icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

ivana2209
7. jún 2013

@beruska1311 Neboj niesi sama... Ja mam tiez problem ulozit sa. Najlepsie mi je ked si podlozim viac vankusov a som v polosede. Tiez sa mi tazko dycha a najhorsie je ked idem spat. To si niekedy aj hodinu hladam miesto. Ale na odpadnutie mi nieje. Ale uz nam nezostava vela, tak to vydrzime 🙂

natal7
7. jún 2013

@magdav no tiez som na nete citala nejake postupy pri masazi ale vzdy bolo inak tak neviem , najlepsie to je vraj ked to robi partner 🙂

natal7
7. jún 2013

@jankako no tak to je dost vela odchylka , to moze mat aj 1200g a to by bolo malo na 32t ale ked doky nic nevravel tak hadam je to v norme setko 🙂

monkovec
7. jún 2013

@natal7 je to úplne v poriadku, môj malý mal v 30+2tt 2 kg, čiže o 3 týždne väčší.

monkovec
7. jún 2013

@beruska1311 ja má to isté, ani ležať ani sedieť, spávam pri otvorenom okne a aj tak mám pocit že žiaden vzduch nevdychujem.Keď sa chcem postaviť z postele bolí ma celé bruško, to isté aj keď sa chcem v posteli otočiť.Bolí ma aj keď sa idem utrieť po malej potrebe, za chvíľu budem môcť použiť len sprchu.K tomu kamarátky- záha, zlatá žila a dnes ráno bonus krčové žily pod kolenom.7 mesiacov krásneho tehotenstva a teraz sa cítim ako stará nevládna žena.No čo už jedine vydržať, pretrpieť pôrod a potom sa už len vytešovať z drobčeka s pocitom že to stálo za to 🙂 Držím palce, nech to zvládaš čo najlepšie 😉

enynka30
8. jún 2013

Ahoojte babule, troska sme si boli rodinka oddychnut na apr dni, ale len tu na Slovensku 😉 ale uz ma nikto nedostane dlhsie ako na 20 minut do auta kym neporodim! 😠 🙂
Chcem sa opytat, uz mate pokupene vsetky vecicky? lebo ja mam paniku, ze mi este polka chyba, a neviem ani kedy sa dostanem ich dokupit, a uz si vobec nepamatam co si mam nachystat do tasky do porodnice... 😀 mame tipy?

jankako
8. jún 2013

@natal7 jasné že je všetko O.K.to plus mínus je do 500g,takže môže mať len o 200g menej.Moj ma cca 1400g 🙂 tiež môže mať aj menej alebo viac.to sa nedá presne odvážiť meraním.

freyjanr
8. jún 2013
lylkatomaskova
9. jún 2013

@darka2001 Ano tak to bude ja mám 20.8 termín.prečo si sa rozhodla pre novú nemocnicu ak smiem vedieť.Aj ja som ju dosť zvažovala kvoli novorodeneckej Jiske.Ale mne robí psyc hické problémy sa do tej nemocnice dostať čo i len normálne nie to ešte keby som rodila

lylkatomaskova
9. jún 2013

@gylla Tak máš skor termín tak neviem ,ale nikdy nevieš možno sa mojej bude chcieť smkor na svet no a pri mojom šťastí neviem ja rodím presne na termín😀

darka2001
9. jún 2013

@lylkatomaskova aj ja som dost dlho zvazovala novu nemocku,alebo sacu,staru som vylucila hned lebo tam som bola na laparoskopii a stacilo mi.viem,ze naj je saca,ale novu mam najblizsie,moj doky tam robi porodnika a este aj kocke zistili zhrubnutie srdcovej chlopne tak pre istotu aj ked doky tvrdi,ze to nie je ziadny problem ,ale clovek nikdy nevie.
No a pozeram,ze uz cim dalej je to stym dychanim horsie,aj ja som na tom podobne,mam malo vzduchu,v noci sa mi tazko otaca,dlho neposedim a na tvrdom vobec lebo ma boli kostrc a este sa trapim so zapchou lebo beriem zelezo,no proste veselo🙂 🙂 🙂

lylkatomaskova
9. jún 2013

@darka2001 Tak uvidím dúfam že ma stará nemocnica nesklame.Sacu v žiadnom prípade skoro mi tam dieta o život prišlo takže to nepripadalo dio uvahy vobec.Len nech sme všetky zdtravé to je najdoležitejšie.Tak aj ja mám problem uiž s dýchaním a vstávaním ukladaním sa ale nič viac ani nohy opuchnuté ani krčové žily a neviem čo ešte všeličo trápi mamičky hádam ma to štastne obchádza🙂Vydržíme to už nieje to tak ďaleko ten termín.Potom nám to možno bude chýbať🙂to naše brušisko

sisqee
9. jún 2013

zdravym vsetkeeeee dievcence ktore budete mat v auguste babo...aspon mame nieco spolocne a tesime sa na tie nase pokladiky

jana201
9. jún 2013

Ahojte 🙂 boli ste sa dohodut uz s lekarom co vam bude pri pôrode ? ak teda si to niektora prajete. ci to je este skoro ??

darka2001
9. jún 2013

@jana201 ja budem u svojho dokyho,uz sme sa o tom rozpravali,ale este nic konkretne

darka2001
9. jún 2013

Kocky otazocka,nech odpovie len ktora chce,ako je to u vas so sexikom?lebo my sme doteraz v pohode,ale posl tyzden mam pocit,ze mam dole vsetko viac prekrvene,opuchnute a napr pri curani alebo fukani nosa ma dole vsetko boli ako po riadnom cisle aj ked nic nebolo.aj to je normalne v tehotenstve?alebo?

sisqee
10. jún 2013

my teraz pre zmenu radsej nesexujeme...aby sa nahodou nestalo nieco...totizto bola som dva tyzdne v nemocnii a doktory nariadili len odychovat a nic nerobit...proste byt v klude...tak preto nic ale uspokojit ho uspokojim aj inak... 🙂 🙂
radsej by som neryskovala ked to mas taketoo...no ale doktor by ti asi povedal viac skus sa ho opytat...

barchee
10. jún 2013

@darka2001 no my tiež nesexujeme, aj kvôli tomu mojmu mäkkému krčku, tiež mužovi kadejako vynahradzujem 😅 ja na sex pravdupovediac ani nemám moc chuť, som taká ubolenejšia furt, ťahajú ma väzy, lonová kosť ma pobolieva, panva a večer začínajú aj bedrové kĺby a kríže...a som rada, že po celom dni s krpatým si večer trocha lahnem k telke a potom idem spať 😉 tiež mám šušu aj nosovú sliznicu zdurenú, nos sa mi upcháva hlavne večer a v noci, keď ležím...šlak ma ide z toho trafiť 😝 😅

cleona
10. jún 2013

@jana201 Ja som sa už bola davnejsie rozpravat s lekarom ktoreho si chcem zazmluvnit. este sme sa sice definitivne na zazmluvneni nedohodli, ale dohodli sme sa na tom, ze ked budem mat prvu poradnu v nemocke tak sa mam objednat k nemu a detaily doriesime tam. Teda ak sa rozhodnem. Ked nie tak to nebude riesit. Ale uz som viac menej rozhodnuta, ze si ho zazmluvnim. ;)

gylla
10. jún 2013

@niki18
@lily14 no tak poradnu mam za sebou malicka ma 1800 g tak super tesim sa a pytala som sa ci mi pojde k porodu tak ze ano tak som rada a podrobnostiach sme sa tiez este nebavili idem este 8 jula tak vtedy uz dohodneme 🙂 🙂

gylla
10. jún 2013

@lylkatomaskova no ja som prvu dcerku 2 dni po termine uvidime ako to teraz vinde 🙂

lily14
10. jún 2013

@gylla uplne blba otazka,ale to sa za to plati??/asi kolko a kedy????fakt netusim...

gylla
11. jún 2013

no to len je podla mna na tebe ci nieco das ako za podakovanie tiez velmi o tom neviem a ja skusim dat pred 🙂

enynka30
11. jún 2013

bratislavacky a okolie, ide teda aj niektora rodit do ruzinova, alebo vsetky na antolsku??

darka2001
11. jún 2013

No fuj,dnes som uplne nemozna,vserko ma boli a tlaci,mam pocit,ze mi brucho praskne,bolia ma krize a hlava,ani lezat ani chodit... ☹ dufam,ze zajtra to uz bude lepsie...

daniela7481
11. jún 2013

baby ja mam už 3 den každý večer bolesti kým nezaspím v asi 30 min. intervaloch, neviem či je to tým že si konečne v klude lahnem.... dnes som bola v meste nakupovať, behala som asi dve hodiny a teraz som mala na toalentom papieri niečo také ako sopel, dufam že mi ešte neodchádza hlienová zátka, celkovo mám pocit, že by som asi nemala sa velmi namáhať ale asi viac ležať, kedže mi tvrdne brucho. Máte niektorá podobné problemy???? občas mam pocit že porodím asi skorej

pasad
11. jún 2013

cafte kosicanky, prva prednaska v podstate velmi o porode nebola, takze ak mate cas a chut dojdite.

Najbližšia prednáška štvrtok 13.6.2013 o 18.00 na Hviezdoslavovej 7, 2.časť Všetko o pôrode

cena za prednasku je 4 eur bez ohladu na to, ci pridete s partnerom, ci nie. organizuje to rodinne centrum stonozka a prednasa mlada porodna asistentka zo sace. malo by sa preberat, ako rozpoznat, ze je uz cas ist do porodnice a o priebehu prvej porodnej doby.

mabliss
12. jún 2013

@enynka30 Ahoj, ja sa chystám na Kramáre, nie na Antolskú.. ale to som Ti asi nepomohla, že.. 🙂

barchee
12. jún 2013

@enynka30 ja pojdem do ružinova ak bude všetko ok, ak sa malý vypýta skôr, pojdem na Antolskú 😉 už chodím do poradne k dr.Feriancovi v ružinovskej 🙂

enynka30
12. jún 2013

@mabliss 🙂 no moc si mi nepomohla, ale aj tak dakujem 😀 ruzinov je z tychto troch aj tak najhorsia nemocnica, tak dobre robis 😉 len ja tam idem kvoli mojmu dokimu