Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@jana201 Ja to počúvam tiež často a lezie mi to trošku na nervy. 🙂 Všetky výsledky mám OK, tak snáď lekári vedia lepšie, či je bábo také veľké aké má byť. Bruško má každá iné, záleží aj od panvy. Ja ju mám dosť širokú, tak si myslím, že je to kvôli tomu, že bruško nemám až také veľké. Aj keď mne sa zdá obrovské už teraz. 😀
@jana201 to veru moc nepocuvam, ze by som mala male brucho 🙂 vcera mi kadernik vravi, ze vy uz mate o chvilku termin, vsak? vravim niee, to len tak vyzera, este 2 mesiace 😀 😀 ale akosi som si na seba zvykla, nepripadam si ani privelka ani primala 😉
@mabliss no ja to iste uz len cakam ked ma niekto vidi ze povie ze ci som v 4 mesiaci .... 🙂 ale tak ja si pripadam normalne 🙂
@marin.frist sice to u kazdeho v ociach vyzerame inac ... 🙂
@jana201 bud rada, aspon Ti brucho (snad) tak nezavadzia 😉 hlavne ked je miminko v poriadku.
@darka2001 cize murin ti pride ku porodu? to je super. myslela som, ze ked odisiel z nemocky, ze uz nebude moct tam chodit ku porodom. tak podla mna do nemocky budes musiet chodit posledny mesiac, lebo neviem, ci ti on ambulantne bude vediet robit monitor a prietoky. alebo ma na to vybavenie v ambulancii?
@pasad acha ,no vidiš to sa ho musim tiež spýtať 🙂 no ešte že ta mam,on vo štvrtok robi v nemocke a chodi aj rodiť,z dovolenky sa ma vratiť do 10.8 tak dufam,že to kocka v bruchu dovtedy vydrži,ale vravel,že dohodne aj založný plan keby niečo,ja len dufam,že to nebudeme potrebovať 😉 ty ideš ku komu?
@darka2001 kedze cele tehu chodim k dr. boszyormonyimu v novej, ja by som chcela sa dohodnut s nim a ist rodit tam. ale este neviem, ako ma dovolenku a ci bude suhlasit. ak bude mat vtedy dovolenku, asi by som skusila dr. rosakovu (je na nu vela pozitivnych reakcii, plus je naozaj velmi prijemna a sympaticka), alebo to necham tak. vsetci su tam v podstate podla mna dobri. z nemocnice si pamatam dost z nich a fakt musim povedat, ze su tam povacsine prijemni lekari podla mna a aj odbornici. som zvedava, koho ti murin odporuci v case jeho dovolenky ako zalozny plan 😉
@marin.frist jeeeeej aku mas peknu novu fotecku 🙂))))
@evkafi dakujem 😉
ahojte maminky dnes som mala take tlaky pod brusku a pichalo ma bolo to neprijemne signalizuje to nieco? neviete????? aj teraz sa mi to este urobí
@nasta197 Aj ja som to vcera zazila. To bol asi najhorsi den za cele tehotenstvo! Bolelo mna vsetko, prsia, krize, panva, najviac slabina na lavej strane a ktomu este mi bolo na vracanie. Uz som myslela ze skoncime na pohotovosti lebo som sa nevedela vobec pochnut.. Masaker! Na stastie dnes rano je vsetko ok. Uz viac to nechcem zazit!
baby no tak ja som skončila do včera rana na pohotovosti, merali mi ctg, graf im načítal 2x sťahy behom 20 minút, dotoho ma rozbabral doktor, odvtedy špiním..... dali mi magnezium a indometacin čípok, chceli ma hospiotalizovať ale som odmietla že ležať možem aj doma.... včera rano mi moj obvodný gynekológ prespísal to čo by mi dali aj v Roosveltovej nemocnici, bol zlatý dokonca tam aj volal že čo mi má nasadiť a odvtedy ležím.... krček mám zatorený, len špiním, zato bolesti mám na predýchavanie. tak a resumé je že malý musí vydržať aspon do 35tt a potom pojdem prevdepodobne rodiť, takže to bude asi skor. neželám nikomu, podotýkam že do minulého týždna som sa cítila uplne ok, všetko sa to zvrtlo k horšiemu, tak už len vydržať.
@magdav
@daniela7481 ja som sa tak tiež cítila a to som si aj pospala zviknem si s malým lahnut nerobim nic ani nevisávam mam mam klud aj mam al enevime co to sa robí zavolam hadam doktorovi

@darka2001 no aj som si myslela cakam chlapca a to iste mam aj ja