icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

sashulla
18. jún 2013

@lussk Vitaj 🙂 ja mam 25.8.... ale dufam sa jej bude chciet o trosku skor a hlavne necakane nech neprenasam vela.

enynka30
18. jún 2013

@barchee no pekne, fuuuu v mhd musi byt naozaj des teraz, nezavidim ☹ vsade maju vyklimovane aspon o menej ako 10 stupnov a to je hrozne pre organizmus, a toboz organizmus tehotnej zeny!! 😀 mi hovor, ja sa zase dnes chystam do nakupneho, malemu tiez dokupit sandalky do skolky, a sebe som tiez saty chcela, presne pre ten isty problem s tymi hroznymi nohami 😀 a mali v c a a?? kupila si si nejake? ja tam pojdem kuk teda dnes 😎

enynka30
18. jún 2013

@magdav presne to iste, nemam si co obliect, nic kratke nehrozi, aaaaaach 😒

magdav
18. jún 2013

@enynka30 a to mame este dva mesiace!

sashulla
18. jún 2013

@evkafi Tak, ako objednala si si ho?

evkafi
18. jún 2013

@sashulla este nie... a ty? 🙂

sashulla
18. jún 2013

ani ja 🙂 akurat ma dr. strasi ze mozno pojdem cisarakom kvoli rozmerom panvy. ale tu mi merali na zaciatku tak dufam sa este zvacsi a pojde normalne. Ale objednam si ho tento tyzden. Este mam cas. som 31wk

evkafi
18. jún 2013

@sashulla aka si vysoka a vahu mas aku? mne panvu nikto nemeral, nechapem to ale nemerali mi to este...

darka2001
18. jún 2013

Kočky klobuk dolu pred tou ktora ešte chodi do prace v tomto počasi,ja to ledva zvladam doma 😖

rybca
18. jún 2013

@darka2001 tvoj hold prijimam..🙂 ale bolo mi na umretie a obchodzka mi trvala namiesto necelej dvojhodky az tri hodiny..🙂

babulka
19. jún 2013

@darka2001 ja ešte dnes a zajtra, potom týždeň dovolenka a materská 😵 osobne mám oveľa radšej leto ako zimu, nevadia mi ani horúčavy. Cez dlhú zimu som doslova trpela, teraz si to užívam. V piatok asi vyrazím do Senca so synom do aquaparku, ja si nájdem miesto pod stromom na lehátku a malý sa vyblázni na tobogánoch 😀

magdav
19. jún 2013

@babulka aj ja takto robim, len ze dnes pol dna lebo mame poradnu a zajtra tiez do 12 lebo uz mi zacina dovolenka. Strasne sa tesim! 🙂 len este tu klimu by som si zobrala domov 🙂
@evkafi mne to sestricka merala prvy krat minuly mesiac

cleona
19. jún 2013

@darka2001 no veru, este tento a buduci tyzden to v tej robote musim vydrzat. A potom tyzden dovolenka a materska. Najhorsie vsak je, ze mam kancelariu otocenu na zapad a poobede je tu neskutocna sauna. Ale uz to nejako zvladnem. ;)

pufa
19. jún 2013

@cleona ahoj, som na tom presne rovnako! este buduci tyzdenv praci, potom tyzden volna a materska. plus kancel na zapad bez klimy, paradicka 😎 😠 ale vydrzime, uz je to fakt len chvilka 🙂

sashulla
19. jún 2013

@evkafi Ked mi ju merali tak som mala 44kg a 156cm som vysoka, ze vraj sa uz tak panva nemeria, lebo je to neobjektivne, vzhladom k tomu, ze sa zenske telo zmeni a najviac ku koncu a jednak posledny rozmer panvy (z tych styroch) by sa dal ak tak zmerat RTG ale to je v tehu vylucene....tzv: Conjugata externa sa vola ten rozmer tam nizsie na obrazku je oznaceny č.4. http://www.k-hoelter.de/geburtshilfe/untersuchu...

evkafi
19. jún 2013

@sashulla jaaaj a to teraz v tehotenstve vazis 44kg??? to si malinka teda..

sashulla
19. jún 2013

@evkafi Nie to ked mi merali panvu v 10 WK tehotenstva som vazila 44, teraz mam 52 kg..

barchee
19. jún 2013

@enynka30 v CaA mali prd 🙄 idem v piatok ešte do My v centre mesta nejaké šaty kuknúť. Lebo nákupné maniačky teraz nakupujú v MY a som tam videla pekné šaty aj sukne, tak pojdem s mužom kuknúť, babina zatiaľ postráži krpca 🙂

neska som mala poradňu a teraz mám 2 týždne pokoj s mhd 😀 ale idem len 4 minuty v eline, to sa dá v pohode zvládnuť 😉

deniska84
19. jún 2013

ahojte baby..mate uz vasich drobcekov otocecenych dole hlavickou?ja toho mojho este nie ☹ uz by sa mohol otocit ale lebo nechcela by som ist cisarskym..lekar mi povedal ze este do 36 tt mam este cas a potom jedine ten cisarak..tak som zvedava...mate niektora skusenosti s tymto a s cisarakom?

lucia_242
19. jún 2013

@deniska84 ahoj...moj drobec je uz skoro 2 mesiace otoceny hlavou dole...ale moja mama mi hovorila,ze ja som bola cele jej tehotenstvo priecka a otocila som sa az par dni pred porodom...daj drobcekovi este cas,aby sa mohol otocit 🙂

evkafi
19. jún 2013

@sashulla jooooj aj tak si moc moc chudunka a malinka 🙂 to musis ist na cisarak urcite

ladydasha
19. jún 2013

@deniska84 Ahoj, moja bola na poslednom ultrazvuku v 30.týždni už dole hlavou, ale doktorka mi povedala, že sa nemám tešiť, že miesta tam má ešte dosť na to, aby sa otočila do termínu úplne akokoľvek.

magdav
19. jún 2013

Ahojte, uz aj my mame poradnu v tomto mesiaci za sebou. Malinky ma 1820g, je otoceny dole hlavou a vsetko je ok.

sashulla
19. jún 2013

@evkafi tak zas mamina aj sestra mali prirodzene a su este uzsie ako ja..tazko povedat aj niektore velke zeny ledva porodia 2,5kg babo. je to individualne.

babulka
20. jún 2013

@deniska84 ja som mala prvého syna KP, do cca 30tt bol hlavičkou a potom sa otočil a už tak zostal. Musela som ísť cisárskym, keďže to bol chlapec a ja prvorodička. Neviem, či by som riskovala KP pôrod normálne, a ani lekári to asi neurobia, aj keď kedysi sa tak normálne rodilo. Keď vieš, že máš bábo KP, tak si treba dávať extra pozor, akonáhle začnú kontrakcie, treba ísť do nemocnice, čiže nie čakať doma a až po nejakom čase ísť. Ak by sis si aj volala sanitku, ak by ťa nemal kto odviezť, treba povedať, že máš plod KP.
Teraz mám malého hlavičkou, veľmi sa teším, lebo nechcem ísť cisárskym, aj keď doktori sú opatrní pri druhom pôrode po cisárskom, aj keď u mňa je to 7 rokov.

marley7
20. jún 2013

@babulka Je rozdiel, keď je chlapec alebo dievča KP?! Lebo píšeš, že pri prvom tehu si musela ísť cisárskym, že bol KP a chlapec .....

marley7
20. jún 2013

@magdav A čo ti zmenili pohlavie krpca?! Píšeš o chlapcovi a vo vizitke máš dievčatko 🙂

dulkagabulka
20. jún 2013

@deniska84
mam cviky na otočenie babatka
ak chces, napiš mi na dulkagabulka@gmail.com
a pozri tento pribeh
http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...

dulkagabulka
20. jún 2013

@deniska84
v Trenčíne sa da porodit aj prvorodička KP, rovnako v českom Vrchlabí
poznam ženy, ktore nechceli cisarsky a šli tam
moja priatelka tam KP porodila chlapca 3,96kg- pred par mesiacmi 😀
žena to vôbec nepozná- nejaký rozdiel pri pôrode, či je babatko KP,alebo hlavičkou- lakarka z Vrchlabi vravela, zenajlepšie rodia KP ženy,ktore o tom vôbec nevedia a ona to svojim pacientkam ani vobec nehovori- lebo v hlave je velky kus pôrodu...a ked si zeny myslia, ze rodit KP je tazsie, potom ich to straší..

tinka274
20. jún 2013

baby ktore este nie ste v skupine pridajte sa k nam. . aktualny stav mame na svete už 2 augustatka a jednu maminku už v nemocnici odišla jej hlienova zatka . tak sup sup k nam https://www.modrykonik.sk/skupina/1725/ 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂