icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

ladydasha
18. aug 2013

@ada510 Ja som dnes našej buchte povedala, že jej dovolím kopať ma do rebra aj zvonku, ale asi ju tá predstava až tak neláka, proste ju to baví z vnútra 😀

franica
18. aug 2013

@ladydasha @ada510 hahaha, myslím, že pomaly ale isto nastupuje zúfalstvo 😀 😀 ..u mňa ešte nie, lebo ja som stále presvedčená o tom, že rodím v sobotu, ale ak vtedy nič, tak vtedy asi zošaliem 😀
Mňa dnes ráno asi 10 min. bolelo tak ako pri menzese, ale potom to prestalo- keby som to tiež tak nesledovala, tak si to možno ani nevšimnem.

tinus888
Odpoveď bola odstránená
aaadelika
18. aug 2013

..mne zasa dnes celý deň dosť tvrdne brucho,každú 1,5 hod...a bolesti v podbrušku☹no nezosilňujú sa,celý deň tak isto,termín mám za týždeň..tiež neviem čo bude☹ ja by som už najradšej išla aj zajtra...Držme sa maminy

franica
18. aug 2013

@tinus888 @aaadelika hmmm ale podľa tohto sa u vás aspoň čo to deje, alebo predpripravuje...je to na dobre ceste 😉

beruska1311
18. aug 2013

Moje nervy to dokedy bude v kosiciach 30 stupnov den noc? Baby to aj vy tak strasne zle znasate?Tiez uz strasne chcem ist rodit ale v tomto teple nemam odvahu.

ask
18. aug 2013

@mailka Gratulujem k dnes cerstvo a stastlivo narodenemu Petkovi 😵 😎 😀 Mal sice este zo dva dni cas, ale uz chcel byt tu medzi nami 😵 Vitaj synovec 😉

simik2309
18. aug 2013

Je tu niekto ako ja kto po skusenostiach s prvym tazkym porod ma strach s druheho?? Uz sa mi to krati a viem ze ta bolest stoji za to ale strasne sa bojim porodu...:(

katika55
19. aug 2013

@simik2309 ja som na tom podobne, tiez to mam uz len za "par" a prvy porod som mala kliestovy, takze ten strach mam a poriadny. Ja len dufam, ze vsetko bude OK, hovorim si, ze takto o mesiac uz budeme styria a ta predstava ma velmi tesi. 😉 Uz aby to bolo... neboj, nejako to zvladneme, musime. 🙂

rybca
19. aug 2013

@simik2309 ja mam tiez strach a cim sa to viac predlzuje, tym ho mam vacsi, prvy sa po 3 dnoch vyvolavania skoncil na 3 cm sekciou, tak som zvedava ako to dopadne teraz

martina05
19. aug 2013

@freyjanr dik za radu, zohnala som...ako sa cítiš???

simik2309
19. aug 2013

@rybca jooj to az tak dlho? Inak nechapem niektorych doktorov, ze to dokazu tak natahovat ked vidia aj ako sa ta zena trapi..

borocka
19. aug 2013

Caute kocky,
my este vzdy kinderko. dnes v poradni krcok uz len 1cm, kilovy ubytok na vahe, takze vsetko ako pri prvom........v stredu ideme na vec 😀 asi 😝
zajtra este beriem starsieho na kupalisko, od stvrtka zacina v meste jarmok, tak cakam ze by kolotoce mohli prist skor, nech ma aj pato nejaky azitok. posledne mesiace je vsetko len o tom co nemoze a ze babatko rastie v brusku a uz mu to nechcem povedat ani raz. a o tom ze o dva tyzdne ide do skolky, a chcem byt fit aby som ho tam vedela dopravit ani nehovorim.
uz by sa tato lolita mohla spamatat ze nemoze byt vsetko len o nej.

barcaja
20. aug 2013

Ahojte, no my sme stále doma, a to mám týždeň po termíne podľa PP, no dnes mám druhý vypočítaný podľa pohybov tak uvidíme, doktorka včera povedala že to je na 2 prsty tak by bola rada keby sa nám to tento týždeň podarí, len škkoda že ja nič necítim, žiadne zmeny... :/ Samozrejme keď som to povedala priateľovi ako sme na tom hneď ma nútil vela chodiť (na 4. po schodoch, oooch) 🙂 už by so mto rada mala za sebou keďže za chvíľku začína aj škola a nechcem si prerušiť štúdium, rátala som s tým že príde pekne presne maličká a my už teraz budeme pekne doma sa regenerovať...no vidno je po tatinovi, lenivec...:D :D

freyjanr
20. aug 2013

@martina05 mali tam?rada som pomohla 🙂 ja mám uz tyzden take slabe kontrakcie ale inak som v pohode a ty?

sonibb
20. aug 2013

Ahojte..pridávam sa k vám..ja som už od 13teho v nemocnici zavretá,pretože sme KP..termín síce až 22hého,ale už ma to v tejyo nemocnici nebaví..chodím po schodoch,prechádzam sa tu po okolí a stále ani náznak že by sa nášmu drobčekovi chcelo z bruška von..nepoznáte ešte nejaký spôsob ako to "urýchlit" ?..lebo sa tu zbláznim a unudím na smrť ☹ a už by som sa chcela mojkať s babenkom 🙂

kiki75
20. aug 2013

@sonibb boli tu uz pisane niekde tipy na vyvolanie porodu: schody, umyvanie okien, sex, ja by som pridla este tonik.....

martina05
20. aug 2013

@freyjanr Mali, vrecúškový, tak som si vzala hneď 2 škatule. Teraz sa ním nalievam v kuse. Prípravy sú veľké, len dúfam, že to dobre dopadne. Minulý tt som bola v nemocke v tej rizikovke a krčok 2 cm zatvorený, takže sa to ešte nehýbe... Pre istotu ma poslali aj na predoperačné vyšetrenia /prvý pôrod som mala sekciu.../ , to som absolvovala dnes, ale mám dohodnutý spontánny pôrod, tak dúfam, že to tak aj bude...

franica
20. aug 2013

ahojte, takže stále sú tu také, čo vyvolávajú drobcov a tie sa držia ako kliešte? Lebo aj tá naša 🙂
Zajtra máme termín podľa Dr., ale dnes na kontrole vôbec nič- žiadne kontrakcie, vôbec sa neotváram, všetko drží, lekárka povedala, že no na pôrod to rozhodne nevyzerá a ak to tak pôjde ďalej, tak od pondelka nemocka a asi utorok vyvolávačka 😖
@ladydasha @tinus888 @ada510 vy nejak nepíšete, hádam len nie uuuž? 😉

martina05
20. aug 2013

@borocka vidím že máme obdobné problémy,len s opačným pohlavím...My máme prvú slečnu, čo 2.9. nastupuje do školky a maláka s TP 22.8.....

franica
20. aug 2013

@kiki75 ten tonik som tu minule už zazrela...to len tak sám či ešte s niečím? Ja pijem ten malinový čaj a zázvor, ale veľké účinky to zatiaľ evidentne nemá 🙂

franica
20. aug 2013

@martina05 čo je to to "vrecúškové" ak sa smiem spýtať? Sorry, že sa do toho montujem, ale už skúšam všetky dostupné možnosti 😅

ada510
20. aug 2013

No ja už som v nemocnici čaká má zajtra oxitocinovy test tak uvidíme či zabere držte palce...:/

martina05
20. aug 2013

@franica čaj z ostružiny malinovej .... najskôr som mala sypaný no a teraz vo vrecúškach....Mám veľké prípravy, tak uvidíme či zaberú...

martina05
20. aug 2013

@simik2309 ono je to asi horšie pri druhom pôrode,lebo človek vie do čoho ide a neidealizuje si to.... tak ako napr. ja pri prvom presvedčená že všetko viem z kurzov a skončila som akútnou sekciou .... Drž sa !!!!

franica
20. aug 2013

@ada510 juuuj tak to držíme palce, nech je to všetko rýchlo a ok, drž sa, maličký bude čoskoro vonku 😉

@martina05 ahaaa vďaka, tak ten mám, denne ho vypijem liter už mesiac, zatiaľ v tom pokračujem

loulou02811
20. aug 2013

Tak ja mám po termíne už piaty deň a dnes mi povedali, že na spontánny to nevyzerá. Ešte mi dali 2 dni a ak do štvrtka rána nič, tak len vyvolávačka 😒 Malá sa drží zubami-nechtami 🙂 a to mi od piateho mesiaca tehotenstva na každej poradni doktorka tvrdila, že budem rodiť predčasne, lebo mám skrátený krčok, takže tašku do pôrodnice mám zbalenú už 2 mesiace! Už som z toho na nervy..

dasiacik
20. aug 2013

@franica
Aj ja mam zajtra termin,a tiez nic zatial 😀

franica
20. aug 2013

@loulou02811 @dasiacik čo je to s tými augustovými deťmi, prečo sa im tak veľmi nechce von? Pritom je ešte aj pekne, teplo, slnečno...v zime by som to pochopila, ale teraz? 😅

ladydasha
20. aug 2013

@franica Kiež by! Stále som na tom rovnako. Začali mi akurát také zvláštne tlaky v podbrušku, keď vstanem a veľmi občas aj niečo pichne. Ale stále som doma a netrpezlivo čakám a robím všetko možné, aby už šla malá von. Dnes ma tak kopla do rebra, že mi až slzy vyhŕkli, mám pocit, že tam už musím mať zvnútra modrinu, hrozne to bolí.. Vo štvrtok mám ísť do nemocnice dohodnúť sa na vyvolávačke, najradšej by som asi aj hneď, uvidíme, čo mi na to povedia...