Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@mojkamoj
@fracle ja som bola vcera u doktora,povedal,ze mam zvysenu sliznicu a bola tam len taka minibodecka 1-2mm, tak ma objednal zonvu na stredu,aby mi mohol potvrdit,ze to je tam kde to ma byt,lebo toto este nemohol na 100% ..ja som isla uz hned teraz lebo pred cca2 mesiacmi som o jedno babatko prislo..tak mi vtedy kazal prist hned ako zistim..aby mi pravdepodobne nasadil duphaston..tak sa neviem uz dockat stredy,budu to moje najdlhsie 4 dni! a inak tu je moja zbierka testov 😀
@nattynda ahoj,robila si testík,či len príznaky 🙂 držím palce nech je to 100% 😉
@minicko máš krásne testíky 🙂 ovulku si mala kedy? a chuť na vineu to je super,bábo už teraz vie čo je dobré na tvorbu mliečka 😅 držím palce nech je to v poriadku,je to krásne že 1-2mm 😵 🙂 ja som prestala zatial špiniť,testík je silnejší ,verím,že to bolo implantačné špinenie alebo niečo také a že už sa to nebude opakovať 🙂
ahojte, tehotenstvo mam potvrdene z krvi, v pondelok idem na utz ,tak snad sa mozem pridat k vam aj ja 🙂
@evkafi vitaaaj 🙂
Bože baby skoro všetky už máte za sebou vyšetrenia ja idem až 18teho, ale dovtedy sa zbláznim určite 😵
@lulu939075 ja idem zajtra na druhy utz a tiez mam nervy...
@lulu939075 ty mas kedy vlastne ten termin?lebo v pase ti svieti jul 😕
@minicko nocto je to ze neviem 😀 jedna kalkulacka pocita jul druha august a Dr. mi este nic nepovedal len potvrdil tehu a ze mam prist o 3 tyzdne.Tak som sa objednala ale az na 18teho co bude uz aj viac ako 3tyzdne tak dufam dostane tehu knizku a uz mi aj nieco povie.Ja som mala ovu 2-3.11 toto viem isto ale podla testu clearblue som tak 5 uz asi aj 6tt.
@lulu939075 ahoj,riad sa podla poslednej menstruacie. podla mna si tehu viac ako 6tt. ja som mala ovulku 10.-11.11 a PM 24.10. a som 5tt+4d teda v 6tt. skus tuto http://tehotenstvo.academy.sk/index.php
@e.lle Lenže u mna tažko sa riadiť poslednou MS lebo moja posledná MS bola 6.10, ovu prišla až okolo 29DC takže, pokial by som sa riadila poslednou ms tak by som mala byť už druhy mesiac čo ale nie som lebo to je ešte malinkééé 😒 A podla tej kalkulačky bol predpokladaný termín otehotnenia už okolo 19teho ale bolo to o viac ako 14dní neskor.
@lulu939075 myslím,že to máš terza dobre nastavené teraz ten termín 😉 ono sa to dá pekne vyrátať od ovulácie mínus 13-14 dní a to ber ako prvý deň menštruácie a potom ti to pekne kalkulačka ukáže a je to tak si 6tt ,ale veď lekár ti to určí správnejšie podla sona ,hlavné je že je to tam a že to bude v poriadku 🙂
@mojkamoj no sak ano už sa neviem dočkať čo povie Dr. on mi určite už povie aj predpokladaný termín 🙂
ahojte, tak sa k vam asi aj ja pridavam, na 11DPO -32DC som mala pozit test /taka slabsia ale viditelna ciarka/, menstruacia meška, bola som aj dnes na sone, lebo ma vcera cely den pichalo v pravom podbrušku, tak som sa naplasila ze extrauterinka, ale nic neste nevidela, len 11mm vysokú sliznicu, aj maternica tehot. zmenena a zlte teliesko v pravom vajecniku. tak ostava mi len cakat asi bud. tyzden sa objednam k mojmu gyn, ak nedosjde MS
+ HCG dnes vysledok.. tak dufam ze sa k vam budem moct pridat 🙂
Ahojte potichúčku si tu čítam vaše príspevky. V poslednom roku sme mali veľké trápenia a preto som neskutočne opatrná. To že som tehotná nevie nikto iba môj drahý. Som trpezlivá a k lekárovi som ešte nešla chcem aby na sone bolo vidno už akciu to čakanie a neistota nieje dobré 😒. Otehotnela som presne 18.10.2012 preto že som bola na sone 16.10 kde mi bolo vidno 21 mm folikul tak že na 100% som otehotnela vtedy.... kalkulačka mi ráta termín ako keby som otehotnela v 11 mesiaci tak že vôbec netuším v ktorom tt som PM som mala 29.10...predpokladaná mrcha mala prísť 26.11 neprišla 😀 no a teraz babo raď 😝 . Chcem ísť k Dr 😝 . štvrtok ak to vydržím no uvidím ako budem statočná 😅
odporúčam kalkulačku: http://tehotenstvo.rodinka.sk/system/menu-vprav... - vypočíta termín presnejšie, lebo zadávate aj dĺžku cyklu, nie len poslednú M.
Ja som objednaná k Dr. na 12.12.2012 🙂 to by som mala byť v 7tt+2d a mimi cca 5+0. Dúfam, že už bude vidieť aj srdiečko 🙂
pardon, nechcela som sem prispiet,, ale neviem ako sa to rusi
@minicko Nie dátum je v poriadku. Ďakujem za odpoveď radšej sa v tom nejdem hrabať idem k Dr. ten mi najlepšie povie hneď mi urobí sono a bude po otázkach. Inak presne to mu to som sa chcela vyhnúť ... takému to stresovaniu ale dnes mi to nedalo a na nete som si počítala termín a tu je výsledok 🙄 . Ok tak ja sa ozvem až po vyšetrení ( inak to bol môj prvotný zámer - nevyšiel).Pa
Ahojte baby, pridavam sa k vam...test bol vcera slabo pozitivny. Kedy idete prvy krat k doktorke (v ktorom tt)? Neviem na kedy sa mam objednat, aby som nesla prilis skoro.

Ahojte...ešte neviem na 100% ale nádej je .. rada sa k vám pridám 🙂