Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@barchee no pekne, fuuuu v mhd musi byt naozaj des teraz, nezavidim ☹ vsade maju vyklimovane aspon o menej ako 10 stupnov a to je hrozne pre organizmus, a toboz organizmus tehotnej zeny!! 😀 mi hovor, ja sa zase dnes chystam do nakupneho, malemu tiez dokupit sandalky do skolky, a sebe som tiez saty chcela, presne pre ten isty problem s tymi hroznymi nohami 😀 a mali v c a a?? kupila si si nejake? ja tam pojdem kuk teda dnes 😎
ani ja 🙂 akurat ma dr. strasi ze mozno pojdem cisarakom kvoli rozmerom panvy. ale tu mi merali na zaciatku tak dufam sa este zvacsi a pojde normalne. Ale objednam si ho tento tyzden. Este mam cas. som 31wk
Kočky klobuk dolu pred tou ktora ešte chodi do prace v tomto počasi,ja to ledva zvladam doma 😖
@darka2001 ja ešte dnes a zajtra, potom týždeň dovolenka a materská 😵 osobne mám oveľa radšej leto ako zimu, nevadia mi ani horúčavy. Cez dlhú zimu som doslova trpela, teraz si to užívam. V piatok asi vyrazím do Senca so synom do aquaparku, ja si nájdem miesto pod stromom na lehátku a malý sa vyblázni na tobogánoch 😀
@evkafi Ked mi ju merali tak som mala 44kg a 156cm som vysoka, ze vraj sa uz tak panva nemeria, lebo je to neobjektivne, vzhladom k tomu, ze sa zenske telo zmeni a najviac ku koncu a jednak posledny rozmer panvy (z tych styroch) by sa dal ak tak zmerat RTG ale to je v tehu vylucene....tzv: Conjugata externa sa vola ten rozmer tam nizsie na obrazku je oznaceny č.4. http://www.k-hoelter.de/geburtshilfe/untersuchu...
@enynka30 v CaA mali prd 🙄 idem v piatok ešte do My v centre mesta nejaké šaty kuknúť. Lebo nákupné maniačky teraz nakupujú v MY a som tam videla pekné šaty aj sukne, tak pojdem s mužom kuknúť, babina zatiaľ postráži krpca 🙂
neska som mala poradňu a teraz mám 2 týždne pokoj s mhd 😀 ale idem len 4 minuty v eline, to sa dá v pohode zvládnuť 😉
ahojte baby..mate uz vasich drobcekov otocecenych dole hlavickou?ja toho mojho este nie ☹ uz by sa mohol otocit ale lebo nechcela by som ist cisarskym..lekar mi povedal ze este do 36 tt mam este cas a potom jedine ten cisarak..tak som zvedava...mate niektora skusenosti s tymto a s cisarakom?
Ahojte, uz aj my mame poradnu v tomto mesiaci za sebou. Malinky ma 1820g, je otoceny dole hlavou a vsetko je ok.
@deniska84 ja som mala prvého syna KP, do cca 30tt bol hlavičkou a potom sa otočil a už tak zostal. Musela som ísť cisárskym, keďže to bol chlapec a ja prvorodička. Neviem, či by som riskovala KP pôrod normálne, a ani lekári to asi neurobia, aj keď kedysi sa tak normálne rodilo. Keď vieš, že máš bábo KP, tak si treba dávať extra pozor, akonáhle začnú kontrakcie, treba ísť do nemocnice, čiže nie čakať doma a až po nejakom čase ísť. Ak by sis si aj volala sanitku, ak by ťa nemal kto odviezť, treba povedať, že máš plod KP.
Teraz mám malého hlavičkou, veľmi sa teším, lebo nechcem ísť cisárskym, aj keď doktori sú opatrní pri druhom pôrode po cisárskom, aj keď u mňa je to 7 rokov.
@deniska84
mam cviky na otočenie babatka
ak chces, napiš mi na dulkagabulka@gmail.com
a pozri tento pribeh
http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...
@deniska84
v Trenčíne sa da porodit aj prvorodička KP, rovnako v českom Vrchlabí
poznam ženy, ktore nechceli cisarsky a šli tam
moja priatelka tam KP porodila chlapca 3,96kg- pred par mesiacmi 😀
žena to vôbec nepozná- nejaký rozdiel pri pôrode, či je babatko KP,alebo hlavičkou- lakarka z Vrchlabi vravela, zenajlepšie rodia KP ženy,ktore o tom vôbec nevedia a ona to svojim pacientkam ani vobec nehovori- lebo v hlave je velky kus pôrodu...a ked si zeny myslia, ze rodit KP je tazsie, potom ich to straší..
baby ktore este nie ste v skupine pridajte sa k nam. . aktualny stav mame na svete už 2 augustatka a jednu maminku už v nemocnici odišla jej hlienova zatka . tak sup sup k nam https://www.modrykonik.sk/skupina/1725/ 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

@lussk Vitaj 🙂 ja mam 25.8.... ale dufam sa jej bude chciet o trosku skor a hlavne necakane nech neprenasam vela.