Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
kocky, co ste nevydate, uz ste boli na matrike kvoli urceniu otcovstva suhlasnym vyjadrenim?
@ada510 asi uz ta nechaju na pn do nastupu na matersku, ale je to aj dobre, nech si len pekne v klude uz.
inak mas nejaky skory nastup na MD (21.6.) vzhladom na termin porodu (16.8.)... alebo mas tu na koniku uz neaktualny datum porodu? ja mam nastup 25.6. a termin mam 6.8. co je presne 6 tyzdnov, preto mi to zabilo do oci.
@lily14 ja mám asi rovnaký problém ako ty, ale mňa nebolí chrbát alebo sedacie svalstvo ako píšu kočky, ale len to bruško. Doslova ma tam pichá, keď sa obliekam alebo vyzliekam, tak si musím sadnúť... aj pri chodení to pociťujem..
@ada510 aha, som myslela, ze 8 mozes ist len ak si na rizikovom a kedze si spominala pracu, tak som myslela, ze nemas rizikove. potom chapem. inak tesim, ze sa vam to podarilo, pokial viem, zeny s tou diagnozou maju casto problem s neplodnostou. tesim, ze si dokazom opaku a drzim prsty!
Všetko má bolí....aauuuu
ahoj ja beriem Aktiferrin
@pasad
Baby ktore beriete zelezo kolko ste mali Hb?
@pasad my sa chystame prave dnes na matriku nech to mame z krku.
@ada510 ja som po dvoch operaciach endometriozy a lekarka neriesila, ze by som isla skor na matersku, aj ked mne by to vyhovovalo :o)
@darka2001 ja 115 a beriem jednu tbl Maltofer denne.
@beruska1311
@grelu a hovoril vam doky kedy by sa mali brat znova odbery,lebo ked pozeram v tehu knizke tak v 32 tt kontrolne odbery,ale sestricka mi zas nic nepovedala takto som sa presla dvakrat aj na cukor.
@margaretka35 tak drzim prsty, to cestne prehlasenie o stave a trvalom bydlisku stacilo len pre teba, alebo chceli aj od draheho? trosku mi tento doklad nie je jasny...
@valerko2004 ahoj, dakujem.
som prekvapena, ze az tak vela nas tu ma problem so zelezom...
ahojte..najde sa tu aj taka ktora sa začala otvárať zvnútra a dali jej pesar aby to udržalo klenbu..som v 31 tt..zistili mi bacila,liečili mi to antibiotikami
@pasad vyhlasenie mame podpisane, boli sme obaja, podpisali sme vyhlasenie o nasom stave. dostali sme zapis o urceni otcovstva k nenarodenemu dietatu so suhlasnym vyhlasenim rodicov, kde sme sa museli dohodnut o mene dietatka, chceli aj krstne mena, myslela som, ze len priezvisko.
baby neviem co robit, strasne mna "tahaju" dole svaly na bruhu, neviem ako to popisat.. aj tvrdnie, aj boli a je to pocit akoby mi tahalo bruho dole, nekedy citim aj nieco take ako menstruacne bolesti. Najviac to citim ked chodim, staci ze spravim par krokov a uz je to tu...
@darka2001 No ja chodim na hematologiu kvoli vrodenej poruche zrazanlivosti,tak chodievam kazdych 6 tyzdnov a tym padom mi kontroluju aj krvny obraz aj zrazanlivost vsetko,takze ti neporadim. Gynekolog mi vlastne odbery ani merobi,kedze ma ma na starosti hematolog.
@margaretka35 tak sa vypytaj a dá tí určite;)
@nina41 ja som bola na poradni,môj gynda mi zistil že som sa začala otvárať a bolo by dobré podšitie..poslal ma do nemocnice, urobila som si preoperačné no a po prijatí na oddelenie gynekológie zistili že mi chýba ster z pošvy..ten sa spravil a zistili mi bacila..tak sa podšitie nekonalo..odležala osm si týždeň v nemocnici a nakoniec mi dal primár pesar...do konca mame ešte dosť a tiež dufam že drobec vydrží..tak sa držte 😉

@alaniska fuha, do zily, to som este nepocula. vdaka.