Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
caute baby 🙂 mam taky pocit ze mi pomaly odteka voda, ale neviem ci je to voda alebo sa len viac potim alebo mi unika moc sem-tam, nemam nohavicky mokre len take vlhke. som v 38 tyzdni bolesti nemam len ten pocit vlhka..hmmm vy by ste sli na pohotovost na mojom mieste?
@ivkp1982 aj ja to mam,ale kym ti nezacnu kontrakcie,asi by som sa neponahlala,tiez cakam,co bude dalej,akurat idem do sprchy,ale uz by som aj brala...tie tepla co hlasia su masaker 😝
Ahojte baby ja mám vám od predvčera takú depku tak ma to chytilo,že až.Už mi všetko ide na nerv nič ma nebaví horuco mi je nervozna som zo všetkého že spom tučná ako sud že nemožem si ísť farbiť vlasy že nemožem na seba nič normálne kupiť lebo načo o chvilu mi to bude veľké že sa nemožem milovať so svojim mužom ako predtým,že sa cítim škaredá no a také bludy no čo Vám poviem čistá prepínačka už len necelé štyri týždne jooj.Vy ste na tom ako ?Mňa to už prechádza dajakú dvoj dňovu krizu som mala dufam že je to normálne 😀
A ste už zbalené?
Aojte, tak ja som rano zacala krvacat tak som pre istotu sla na pohotovost a budu ma sledovat, vraj mi asi odisla hlienova zatka ale bola to krv nie hlien tak neviem . vysetrenia su ok, kontrakcie na ctg mi vidno ale ja ich este necitim. mozno uz cochvila porodime, som 2 tt pred terminom.
@ivkp1982 tak vela šťastia a ked to príde,nech všetko dobre dopadne 🙂
@lylkatomaskova ja len nachystané veci do kufra.
@lylkatomaskova ja som uz pobalena
@ivkp1982 tak drzime palce silno!
@lylkatomaskova ja mam veci prichystane, ale nezbalene este 😀 a s tymi depkami a vseliakymi stavmi je to normalne neboj 😀 aj ja ich mavam, a tiez trva aspon jeden den kym mi to prejde a prejdem plynule do euforickeho stavu zase, potom zase nejaka deplka a tak stale dookola.... 😀
lylkatomaskova musis pozitivne mysliet.si urcite krasna tehulka 😉 myslim si ze tehulka sa tak isto moze skraslovat.kup si nejake pekne satoucky elasticke po porode ti budu urcite este dobre ak nie das si ich zuzit.zafarby si vlasky kludne len si daj bezamoniakovu farbu.skus si dat taky skraslovaci dnik, hned sa budes citit lepsie 😀 d
@lylkatomaskova zdravim,ja som na tom presne úplne tak isto ako píšeš,tiež mám pocit že som ako sud,každý vždy pozre najprv na to chodiace brucho až potom na mňa,mám pocit že vo všetkom vyzerám úplne hrozne..Milujem leto ale tento rok veru nie:- ( Na jednej strane sa tešíš,ale na druhej telo sa celé mení a tehotenstvo likviduje pocity..a ako ma niekedy bolí keď sa malinké mrví..Potom pár dní super a zase dookola..Ale keďže už to máme za tie necelé 4 týždne tak už nejako vydržme 🙂 Držím palce
@enynka30 Juuj chvalabohu som rada potešila si ma😀
@aaadelika Ano ano tak zľakla som sa že som na tom takto iba ja 🙂Ďakujem pekne aj ja držím palce vydržíme
no ked pozeram na tie cisielka,ze 21 dni do finale a 38tt, tak sa mi to zda az neuveritelne 😕 normalne ma chyta depka,ako to to moje starsie dietatko zvladne 4 dni bez nas 😖 ale uz nech to mame za sebou,ved mala nas strasi od siedmeho mesiaca a teraz ked uz moze ist von,tak nas natahuje 😀 opica mala....
dnes sme mali monitor,stvrtok mame poradnu,dnes uz zaznamenali prve kontrakcie slabe,tak som zvedava,kedy pride ten velky den a ako to nakoniec zvladneme 😕
Ženy,máte opuchy?čo na to pomáha.?pravé chodidlo mám ako Shrek.dlane ani nezavrem poriadne.Je to aj bolestivé!otras!
ahojte, dnes sa mi vyhodil zvonku asi herpes... vyzera to teda tak... natrela som si to zoviraxom a zda sa mi to uz lepsie... nemate s tym niekto skusenost?
@jankako v sprche striedat teplu a studenu sprchu a ukoncit studenou sprchuj len lytka 🙂

@borocka ono záleží aké je hrozno,ak má tuhú šupku a kôstky tak to nadúva väčšinu ludí,ale niekomu nemusí robiť problém ani fazula 😀 treba si odskúšať 😉