Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@reni1512 renii a ty co tu??a nie jul 2013
@kotatko1232 lebo ja neviem co som :D :D :D vsetci mi inac hovoria :D :D a len tak som prisla sem mrknut...aj tak ostavam pri vas zatial :D a aj keby tak ostavam :D
@reni1512 joj ja este nic, len vcera som bola poplasena na sone, lebo ma pichalo v pravo, a videla len sluznicu vysoku, tehotensky zmenenu maternicu, zlte telsiesko, tak povedala ze ok nalez, ze ani nic ine necakala na 4tt, ani ja nie, ale som ymslela ci nemam nejaku cystu ked to tak picha, aj teraz, tak ja musim ist tento tyzden lebo si chcem vybavit PN na bud. 2 tyzdne) tak ktovie ci 5 dni nieco zmeni, mozno hej 🙂
@mistrall to je dobre..mne az nedavno uvideli vacok a az koncom 6teho slabucku akciu..cize az teraz cakam nieco viac, neboj sa, pichat ta moze, mna cely cas boli vajecnik, aj maternica ta moze boliet, roztahuje sa, aj krize...pokial nemas nejaky vytok cerstvej krvi niet sa coho bat...mna preplasili tiez s vytokmi a spineniami, beriem lieky a pritom mi nic nie je, sa hnevam na to, ale tak prevencia je prevencia...v dnesnej dobe. Ja som si vybavila PN a mam normalne vychadzky, ma to troska strasi, lebo som po skole pol roka, nebola som zatial zamestnana, tym padom netusim ani ako je to s tym co si mam platit, ci mi nieco budu platit a tak..no ale ostavam na PN, lebo ze je to lepsie ak ma rizikovu zaradia do ineho rebricka na poistovni, ale preco to netusim.
@reni1512 Ok ja som myslela ze si nas uz opustila ☹ ja idem zajtra ku doktorovi tak som zvedava co mi povie.aj sa trosku bojim
@reni1512 mi hovor, ja robim 4 roky a tiez sa do toho vobec nevyznam dokonca som nikdy nebola na PN, mala som vzdy radsej dovolenku kratkodobu..takze ja som total analfabet 😎 tak hadam mi gyndos PN da, ze nebudem musiet za obvodackou behat. TAk ja teraz berem duphaston oddnes, ten som brala aj predchadzajuce tehotenstvo ale zial nepomohlo, resp. mozno uz sa nedalo nic robit, spinenie nemam ani predtym som nemala, prave to ma potom zarazilo ked babo zmizlo, takze ja uz budem na ihlach. ale ty si toho riadne preskakala, drzim ti palce, nech ti to vyjde 🙂
Ahojte žienky. Tak ja sa k vám pridávam zatiaľ potichu. Dnes ráno som si našla //. Včera bol ešte negatívny.Aj keď ta tehu je taký silnejší duch, istotu som si urobila z ranného moču ešte jeden iný, tiež rovnaký výsledok. Dnes som 28 DC, ovu neviem kedy bola, prvý mesiac čo som si nesledovala ovu od snažilkovania. No skúsila som aj po obede, ale tam čiarka nič moc.Tak uvidím zajtra rano, dufam, že začne pekne silnieť.
no ako tehuľky 🙂 Ja sa veľmi teším aj bojím na 12.12., kedy idem 1.x k Dr. 🙂 Dúfam, že bude všetko ok.
Býva vám už zle? Mne poobede a večer býva čudne 😒
Každý deň si aspoň 2x kontrolujem bruško v zrkadle, či náhodou nevyrástlo 😀
Ahojte kočky tak aj ja sa potichúčky pridávam, mám kolajničky na testíku 🙂 . V piatok idem na krv a potom 17. 12 k doktorke 😉
@mahulenka87 ahoj,mne zatial zle nieje,akurát som od včera chorá,nádcha ,v krku bolí...ale to som bola v každom tehu ,to prejde 😉 hehe ja mám bruško ešte od pôrodu takže mne zatial nemá prečo viac narásť 😀
@luciarichard gratulujem a prajem nech je drobček na správnom mieste a zdravučký 😉
@mojkamoj aj na mňa včera niečo liezlo. Uvarila som si zázvoroví čajík a zatiaľ som ok 🙂 Mňa dnes tak strašne bolia bradavky... ani dotknúť sa ich nemôžem 🙄 a to som manželovi niečo sľúbila na dnes 😀
@mahulenka87 ahoj no zle zatial nebyva, dokonca nema ziadne priznaky, snad to nie je nic, zle, ani tlak v prsiach, nic , ta duufam ze je to ok 🙂
@mahulenka87 ani nehovor,mňa tak svrbia bradavky že by som ich vytrhla 😅 joj tak môj drahý musí počkať pekne až po ultrazvuku 😅 do vtedy ništ nebude 😝 😅
inak rodenie v auguste si môžem len pochváliť,prišla som len v šatách do pôrodnice,drobca tiež odniesla v lahkom oblečku a žltačku sme pekne opálili pod slniečkom 😉

@hedka17 vdaka