icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

lemac
3. dec 2012

@hedka17 vdaka

hedka17
3. dec 2012

@lemac 🙂

minicko
3. dec 2012

@hedka17 aj mna, aj mna 😉

reni1512
3. dec 2012

@mojkamoj dakujeeeem 🙂 bolo to take vsetko narazove, zo dna na den, cize som na to aj rychlo zabudla 🙂 ostala len jazva.. Drzim prsteky aj ja 🙂

reni1512
3. dec 2012

@mistrall plodik je zivy, teraz idem desiateho, dufam ze bude srdiecko 🙂 a u vas je to ako?

kotatko1232
3. dec 2012

@reni1512 renii a ty co tu??a nie jul 2013

reni1512
3. dec 2012

@kotatko1232 lebo ja neviem co som :D :D :D vsetci mi inac hovoria :D :D a len tak som prisla sem mrknut...aj tak ostavam pri vas zatial :D a aj keby tak ostavam :D

mistrall
3. dec 2012

@reni1512 joj ja este nic, len vcera som bola poplasena na sone, lebo ma pichalo v pravo, a videla len sluznicu vysoku, tehotensky zmenenu maternicu, zlte telsiesko, tak povedala ze ok nalez, ze ani nic ine necakala na 4tt, ani ja nie, ale som ymslela ci nemam nejaku cystu ked to tak picha, aj teraz, tak ja musim ist tento tyzden lebo si chcem vybavit PN na bud. 2 tyzdne) tak ktovie ci 5 dni nieco zmeni, mozno hej 🙂

mistrall
3. dec 2012

@reni1512 inak @hedka17 urobila sukromnu temu, tak sa pod do nej 🙂

reni1512
3. dec 2012

@mistrall to je dobre..mne az nedavno uvideli vacok a az koncom 6teho slabucku akciu..cize az teraz cakam nieco viac, neboj sa, pichat ta moze, mna cely cas boli vajecnik, aj maternica ta moze boliet, roztahuje sa, aj krize...pokial nemas nejaky vytok cerstvej krvi niet sa coho bat...mna preplasili tiez s vytokmi a spineniami, beriem lieky a pritom mi nic nie je, sa hnevam na to, ale tak prevencia je prevencia...v dnesnej dobe. Ja som si vybavila PN a mam normalne vychadzky, ma to troska strasi, lebo som po skole pol roka, nebola som zatial zamestnana, tym padom netusim ani ako je to s tym co si mam platit, ci mi nieco budu platit a tak..no ale ostavam na PN, lebo ze je to lepsie ak ma rizikovu zaradia do ineho rebricka na poistovni, ale preco to netusim.

reni1512
3. dec 2012

@mistrall dikičko, mozno potom prejdem, zatial som v sukromnej na JUL...tak chcem ta ostat, lebo neviem ako s terminom :D

mistrall
3. dec 2012

@reni1512 jaaj jasne ty to mas na rozhrani 🙂 no ved uvidis neskor ako budes mat termin 😉

kotatko1232
3. dec 2012

@reni1512 Ok ja som myslela ze si nas uz opustila ☹ ja idem zajtra ku doktorovi tak som zvedava co mi povie.aj sa trosku bojim

mistrall
3. dec 2012

@reni1512 mi hovor, ja robim 4 roky a tiez sa do toho vobec nevyznam dokonca som nikdy nebola na PN, mala som vzdy radsej dovolenku kratkodobu..takze ja som total analfabet 😎 tak hadam mi gyndos PN da, ze nebudem musiet za obvodackou behat. TAk ja teraz berem duphaston oddnes, ten som brala aj predchadzajuce tehotenstvo ale zial nepomohlo, resp. mozno uz sa nedalo nic robit, spinenie nemam ani predtym som nemala, prave to ma potom zarazilo ked babo zmizlo, takze ja uz budem na ihlach. ale ty si toho riadne preskakala, drzim ti palce, nech ti to vyjde 🙂

reni1512
3. dec 2012

@mistrall tes sa ze dostanes aspon matersku 🙂 ja ani to... 4 rocky to je pekne odpracovane. Neboj, babo sa udrzi...netreba mysliet vobec ale vobec na zle veci!

mistrall
3. dec 2012

@reni1512 mas pravdu, treba len pozitivne mysliet, aj moj priatel to vravi, ale muzi su ini, oni to tak neprezivaju 😉 budeme pekne kocikovat v tom jul - augustovom teple az sa nam chciet nebude :D :D

reni1512
3. dec 2012

@mistrall ved si to uz predstavujem :D hlavne tu horucavu v porodnici...fuuu...no hej chlapi tak tiiii ach...az mi je luto niekedy ze si vsetko musime prezit a zliznut same..

majkuska2
3. dec 2012

Ahojte žienky. Tak ja sa k vám pridávam zatiaľ potichu. Dnes ráno som si našla //. Včera bol ešte negatívny.Aj keď ta tehu je taký silnejší duch, istotu som si urobila z ranného moču ešte jeden iný, tiež rovnaký výsledok. Dnes som 28 DC, ovu neviem kedy bola, prvý mesiac čo som si nesledovala ovu od snažilkovania. No skúsila som aj po obede, ale tam čiarka nič moc.Tak uvidím zajtra rano, dufam, že začne pekne silnieť.

mojkamoj
4. dec 2012

@majkuska2 Ahoj,potíšku gratulujem a uvidíš bude silnieť 😉 máš deti tak staré skoro ako ja,starší mal v auguste 5,mladší 2 teraz v novembri 😉

mahulenka87
4. dec 2012

no ako tehuľky 🙂 Ja sa veľmi teším aj bojím na 12.12., kedy idem 1.x k Dr. 🙂 Dúfam, že bude všetko ok.
Býva vám už zle? Mne poobede a večer býva čudne 😒
Každý deň si aspoň 2x kontrolujem bruško v zrkadle, či náhodou nevyrástlo 😀

luciarichard
4. dec 2012

Ahojte kočky tak aj ja sa potichúčky pridávam, mám kolajničky na testíku 🙂 . V piatok idem na krv a potom 17. 12 k doktorke 😉

mojkamoj
4. dec 2012

@mahulenka87 ahoj,mne zatial zle nieje,akurát som od včera chorá,nádcha ,v krku bolí...ale to som bola v každom tehu ,to prejde 😉 hehe ja mám bruško ešte od pôrodu takže mne zatial nemá prečo viac narásť 😀
@luciarichard gratulujem a prajem nech je drobček na správnom mieste a zdravučký 😉

mahulenka87
4. dec 2012

@mojkamoj aj na mňa včera niečo liezlo. Uvarila som si zázvoroví čajík a zatiaľ som ok 🙂 Mňa dnes tak strašne bolia bradavky... ani dotknúť sa ich nemôžem 🙄 a to som manželovi niečo sľúbila na dnes 😀

mistrall
4. dec 2012

@reni1512 hej mas prvadu , inak mne je v lete strasne teplo a este s takym brusiskom :D uz aby to bolo :D

mistrall
4. dec 2012

@mahulenka87 ahoj no zle zatial nebyva, dokonca nema ziadne priznaky, snad to nie je nic, zle, ani tlak v prsiach, nic , ta duufam ze je to ok 🙂

mojkamoj
4. dec 2012

@mahulenka87 ani nehovor,mňa tak svrbia bradavky že by som ich vytrhla 😅 joj tak môj drahý musí počkať pekne až po ultrazvuku 😅 do vtedy ništ nebude 😝 😅

mojkamoj
4. dec 2012

inak rodenie v auguste si môžem len pochváliť,prišla som len v šatách do pôrodnice,drobca tiež odniesla v lahkom oblečku a žltačku sme pekne opálili pod slniečkom 😉

mistrall
4. dec 2012

@mojkamoj inak ja sa tiez bojim :D asi az po sone nieco bude 😉

mojkamoj
4. dec 2012

@mistrall šak to , ja teda riskovať nebudem,v poslednom tehu som sem tam po sexe špinila,potom cysta no ,neviem neviem,zatial nato chuť a nervy nemám 😉 to dostanú ako vianočný darček 😀

mistrall
4. dec 2012

@mojkamoj inak ked si na to spominam, tak ja som pri prvom tehu, na druhy den po sexe tiez zacala spinit, a mala som na sone aj taky hematom drobny ale predsa len bol, ktovie ci by bol aj bez toho to neviem, ale bol...takze zdrzanlivost teraz 😉