icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

nattynda
30. nov 2012

Ahojte...ešte neviem na 100% ale nádej je .. rada sa k vám pridám 🙂

minicko
1. dec 2012

@mojkamoj
@fracle ja som bola vcera u doktora,povedal,ze mam zvysenu sliznicu a bola tam len taka minibodecka 1-2mm, tak ma objednal zonvu na stredu,aby mi mohol potvrdit,ze to je tam kde to ma byt,lebo toto este nemohol na 100% ..ja som isla uz hned teraz lebo pred cca2 mesiacmi som o jedno babatko prislo..tak mi vtedy kazal prist hned ako zistim..aby mi pravdepodobne nasadil duphaston..tak sa neviem uz dockat stredy,budu to moje najdlhsie 4 dni! a inak tu je moja zbierka testov 😀

minicko
1. dec 2012

@mojkamoj
@fracle a inak priznaky tie iste ako vy..bolenie podbruska ako keby mala prist mc,citlive bradavky a strasna chut na vineu 😝

mojkamoj
1. dec 2012

@nattynda ahoj,robila si testík,či len príznaky 🙂 držím palce nech je to 100% 😉
@minicko máš krásne testíky 🙂 ovulku si mala kedy? a chuť na vineu to je super,bábo už teraz vie čo je dobré na tvorbu mliečka 😅 držím palce nech je to v poriadku,je to krásne že 1-2mm 😵 🙂 ja som prestala zatial špiniť,testík je silnejší ,verím,že to bolo implantačné špinenie alebo niečo také a že už sa to nebude opakovať 🙂

evkafi
1. dec 2012

ahojte, tehotenstvo mam potvrdene z krvi, v pondelok idem na utz ,tak snad sa mozem pridat k vam aj ja 🙂

mojkamoj
1. dec 2012

@evkafi jéj vitaj 🙂 gratulka veľká, prajem krásne tehotenstvo 😉

nattynda
1. dec 2012

@mojkamoj Ahoj, áno - test mi vyšiel jasne , ani by som neváhala keby sa mi to nezdalo skoro... 🙂 tak dúfam že to tak aj zostane a ďakujem pekne . 🙂

lulu939075
1. dec 2012

@evkafi vitaaaj 🙂

Bože baby skoro všetky už máte za sebou vyšetrenia ja idem až 18teho, ale dovtedy sa zbláznim určite 😵

evkafi
2. dec 2012

@lulu939075 ja idem zajtra na druhy utz a tiez mam nervy...

minicko
2. dec 2012

@mojkamoj vinea je dobra na tvorbu mlieka????to som ani len netusila,len mi nejak zacala chutit a predtym som ju vobec nepila 😝 drzim palce,nech sa to spinenie uz neopakuje..

minicko
2. dec 2012

@lulu939075 ty mas kedy vlastne ten termin?lebo v pase ti svieti jul 😕

lulu939075
2. dec 2012

@minicko nocto je to ze neviem 😀 jedna kalkulacka pocita jul druha august a Dr. mi este nic nepovedal len potvrdil tehu a ze mam prist o 3 tyzdne.Tak som sa objednala ale az na 18teho co bude uz aj viac ako 3tyzdne tak dufam dostane tehu knizku a uz mi aj nieco povie.Ja som mala ovu 2-3.11 toto viem isto ale podla testu clearblue som tak 5 uz asi aj 6tt.

e.lle
2. dec 2012

@lulu939075 ahoj,riad sa podla poslednej menstruacie. podla mna si tehu viac ako 6tt. ja som mala ovulku 10.-11.11 a PM 24.10. a som 5tt+4d teda v 6tt. skus tuto http://tehotenstvo.academy.sk/index.php

lulu939075
2. dec 2012

@e.lle Lenže u mna tažko sa riadiť poslednou MS lebo moja posledná MS bola 6.10, ovu prišla až okolo 29DC takže, pokial by som sa riadila poslednou ms tak by som mala byť už druhy mesiac čo ale nie som lebo to je ešte malinkééé 😒 A podla tej kalkulačky bol predpokladaný termín otehotnenia už okolo 19teho ale bolo to o viac ako 14dní neskor.

mojkamoj
2. dec 2012

@lulu939075 myslím,že to máš terza dobre nastavené teraz ten termín 😉 ono sa to dá pekne vyrátať od ovulácie mínus 13-14 dní a to ber ako prvý deň menštruácie a potom ti to pekne kalkulačka ukáže a je to tak si 6tt ,ale veď lekár ti to určí správnejšie podla sona ,hlavné je že je to tam a že to bude v poriadku 🙂

lulu939075
2. dec 2012

@mojkamoj no sak ano už sa neviem dočkať čo povie Dr. on mi určite už povie aj predpokladaný termín 🙂

mistrall
2. dec 2012

ahojte, tak sa k vam asi aj ja pridavam, na 11DPO -32DC som mala pozit test /taka slabsia ale viditelna ciarka/, menstruacia meška, bola som aj dnes na sone, lebo ma vcera cely den pichalo v pravom podbrušku, tak som sa naplasila ze extrauterinka, ale nic neste nevidela, len 11mm vysokú sliznicu, aj maternica tehot. zmenena a zlte teliesko v pravom vajecniku. tak ostava mi len cakat asi bud. tyzden sa objednam k mojmu gyn, ak nedosjde MS
+ HCG dnes vysledok.. tak dufam ze sa k vam budem moct pridat 🙂

mojkamoj
2. dec 2012

@minicko ďakujem ,zatial sa už nezopakovalo 🙂 no áno vinea ,hroznové víno,hroznový cukor na podporu mliečka,ale to sme už troška ďaleko ,to budeme riešiť až za pár mesiacov 😅 a ako sa cítiš ?

mojkamoj
2. dec 2012

@mistrall ahoj a gratulujem 🙂 držím palce nech ste obaja v poriadku a verím,že v tejto téme zostaneš 😉 a koľko ti mešká ? mne 2. deň 🙂 podbruško ma tiež pekne tlačí,pichá ,až to ide do krížov,tie až pália,ale to som mala v každom tehu,tak tiež verím,že to bude o.k. 🙂

mistrall
2. dec 2012

@mojkamoj ahoj, no, ja som dnes mala dostat 🙂 ale test som si robila skor, HCG mam 110, nic moc, tak uvidime, najma ma strasi ze mi na sone povedala ze mam trochu volnej tekutiny za maternicou..tak sa dost bojim, co to moze byt :(

mojkamoj
2. dec 2012

@mistrall juj tak nech potvora nechodí aspoň rok 😉 a s tou tekutinou,kdesi som čítala,že to môže byť s prasknutej cysty,alebo z uvolnenia vajíčka pri ovulke a pod...vraj to je v poriadku 🙂 takže žiadne čierne myšlienky,všetko je a bude v poriadku 😉

mistrall
2. dec 2012

@mojkamoj dakujem pekne , povzbudila si ma, budem uz len cakat 🙂 a hlavne si musim dat dovolenku, lebo uz som mala tento rok jeden MA a nechcem nic riskovat

mojkamoj
2. dec 2012

@mistrall no tak to neriskuj,poznám to 😔 radšej nohy hore a nechaj sa obskakovať 😅 nato sme tu aby sme povzbudili a pomáhali si 😉

mistrall
2. dec 2012

@mojkamoj veru, bude musiet,a le az od zajtra, lebo sluzim dnes a musim tu byt az do rana , ale vydrzim, len musim pozit. mysliet 🙂 si zlata 🙂

zuzzulka
2. dec 2012

Ahojte potichúčku si tu čítam vaše príspevky. V poslednom roku sme mali veľké trápenia a preto som neskutočne opatrná. To že som tehotná nevie nikto iba môj drahý. Som trpezlivá a k lekárovi som ešte nešla chcem aby na sone bolo vidno už akciu to čakanie a neistota nieje dobré 😒. Otehotnela som presne 18.10.2012 preto že som bola na sone 16.10 kde mi bolo vidno 21 mm folikul tak že na 100% som otehotnela vtedy.... kalkulačka mi ráta termín ako keby som otehotnela v 11 mesiaci tak že vôbec netuším v ktorom tt som PM som mala 29.10...predpokladaná mrcha mala prísť 26.11 neprišla 😀 no a teraz babo raď 😝 . Chcem ísť k Dr 😝 . štvrtok ak to vydržím no uvidím ako budem statočná 😅

minicko
2. dec 2012

@zuzzulka nemas tam v tych tvojich datumoch nahodou chybu?lebo sa mi to nejak nezda..nemala by byt ta ovulka 18.11. ak posledna ms bola 29.10. ??? ak ano,tak to sme na tom rovnako..mne tiez mala ms prist 26.11. a neprisla 🙂

mahulenka87
2. dec 2012

odporúčam kalkulačku: http://tehotenstvo.rodinka.sk/system/menu-vprav... - vypočíta termín presnejšie, lebo zadávate aj dĺžku cyklu, nie len poslednú M.
Ja som objednaná k Dr. na 12.12.2012 🙂 to by som mala byť v 7tt+2d a mimi cca 5+0. Dúfam, že už bude vidieť aj srdiečko 🙂

lavyrle
2. dec 2012

pardon, nechcela som sem prispiet,, ale neviem ako sa to rusi

zuzzulka
2. dec 2012

@minicko Nie dátum je v poriadku. Ďakujem za odpoveď radšej sa v tom nejdem hrabať idem k Dr. ten mi najlepšie povie hneď mi urobí sono a bude po otázkach. Inak presne to mu to som sa chcela vyhnúť ... takému to stresovaniu ale dnes mi to nedalo a na nete som si počítala termín a tu je výsledok 🙄 . Ok tak ja sa ozvem až po vyšetrení ( inak to bol môj prvotný zámer - nevyšiel).Pa

lemac
2. dec 2012

Ahojte baby, pridavam sa k vam...test bol vcera slabo pozitivny. Kedy idete prvy krat k doktorke (v ktorom tt)? Neviem na kedy sa mam objednat, aby som nesla prilis skoro.