Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
ahojte baby...chcem sa spytat hlavne tych ktore su uz v 30 tt aku polohu ma uz vase dieta v maternici? ja som vcera bola v poradni na velkom ultrazvuku a stale mame hlavicku hore a zadocek dole.. lekar povedal ze este do 36tt sa este moze otocit hlavickou dole...tak uvidime... ako ste na tom vy? dakujem
@deniska84 ahojky, nasa mala uz je hlavkou dolu. chrbatik ma na pravej strane, takze si vykopkava smerom k lavej strane brucha z mojho pohladu. ale naozaj ma este tvoje babo ete cas na otocenie sa, nebojaj. kamoska co bola teraz na usg ma malu priecne a lekar jej odporucil chodit stvornozky. len neviem,ci to si robil srandu, ci to fakt.
Ahoj končím 28tt a dnes mi od 6:00 rána až do takej desiatej tvrdlo brucho v takých 20 minutovych intervaloch viem že tvrdnutie je normálne ale aj takto často zasebou?
@beruska1311 noo keby si tie deti dali povedal.. ved uz len ta predstava toho velkeho bruska v tom najvacsiom teple.. a tak uvidime..:D
A kto ide rodit v auguste do Ziaru? :D
@grelu 7.5. Som bola v poradni som vravela lekarke že občas mi tvrdne brucho a vraj je to normálne tak 2 alebo 3 krát denne ale takí často som to este nemala ale aj teraz mi este tvrdne len každých 40 minút nerobím nič len sedím nenamaham sa vobec v utorok idem na krv tak jej to poviem alebo jej este neska zavolám...
@deniska84 ja som bola 30tt. a doktorka povedala ze neni este otocene dole hlavickou ale ze to vobec nevadi mi povedala ze ono sa este moze otocit aj tesne pred porodom tak uvidime 😉 🙂teraz som uz 32tt
@ada510 neboj...pravdepodobne si ta tam nechajú a budeš na infuzkach pár dni...neviem, či ta z tretieho neposlu na -1 na prijem...ono v tej nemocnici je to trochu na hlavu...alebo ideš za nejakym konkrétnym lekárom?
Držím palce...neboj, všetko bude ok....kopec bab ma problémy s tvrdnutim
@pasad
@magdav
@lada22
@valerko2004 tak super teda potesili ste ma asom kludnejsia budeme cakat a uvidime na dalsej poradni.. inak mame vsetko v poriadku a vazime uz 1480 g 🙂
@deniska84 super mi vazime zevraj 1580g drzim palce pa 🙂
@deniska84 ja som bola naposledy u dr v stredu kvoli zapalu... tak urobila aj sono kvoli ozvam a maly ma hlavu vpravo vedla pupku, ritka mu ide do mojho laveho boku a nohy zasa dole ponad mechur vpravo 😀 tak som zvedava, ako sa rozhodne otocit. a tiez mi bolo povedane, ze sa moze otacat az do 36tt.
@simik2309 ja 27.8., mozno o par dni skor, kedze je bambulka o cosi vacsia :o)
@pasad ja beriem maltofer, zuvacie tablety
baby aj vas pobolieva sem tam v podbrusku? a ked sa otacate z boka na bok?
@pasad ahoj, ja beriem Sorbifer
@barchee No, u nas je to tiez dakedy o zivot, lebo mala je strasny placko, clovek si pri nej uzije. A ziva az strach 🙂 Cez den sice este spava, ale zase v noci ako kedy a vstava hocikedy aj pred pol 5, takze tiez dakedy neviem, kde je sever 🙂 A ja znasam tehu dost zle, byva mi nevolno, hocikedy ked si hned nelahnem, tak by som asi odpadla, takze ani nechodievam velmi von s nou, len mamka a manzel. Keby som tu nemala po ruke nasich, ani sa na druhe dieta nedam, az ked by mala bola v skolke, bez pomoci by som nemala sancu. Vy ste zapisali maleho do skolky od septembra, ci ostavas doma s obomi? Lebo my sme zapisali a este sa rozhodujem, ci ju dam alebo nie, aby to nebol privelky sok pre nu...aj babo aj skolka 🙂

ahojte, baby co mate problem so zelezom/anemiou, ake pripravky beriete?