icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

pasad
23. máj 2013

ahojte, baby co mate problem so zelezom/anemiou, ake pripravky beriete?

deniska84
24. máj 2013

ahojte baby...chcem sa spytat hlavne tych ktore su uz v 30 tt aku polohu ma uz vase dieta v maternici? ja som vcera bola v poradni na velkom ultrazvuku a stale mame hlavicku hore a zadocek dole.. lekar povedal ze este do 36tt sa este moze otocit hlavickou dole...tak uvidime... ako ste na tom vy? dakujem

mirkita
24. máj 2013

@pasad aktiferin rano a vecer

pasad
24. máj 2013

@mirkita dakujem. predpokladam, ze je na predpis, neupchava ta?

pasad
24. máj 2013

@deniska84 ahojky, nasa mala uz je hlavkou dolu. chrbatik ma na pravej strane, takze si vykopkava smerom k lavej strane brucha z mojho pohladu. ale naozaj ma este tvoje babo ete cas na otocenie sa, nebojaj. kamoska co bola teraz na usg ma malu priecne a lekar jej odporucil chodit stvornozky. len neviem,ci to si robil srandu, ci to fakt.

lily14
24. máj 2013

@pasad ahoj,já beriem sorbifer durules,to je na předpis,ale bez je super femibion +železo 🙂

magdav
24. máj 2013

@deniska84 Ja koncim 29 tt a maly ma tiez taku polohu. Dufam ze sa otoci ked pride ten spravny cas 🙂

darka2001
24. máj 2013

@pasad ja beriem Ferro-Folgamma,ale zatial som vzala len 2 tbl tak posudit este neviem,ake ste mali vysledky a kolko tbl vam predpisal doky?ja 113 a mam brat 1 tbl denne

lada22
24. máj 2013

@deniska84 Ja som v 30.týždni a malý má hlavičku hore,doktor mi povedal,že ešte má dosť času aby sa otočil,ale prvého , keď som čakala,tak v 30.týž. už bol hlavičkou dole. 🙂

mirkita
24. máj 2013

@pasad je na predpis a neupchava, skor opacne 😀 minule tehu som brala nieco ine a to ma upchavalo asi 2 tyzdne a potom sa to upravilo...dr. mi povedal ze keby mi tento aktiferin robil problemy, mam znizit davku na 1x denne

ada510
24. máj 2013

Ahoj končím 28tt a dnes mi od 6:00 rána až do takej desiatej tvrdlo brucho v takých 20 minutovych intervaloch viem že tvrdnutie je normálne ale aj takto často zasebou?

grelu
24. máj 2013

@ada510 nechcem strašiť, ale tvrdnutie brucha su kontrakcie...ja by som na tvojom mieste minimálne zavolala lekarovi...je super, že ti to prešlo...určite oddychuj a zober si magnezium

simik2309
24. máj 2013

@beruska1311 noo keby si tie deti dali povedal.. ved uz len ta predstava toho velkeho bruska v tom najvacsiom teple.. a tak uvidime..:D

simik2309
24. máj 2013

@ada510 Urcite by som to povedala doktorovi, ja som tak mala pri prvom a isla som si radsej polezat do nemocnice.. lezala som tam tyzden na magneziach a pomohlo mi to.. alebo si davaj doma magnezium 500 to by ti malo pomoct jednu denne

simik2309
24. máj 2013

@darka2001 To je pekny datum sa tesis? :D

simik2309
24. máj 2013

A kto ide rodit v auguste do Ziaru? :D

ada510
24. máj 2013

@grelu 7.5. Som bola v poradni som vravela lekarke že občas mi tvrdne brucho a vraj je to normálne tak 2 alebo 3 krát denne ale takí často som to este nemala ale aj teraz mi este tvrdne len každých 40 minút nerobím nič len sedím nenamaham sa vobec v utorok idem na krv tak jej to poviem alebo jej este neska zavolám...

grelu
24. máj 2013

@ada510 určite by som zavolala aspoň...predsa len ide víkend

valerko2004
24. máj 2013

@deniska84 ja som bola 30tt. a doktorka povedala ze neni este otocene dole hlavickou ale ze to vobec nevadi mi povedala ze ono sa este moze otocit aj tesne pred porodom tak uvidime 😉 🙂teraz som uz 32tt

ada510
24. máj 2013

@grelu no poslala má do pôrodnice na antolsku na 3 poschodie manžel IDE po mňa do práce ja sa bojím:(

grelu
24. máj 2013

@ada510 neboj...pravdepodobne si ta tam nechajú a budeš na infuzkach pár dni...neviem, či ta z tretieho neposlu na -1 na prijem...ono v tej nemocnici je to trochu na hlavu...alebo ideš za nejakym konkrétnym lekárom?

Držím palce...neboj, všetko bude ok....kopec bab ma problémy s tvrdnutim

deniska84
24. máj 2013

@pasad
@magdav
@lada22
@valerko2004 tak super teda potesili ste ma asom kludnejsia budeme cakat a uvidime na dalsej poradni.. inak mame vsetko v poriadku a vazime uz 1480 g 🙂

valerko2004
24. máj 2013

@deniska84 super mi vazime zevraj 1580g drzim palce pa 🙂

marin.frist
24. máj 2013

@deniska84 ja som bola naposledy u dr v stredu kvoli zapalu... tak urobila aj sono kvoli ozvam a maly ma hlavu vpravo vedla pupku, ritka mu ide do mojho laveho boku a nohy zasa dole ponad mechur vpravo 😀 tak som zvedava, ako sa rozhodne otocit. a tiez mi bolo povedane, ze sa moze otacat az do 36tt.

marin.frist
24. máj 2013

@darka2001 @pasad @mirkita tiez mam ferro-folgamma, mam dojem, ze ma z neho trochu upchava (beriem 1 denne). ale snazim sa ho brat hned po jedle, nech sa (snad) lepsie vstrebava a aj tak sa pcham mliecnymi vyrobkami a ovocim a zeleninou, takze to nei je take zle...

margaretka35
24. máj 2013

@simik2309 ja 27.8., mozno o par dni skor, kedze je bambulka o cosi vacsia :o)

margaretka35
24. máj 2013

@pasad ja beriem maltofer, zuvacie tablety

lily14
24. máj 2013

baby aj vas pobolieva sem tam v podbrusku? a ked sa otacate z boka na bok?

daniela7481
24. máj 2013

@pasad ahoj, ja beriem Sorbifer

beruska1311
24. máj 2013

@barchee No, u nas je to tiez dakedy o zivot, lebo mala je strasny placko, clovek si pri nej uzije. A ziva az strach 🙂 Cez den sice este spava, ale zase v noci ako kedy a vstava hocikedy aj pred pol 5, takze tiez dakedy neviem, kde je sever 🙂 A ja znasam tehu dost zle, byva mi nevolno, hocikedy ked si hned nelahnem, tak by som asi odpadla, takze ani nechodievam velmi von s nou, len mamka a manzel. Keby som tu nemala po ruke nasich, ani sa na druhe dieta nedam, az ked by mala bola v skolke, bez pomoci by som nemala sancu. Vy ste zapisali maleho do skolky od septembra, ci ostavas doma s obomi? Lebo my sme zapisali a este sa rozhodujem, ci ju dam alebo nie, aby to nebol privelky sok pre nu...aj babo aj skolka 🙂