Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
ja viem tak, ze na matersku sa standardne ide 6 kalendarnych tyzdnov pred terminom porodu. u mna je to 25.6. kedze termin porodu je 6.8. ak je zena na rizikovom, moze ist o 2 tyzdne skor, cize 8 kalendarnych tyzdnov pred datumom porodu. ak chce zena ist este skor a nema uz dovolenku v praci, ci nechce ju cerpat, riesi sa to PNkou.
@barchee mne zistili ze mam vyklenutu prednu stenu... citim to babo ako keby malo uz vykuknut von, je este navyse otocene nohami dole, tak mi tam statne kope. Ale krcok to zatial drzi, tak preto.
Baby, mna bolia tie slabiny tiez uz poriadne, aj pri prvom tehu to bolo to iste, ku koncu som ledva chodila. Chvalabohu to porodom preslo doslova hned, tak este vydrzme. Som rada, ze v tom nie som sama 🙂
ahojte.... tiež máme termín v auguste... konkrétne 18.8., na MD sa chystám 8 týždňov pred... 🙂
@darka2001 je to napísané tam, kde máš týždne tehotenstva a dr ti tam zapisuje výsledok poradne...je to tam hrubým vyznačené, že nástup na MD 😉
@snehhulka ja som pri prvom tehu do 7.mesiaca robila v škôlke, a necítila som sa tak ako teraz pri druhom 😝 teraz som taká viac ubolená akosi...
@@grelu ano, viem, čo je kontrakcia, užila som si ich 4 hodiny bez epidurálu 😀 ja som len písala, že kontrakcia samotná pri pôrode je úplne iná na pocit ako teraz "tvrdnutie" 😉
Kto rodi koncom augusta? :D
@barchee Vidim,ze termin mame rovnaky..ty si uz bola na GTT? Lebo vsetky tu uz boli...mne povedal gynekolog ze po uk.26tt...zajtra som 26+0 tak uz sa chystam..
@beruska1311 ja som bola teraz pondelok, mne gyndo vravel, že od 24 do 28tt mám ísť....tak som išla v 25+2 😉 ja osm pri prvom synovi mala tehu cukrovku, od 15tt som pichala inzulín, teraz som v 14tt mala výsledky GTT dobré, tak som išla zas teraz, vlastne v normálny čas a mám cukor zvýšený, takže som už ochudobnila stravu o keksíky akurát, alebo inak sa stravujem na princípe delenej stravy, takže tam nemám čo uberať, len tie sladkosti som zredukovala 😉 vidím, že aj prvorodené detičky máme v rovnakom veku 😀 ako to zvládaš? Moj synátor je riadne číslo, občasne som vyflusnutá riadne večer keď konečne zaspí 😀 poobede mi už nespáva, takže fičíme celý deň 😝 Ja Matúškovi vravím, že od 10.8. má dovolené sa vypýtať 🙂

@magdav a da sa s lekarom dohodnut aby ma vypisal 6 t pred pôrodom na matersku ? aj v pripade ze som na rizikovom ??