Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@monikaaa89 aj ja sa tym utesujem,uz to nebude dlho a ked to doteraz brusko netvrdlo tak to dufam v pohode dotiahneme do uspesneho konca🙂 🙂 🙂
@monikaaa89 tak na sebe neviem,ale ked ma manzel tak pomaha kupel v repiku,lebo pekne vysusuje a nenosit doma gatky nech to pekne vetra
@nasta197 mala som tieto a behom 3 dni v jazere som nič nechytila aj ked som dosť náchylna takže odporucam ;) http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
@monikaaa89 skús sedacie kúpele v repíku, dôkladne vysušiť a zvonka natri Sudocremom. Sudocrem je super vec, pri malom sme skoro nepoznali zapareniny, a ak sa náhodou niečo vyskytlo, tak sudocrem to okamžite vyriešil 😀 Poznám to ešte z Anglicka, kde sa to predáva na tony, nosila som si to z tade, potom to začali predávať aj u nás.
babulka dakujem za radu idem varit repik, aj sudokrem mam tak vyskusam,... joj som s toho na nervy, nechce mi to nijak prejist.... chodim aj bez gatiek, nech sa to vetra,... dufam ze ten repik zaberie lebo ma trafi... ale dakujem velmi pekne za radu... 🙂
Baby tak ja som už mama, malý sa narodil v 32tt, 42cm a 1700g, dýchal sám, všetko ok, pekne papá, priberá, síce má sondičku ale už čoskoro si ho začnem prikladať.
K pôrodu: dostala som zápal tam dole, nešpecifikovali že čoho a prečo, proste sa to stáva, odtiekla mi voda, 4 dni som ležala a kedže som sa neotvárala mysleli sme si že to "uležím" pár týždnov, nakoniec sa rozhodli pre porod no ešte predtým mi napichali lieky aby sa drobcovi mu vyvinuli plucka..... porod ok, zážitok na celý život, hlavne že je malý v poriadku, je síce v inkubátore ale je to životaschopný chlapček tak sa len modlíme nech všetko dobre ide a pustia nas čo najskor spolu domov.
@daniela7481 gratulujem a drzte sa!!!
@daniela7481 Blahozelam, prajem vela vela zdravicka drobcovi a mamicke 🙂
@daniela7481 Blahozelam k syncekovi! nech ste obaja zdravi, nech sa malinky drzka a pekne papa, nech mozte byt coskoro spolu doma! 😵
@daniela7481 tak to ste sa pekne poponahlali🙂 ale hlavne ,ze ste v poriadku obaja,tak vela zdravia,drzte sa nech ste skoro domka🙂 🙂 🙂
@daniela7481 blahozelam a prajem vela vela zdravicka,,nech je maly zdravucky a krasne rastie a skory navrat domov! 🙂
baby dakujem, najprv som sa zosypala hlavne ked som to kuriatko videla v inkubátore, potom mi doktorka povedala nech sa spamatám 🙂, odvtedy ok, nejdem sa ho vynahladkať a vynadívať
@daniela7481 blahoželám...malému veľa zdravia a síl, ale drobci su strašne huzevnati a zivotaschopni, takze všetko krásne dozenie 🙂
Miesto levika budete mať doma blizenca 🙂
@daniela7481 blahozelame k babuliatku.neboj,rychlo porastie 😉 svagrina rodila v 32tt a mala ma 4 roky a je iny certisko 😀 hlavne vela mliecka a zdravicka prajeme 😵
zajtra mame poradnu.tak na nas myslite ...dost mi tvrdne brucho uz skoro mesiac,ale mam malo vody,tak snad je to len preto,ze nema tolko miesta 😒 uvidime zajtra, este aspon tyzden a pol by mohla mala vydrzat,kym nam pride tatik domov
Tak a je rozhodnute,po dnesnom usg urcite rodime v novej nemocke v ke,potvrdena zhrubnuta stena lavej komory,takze nase dievcatko bude mat pravdepodobne selest aj ked dufam,ze to nebude nic hrozne a detsku jisku potrebovat nebudeme 😒 dufam...
@daniela7481 gratulujem!nech sa len darí malému,je zdravý a krásne priberá.
@adamkohlusko mne tvrdne od 20tt každý večer.ale pozorujem že sa to fajne stugňuje z tt na tt 😖 dneska brutal.trošku už aj poslíčkovia nastupuju 😖 štvrtok poradňa nástup na MD 🙂
dievcata, mozno hlupa otazka. Ale aky je rozdiel medzi tvrdnutim bruska a poslickami? Mne sa totiz tvrdnutie bruska tiez zacina trosku stupnovat, ale stale je to iba par krat za den a iba take kratunke. 🙂Dievc
No dievcata, ste sa nejak skoro rozbehli s tym rodenim...:( nech su vsetky babatka zdrave a rychlo dobiehaju...🙂
@daniela7481 Gratulujem, veľa zdravia hlavne! A k pôrodu nám nič nenapíšeš? Dalo sa to zvládnuť?
@monikaaa89 nasmu drobcovi pomaha imazol,dostat v lekarni
@cleona pri kontrakciach citis bvolesti ako pri MS ale nesmu byt pravidelne vtedy uz nejde o poslickov, telo sa pripravuije na porod co je uplne ok, treba si davat magnezium, tvrdnutie sa moze tiez stupnovat ja cim blizsie k porodu som mavala take tvrdnutia ze ani hybat som sa nemohla brucho bolo ako skala a aj ma to bolelo
Baby pomoc...nejako sa zväčšujem 😀 normalne za noc mi prsia nejako spuchli, neska som ich sotva narvala do podprdy, citlivé su jak fras zasa...ale to je nič, v noci mávam ukrutné krče v lýtkach,už som zúfalá, neska som si bola dať nadránom magnezko, lebo som sa skoro dočúrala od bolesti jak mi ťahalo to lýtko :'( normálne mi aj svalovica ostala na tom lýtku, bolí ma to teraz fajne. Dokelu, magnezko si dávam 3x500mg, neviem čo to robí teraz ☹
@daniela7481 blahozelam k dietatku, urcite to bude velky bojovnik aj s maminkou 😉 drzte sa!
@cleona
@hedka17
@grelu baby mna vcera pred zaspanim hrozne rozboleli krize a bolest mi vystrelovala do brucha... ale ked som si ho ohmatala, zdalo sa mi, ze sa krpec len vypuca, napr po bokoch som ho nemala tvrde... cleona, mala si to tiez tak??
myslite, ze to si len zvacsoval maly garsonku alebo to mohol byt poslicek? brucho mi nikdy netvrdlo, tak vobec neviem 😅

@monikaaa89 zapareniny u mojho syna aj muža poznam a poznam aj na to liek umyvať čistou vodou riadne vysušiť a skus nenosiť gaťky ked si doma maj len suknu nech ti to dýcha