icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

minicko
3. dec 2012

@reni1512 a preco,ak sa mozem spytat?

reni1512
3. dec 2012

@minicko minuleho roku mi operovali nador v bruchu a nemam lavy vajecnik, tak pre istotu som rizikova vzhladom na diagnozu a polezala som si tam pat dni.. no vsetko je zatial ok.

minicko
3. dec 2012

@reni1512 tak to ti drzim palceky,aby vsetko dobre dopadlo..kedy mas termin?

mistrall
3. dec 2012

@mojkamoj joooj veru neviem kde som to nabrala, ale uz predtym som mala take nutkave mocenie, a teraz sa to vyvrbilo az takto, caste mocenie je vraj priznak tehu, ale zapal asi nie 😀 😀 neva, vyleziim, kolegovia ma zastupia, aj ked neviem kedy mam ist k gyndosovi, najradsej by som koncom tyzdna, nech ma vypise aspon na 2 tyzdne na PN, lebo kedze uz som raz potratila,a le zas to nic nebude ani vidno teraz som 4tt+O podla takej kalkulacky co som nasla cize 5.tyzden, je to tak ? uz som zmagoirena z toho :D a ty co robis? pracujes, ci si doma?

reni1512
3. dec 2012

@minicko dakujem 🙂 no mne vyslo na 28.7 a lekarovi 2.8 tak neviem co mi povie treti lekar :D

mistrall
3. dec 2012

@reni1512 gratulujem 😉 a uz nieco videl na sone? 🙂

mojkamoj
3. dec 2012

@reni1512 ☹ to ma mrzí,si si musela toľko vytrpieť 😔 držím palčeky nech už je to v poriadku a hlavne nech drobček vydrží v brušku toľko koľko treba 😉

mojkamoj
3. dec 2012

@mistrall no zápal veru z tehu nebude 😝 s tým potratom,to bohužial poznám,tiež som v 6tt... radšej neriskuj a skoč čo najskôr nech ťa vypíše 😉 áno dobre ti to tá kalkulačka vyrátala vitaj v 5tt 😉 ja som ešte na rodičovskom s menším,2 ročným a popritom fotím, (ženy,deti...) čiže práca aj vonku aj doma po večeroch na PC 🙂 teraz chcem troška zvolniť,lebo začínam pociťovať únavu,tak neviem ako by som ponocovala a potom v poho fungovala 😕 🙂 a ty kde pracuješ?

mojkamoj
3. dec 2012

@minicko všetko zlé je na niečo dobré,ak je tebe zle miminku je dobre,to si hovorím ja lebo tiež som tá ktorá máva celodenky (nevolnosti) ,závrate a pod...cca do 14tt ... zatial ešte nič tak čakám že do konca týždňa sa to prejaví,ale už sa teším 😅 😉

mistrall
3. dec 2012

@mojkamoj fiiiha tak fotografka, to je zaujiimave 🙂 ja robim v nemocke, cize pristup k vysetreniam mam, ale napriek tomu ze infosiek mam dost vzdy si nieco namysla, mozno prave vela info nie je vzdy dobre 🙂 inak ja nemam zatial ziadne priznaky, pri prvom tehu som mala prsia citlive a teraz nic, hmm ale vraj kazde je ine, tak uvidime, len nech je sono ok to budem mat strach este z minula ..

mojkamoj
3. dec 2012

@mistrall no zatial ma to baví ,aj keď bývam v strese ak je toho veľa,nestíham a pod... takže teraz troška uskromníme rozpočet ,čiže menej fotenia chcem byť v kľude,prvé 3 mesiace a vianoce chcem prežiť bez nervou... jéj pracuješ v nemocke,paráda,no náhaodou info je dobré mať,akurát v nemocke je asi vela bacilov nie? možno toho by som sa bála,chorých ľudí... ale zasa aj v obchode a v meste je toho vela,tak asi je najlepšie sa zavrieť doma na celé tehu 😀 ale nie srandujem ,proste bude ako bude,alebo má ,hlavne že dobre bude 😉 a ak sa smiem spýtať v čom bol problém "minule" ? ja som potratila v 6tt lebo som sa zlakla,keď ma jedna pani skoro na prechode zrazila,od toho momentu mi prešli všetky príznaky a v 7tt kyret,lebo som krvácala už to odchádzalo 😔 nikdy viac... neboj sa ono to príde ja som 4tt +1 a prsia ma začali dnes ráno,takže monžo od zajtra aj teba začnú 😅

mistrall
3. dec 2012

@mojkamoj veru, presne preto (chori ludia, bakterie atd) som si povedala ze ked budem nabuduce tehotna tak okamzite idem na PN, a kedz sa k tomu nahodne pridala cystitida tak sa to poriesilo 🙂 No ja som sla na kyret to som bola teoreticky v 11-12 tt neviem presne, ale potratila som skor, bol to missed, asi niekedy medzi 8-10tt v 7.tt bolo aj srdiecko a babo bolo vidno ale asi bolo malicke , aj ked ja mavam ovu cca na 20-21DC (ako aj teraz) nie v strede cyklu
Nekrvacala som ani nic, o to vacsi sok ked som dosla na sono, sestricka uz takmer knizku vypisovala a na sone nic :( porobila som si potom nejake testy - hemato, horm.profil atd, tak neviem z coho to bolo, mozno nahoda len,.dufam ze toto vyjde uz 🙂

mistrall
3. dec 2012

@mojkamoj budeme doma odpocivat 🙂 i ked ja musim este na par hodin vo stvrtok a nedelu do sluzby, nedalo sa s ytm nic urobit, ale hadam bude uz aj ten zapal lepsie 😔

hedka17
3. dec 2012

Ahojte dnes som si robila test a vysiel pozitivny,snazili sme sa 3 mesiace a este stale tomu nemozem uverit,aj ked pri prvom syncekovi sa nam to podarilo na prvy pokus 🙂 chcem sa opytat je tu urobena aj sukromna skupina augustoviek? Radsej by som si pisala v nej

mojkamoj
3. dec 2012

@hedka17 ahoj,gratulujem 🙂 ani ja tomu ešte semtam nemôžem veriť,nám sa to podarilo na druhý pokus 🙂 možno je to tým,že to ešte nikto z rodiny nevie 🙂 zatial tu súkromka nieje,nakoľko nás tu je len pár ,ale ak chceš môžeš ju založiť 😉

mojkamoj
3. dec 2012

@mistrall hrozné nevedieť príčinu ☹ budeme veriť ,že to bola zlá náhoda a že sa už nikdy nezopakuje 😔 tieto prvé 3 mesiace sú budú náročné na psychiku,ale zvládneme to 😉

fracle
3. dec 2012

Caute kocky, hlasim sa po vikende 🙂. Pozeram, ze pribudli nove theulky, to je super 😵.

@hedka17 tiez by som uz radsej prispievala do sukromky ako tuto.

fracle
3. dec 2012

Ako sa kocky citite? Ja mam dnes prvy den zaludok ako na vode, myslela som ze to bolo z velkeho obedu, ale asi zacinaju nevolnosti. Ale nech, len nech je vsetko v poriadku.

@mojkamoj jej fotografka, to by som chcela, velmi rada fotim, ale na upravu fotiek nemam nervy, trpezlivost, naladu..... 😀.

@mistrall Drz sa, davaj na seba pozor.

jolly84
3. dec 2012

silno Vam vsetkym drzim palce. ja som len pred nedavnom zistila, ze som tehotna a moj poklad ma uz tri mesiace. ja som august 2012, baby uzivajte si to, kazda jedna z Vas 😎

mistrall
3. dec 2012

@fracle ahoj no ja lezim v posteli, pri telke a pc 🙂 priatel robi tak ho cakam a oddychujem, varim si urol. cajik, jem atb, kys. listovu a duphaston :D kopec tabletiek.. ale inak fajne 😎

mistrall
3. dec 2012

@mojkamoj veru, na genetiku sa to neposielalo, len potvrdili tehotnost, ale co uz, tentokrat to vyjde 🙂 musiiii 😉

hedka17
3. dec 2012

@fracle @mojkamoj ahojte baby uz ste pridane forum najdete
Ak by sa chcel niekto pridat dajte vediet kocky 😉

hedka17
3. dec 2012

@mistrall ahoj ja mam zatialvsetko uplne ine ako pri syncekovi tam som vedela ze som tehu az v 6tt

mistrall
3. dec 2012

@hedka17 veru, aj ja som teraz uz vedela skor ze som tehotna, este mi ani kramy nemeskali 🙂 tak teraz uz len pozitivne mysliet ze to tentokrat vyjde 🙂

hedka17
3. dec 2012

@mistrall pridala som ta do sukromky

e.lle
3. dec 2012

@hedka17 ahoj,pridas ma prosim do sukromky?

hedka17
3. dec 2012

@e.lle pridana 🙂

mistrall
3. dec 2012

@hedka17 dakujem 🙂

lemac
3. dec 2012

Baby, ja mam pocit, ze som viacej hladna. Ale zda sa mi to divne, ved to male ma mozno milimeter, tak preco by som stale nieco chrumala? No nechapem zo seba

hedka17
3. dec 2012

@lemac pridala som ta do sukromky