoladu namiesto caju 😀. Ale bude to asi aj tym, ze je vonku hrozna zima a s kavou to prehanat nechcem. Inac, pisala si o fajceni - ja nefajcim ani som nikdy nefajcila, ale v kazdom tehu mi hrozne 'vonial' cigaretovy dym 😀.
Ked som bola tehu s chalanmi, mala som celodenne nevolnosti pri kazdom pohybe. Takze som stravila vacsinu casu v sede alebo lahu bez pohybu. Tentokrat to nebude mozne, ale prezili ine, prezijeme aj my. Len nesmiem zabudat na igelitove tasky 😀

mojkamoj
29. nov 2012

@fracle 😀 prepáč ale tie tašky ma rozosmiali 😀 presne aj ja som mávala celodenky 😖 No veď to že treba tú kávu obmedziť,kedže pri deťoch veru toľko kludu nebude,tak treba zmierniť každé možno riziko 😉 len zajtrajška sa bojim troška,či potvora príde či nie... bruško bolí,dolu ma to troška pálí,asi sa prekrvuje každý orgán 😅 ozaj kedy pôjdete na prehliadku? ja chodievam až v 8tt čiže až po novom roku...

lulu939075
29. nov 2012

@fracle
@mojkamoj Baby idem kupiť clearblue digital aby som vedela v ktorom približne som lebo moja MS bola mega nepravidelná a aj ovulka bola cca až 29DC. Kedy si mám ten test urobiť môžem aj cez den alebo mám počkať do zajtra rána?

mojkamoj
29. nov 2012

@lulu939075 ked ti vyšli testiky pozitívne tak už negatívny byť nemôže, HCG predsa z tela neodchádza cez deň ,neodchádza vôbec 😉 digi ti to už len potvrdí číslom teda tt 🙂 tak šup kúpiť a teším sa na obrázok,ja ho budem robiť až zajtra lebo je deň mrchy 😉

lulu939075
29. nov 2012

@mojkamoj juuj tak dám potom výsledok 😀

fracle
29. nov 2012

@lulu939075 kludne si rob aj cez den, ja som tiez vcera vyskusala lebo som bola zvedava a tu je moj vysledok 🙂 (a to je moj den mrchy tiez zajtra 😀)