Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@beruska1311 ja som ho do škôlky neprihlásila, je tu u nás v BA problém s tým, aj tak by mi ho nezobrali keď idem na druhú materskú, takže to vôbec neriešim, bude so mnou doma 😉 ja som vyštudovaný pedagóg, takže veľa "pracujeme" na rozvíjaní sa 🙂 on je veľmi aktívny, hlučný, no proste chalan 😀 😀 ale zvládnem to, nebojím sa toho. Je inak zlatý, rád mi pomáha, budem ho viesť k tomu, aby mi s bábätkom aj on trošku "pomáhal" 😉 Keďže mi už nespí na obed, tak môžem ísť von hocikedy, bábo bude spať v kočíku a Ririš sa môže na ihrisku hrať.
@beruska1311 no ja keď som inzulín pichala, som mala oveľa vyššie hodnoty už v 15tt, teraz to je len na diétu, lebo reálne nemám pri mojej strave šancu v jednej porcii zjesť 75g cukru, takže tá hodnota po jedle alá mäso+šalát bude v norme úplne...ešte šťastie, že viem ako mi tie hodnoty po akom jedle skákali z predošlého tehu, tak sa viem teraz zariadiť 😉
ahojte baby, dakujem krasne za odpovede @darka2001 @marin.frist @margaretka35 @daniela7481
@lily14 dakujem, ten femibion beriem aj ja cele tehu, som zvedava, co mi daju na zelezo. zatial skusam co to pomoct si v strave, uvidim, ako dopadnu kontrolne odbery
@mirkita dakujem, inak je sranda, ako kazda zena inak reaguje na rovnake tabletky
baby a mame niekde tu tabulku spravenu s terminmi atd???
boze co mi dnes moj syn vyviedol....opekal si krepovu ruzicku nad svieckou 😀 teraz sa uz natom smejem,, ale bolo to strasne, predychavala som asi dve hodiny, normalne skoro nam podpalil obyvacku....co tie deti nevymyslia...ja neviem, asi pri dvoch chalanoch osediviem 🙂
Nemala alebo nemáte, alebo nepočuli ste o takomto probléme?! Už druhý deň ma bolí v oblasti pupka, resp. skôr nad pupkom až v pravo od pupka, keď si pritlačím alebo spravím nejaký pohyb, natiahnem, zohnem. Neviete čím by to mohlo byť?!
Ahojte baby som tu nebola ani nepamatam ,,,Čo nového mne už je dlhoooo na prasknutie ešte cele leto ach jaj
@marley7 Mna tak bolelo predvcarom, pomohla som malej na preliezke a zacalo to boliet, az som sa zlakla, aj ked som zatlacila na pupok tak bolelo. Ale asi po 1 a pol dni to preslo samo od seba.
@ada510 Prajem ti,aby si bola čím skôr doma. 😉 Ja viem,je to depka,keď musíš ležať v nemocke,ale radšej teraz vydrž,ako by si mala skôr porodiť 😉 ,aj mne stále tvrdne brucho,užívam magnezko,ale zatiaľ sa neskracujem ani neotváram,klop,klop,klop.........tak veľa síl 🙂 ,držím palce 😉 .

@barchee Inak ja si picham Fragmin na riedenie krvi, tak dufam, ze ten cukor bude ok, bola som dnes, lebo keby som mala pichat este aj inzulin, tak si to uz asi hodim 🙂