Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@mojkamoj joooj veru neviem kde som to nabrala, ale uz predtym som mala take nutkave mocenie, a teraz sa to vyvrbilo az takto, caste mocenie je vraj priznak tehu, ale zapal asi nie 😀 😀 neva, vyleziim, kolegovia ma zastupia, aj ked neviem kedy mam ist k gyndosovi, najradsej by som koncom tyzdna, nech ma vypise aspon na 2 tyzdne na PN, lebo kedze uz som raz potratila,a le zas to nic nebude ani vidno teraz som 4tt+O podla takej kalkulacky co som nasla cize 5.tyzden, je to tak ? uz som zmagoirena z toho :D a ty co robis? pracujes, ci si doma?
@mistrall no zápal veru z tehu nebude 😝 s tým potratom,to bohužial poznám,tiež som v 6tt... radšej neriskuj a skoč čo najskôr nech ťa vypíše 😉 áno dobre ti to tá kalkulačka vyrátala vitaj v 5tt 😉 ja som ešte na rodičovskom s menším,2 ročným a popritom fotím, (ženy,deti...) čiže práca aj vonku aj doma po večeroch na PC 🙂 teraz chcem troška zvolniť,lebo začínam pociťovať únavu,tak neviem ako by som ponocovala a potom v poho fungovala 😕 🙂 a ty kde pracuješ?
@mojkamoj fiiiha tak fotografka, to je zaujiimave 🙂 ja robim v nemocke, cize pristup k vysetreniam mam, ale napriek tomu ze infosiek mam dost vzdy si nieco namysla, mozno prave vela info nie je vzdy dobre 🙂 inak ja nemam zatial ziadne priznaky, pri prvom tehu som mala prsia citlive a teraz nic, hmm ale vraj kazde je ine, tak uvidime, len nech je sono ok to budem mat strach este z minula ..
@mistrall no zatial ma to baví ,aj keď bývam v strese ak je toho veľa,nestíham a pod... takže teraz troška uskromníme rozpočet ,čiže menej fotenia chcem byť v kľude,prvé 3 mesiace a vianoce chcem prežiť bez nervou... jéj pracuješ v nemocke,paráda,no náhaodou info je dobré mať,akurát v nemocke je asi vela bacilov nie? možno toho by som sa bála,chorých ľudí... ale zasa aj v obchode a v meste je toho vela,tak asi je najlepšie sa zavrieť doma na celé tehu 😀 ale nie srandujem ,proste bude ako bude,alebo má ,hlavne že dobre bude 😉 a ak sa smiem spýtať v čom bol problém "minule" ? ja som potratila v 6tt lebo som sa zlakla,keď ma jedna pani skoro na prechode zrazila,od toho momentu mi prešli všetky príznaky a v 7tt kyret,lebo som krvácala už to odchádzalo 😔 nikdy viac... neboj sa ono to príde ja som 4tt +1 a prsia ma začali dnes ráno,takže monžo od zajtra aj teba začnú 😅
@mojkamoj veru, presne preto (chori ludia, bakterie atd) som si povedala ze ked budem nabuduce tehotna tak okamzite idem na PN, a kedz sa k tomu nahodne pridala cystitida tak sa to poriesilo 🙂 No ja som sla na kyret to som bola teoreticky v 11-12 tt neviem presne, ale potratila som skor, bol to missed, asi niekedy medzi 8-10tt v 7.tt bolo aj srdiecko a babo bolo vidno ale asi bolo malicke , aj ked ja mavam ovu cca na 20-21DC (ako aj teraz) nie v strede cyklu
Nekrvacala som ani nic, o to vacsi sok ked som dosla na sono, sestricka uz takmer knizku vypisovala a na sone nic :( porobila som si potom nejake testy - hemato, horm.profil atd, tak neviem z coho to bolo, mozno nahoda len,.dufam ze toto vyjde uz 🙂
Ahojte dnes som si robila test a vysiel pozitivny,snazili sme sa 3 mesiace a este stale tomu nemozem uverit,aj ked pri prvom syncekovi sa nam to podarilo na prvy pokus 🙂 chcem sa opytat je tu urobena aj sukromna skupina augustoviek? Radsej by som si pisala v nej
Ako sa kocky citite? Ja mam dnes prvy den zaludok ako na vode, myslela som ze to bolo z velkeho obedu, ale asi zacinaju nevolnosti. Ale nech, len nech je vsetko v poriadku.
@mojkamoj jej fotografka, to by som chcela, velmi rada fotim, ale na upravu fotiek nemam nervy, trpezlivost, naladu..... 😀.
@mistrall Drz sa, davaj na seba pozor.
silno Vam vsetkym drzim palce. ja som len pred nedavnom zistila, ze som tehotna a moj poklad ma uz tri mesiace. ja som august 2012, baby uzivajte si to, kazda jedna z Vas 😎
Baby, ja mam pocit, ze som viacej hladna. Ale zda sa mi to divne, ved to male ma mozno milimeter, tak preco by som stale nieco chrumala? No nechapem zo seba

@reni1512 a preco,ak sa mozem spytat?