Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
ahojte..je tu niektora ktora uz rodila cisarskym rezom kvoli zlej polohe babetka?ja zajtra mam poradnu a ked este nebude otoceny hlavickou hrozi mi cisarsky...mate niekora skusenosti s tym a ako ste to pocitovali a zvladali?dakujem
@deniska84 ahojky len tak som sem nazrela ze co rozoberate ... hmmm ja som rodila cisarom kvoli tomu istemu dovodu. Velmi som sa toho bala, ale nemala som na vyber ...
nerozmyslala si nad otocenim babatka v brusku pred operciou? Mozno sa podari ... nepytala si sa na to doktora?
Najhorsi bol ten 1vy den po operacii, potom uz iba lepsie a lepsie.
@lydusska nerozpravala som sa s tym s lekarom..zajtra idem o poradne tak som zvedava ci sa uz pretocil..naposledy pred 3 tyzdnami nebol..uvidime o mi povie moj doktor..a ako je o potom so starostlivosou o babetko po porode hned?prinesu ti ho na dalsi den?a bola si v plnj narkoze ci iba spinlnej anestezii?
@deniska84 vies co moja neviem ako je to u nas na Slovensku so strostlivostou o mimco, ja som rodila tak tu v anglicku tak fakt neviem. Ja som mala dietatko hned 5 minut po tom ako mi ho vybrali na hrudi. Tu ho od teba vobec neberu prec ako u nas. A ja som mala iba spinalku, je to uzasne vediet vsetko co sa okolo teba deje. Doktori uplne uzasni, stale ma uistovali ze vsetko je OK a bolo to rychle, takze nemaj vobec strach ak sa malinke este neotocilo. Doktori vedia co robia. a ako mas babatko otocene? Mne sedelo, hlavicku mal pod zaludkom a nozicky mal na mojej pravej strane a tam ma kopal, raz mi taku bombu dal ze mi az slzy vyleteli ;))))
@lydusska janeviem ani ako je teraz neviem to rozoznat nejako ale stale citim hrcu velku uplne hore vpravo pod prsom,neviem ci tam ma hlavu alebo zadocek a dole v nohavickach ma stucha tak fakt nevim..na poslednom sone mi sedel dole na panve..uvidim..zajtra u doktora budem mudrejsia..a prisli na teba normal kontrakcie alebo si ho mala vopred naplanovany skor?
@freyjanr no dufam ze viac ako dve kila uz nedam hore...zhruba pol kila mam tyzdenne,najviac som pribrala 5 a 6 mesiac,to co mesiac to 4 kila 😲 ani neviem z coho...stravujem sa stale rovnako. ja som cela dost spuchnuta a zavodnena,tak spolieham ze hodne pojde dole voda a zvysok budem musiet odmakat mozno...uvidime 🙂
No čafte.Ja mám +10kg.dúfam že už nedám vela.Nohy ruky puchnú hnusne.no čo narobím.Posličkovia graduju od večera a už aj v noci 😖 nepríjemné!Máme zasebou fotenie.už sa neviem dočkať fotiek 🙂
ahojte ja som zatial pribrala 8kg ale aj pri prvej som pribrala do 10 kg takze to asi mam v genoch lebo niekedy sa pri sladkostiach vobec nekrotim, 🙂
@miciluci ja mam ten isty problem, ako chodim do poradne stale 3 kila navyse, uz som pribrala 17 kilo ale nechapem z coho, vela pijem a voda sa vo mne drzi a stravujem sa ako predtym este asi aj menej lebo mi nechuti a dufam ze to zhodim len sa bojim co na to doktor.. ked som ostala tehotna vazila som 48 kilo a teraz uz sa bojim aj na vahu postavit.. a puchnutie?? To mam uz asi 3 mesiace..
ja tieto posledne mesiace vypijem aj 4-5 l vody co sa mi zda strasne vela, clenky mam niekedy napuchnute niekedy nie lekar mi na to vypisal magne 6 a vraj mam vela pit lebo som mala naposledy husty moc tak som sa zasmiala, ved vypijem vody az az podla mna teda
@freyjanr ja mam cca 15 - 17 kil navyse, podla toho ako sa vyprazdnim, kolko vody vypijem a tak, ale posledne tyzdne mam cca kazdy tyzden 2 kila, co sa mi nezda, bo jem stale rovnako, prirastok tuku som zaznamenala len na vnutornej strane stehien, a mam viditelny opuch na chodidlach od prstov cca 10 cm k nartu, ale v piatok som bola na kotrole a asistentka bola uzasnuta ako dobre vyzeram, tak dufam, ze to je pravda..🙂 a mala je riadne velka, aj ked neviem miery, ale je v takom obluku, hlavicku ma nad lavym vajecnikom, chrbatik na pravej strane a nohy nalavo hore pod srdcom..🙂

@freyjanr Mala som preeklampsiu. Opuchy, vysoky tlak a bielkoviny v moči, obličky prepušťali skoro 100nasobne viac bielkovin, ako mali. Preto sa teraz vytešujem, doki ma upozornil, že sa mi to zopakuje a zatial sa nic nedeje 🙂