Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@lienka19881 ani ja som si zatiaľ negrcla, bolo by fajn, keby to tak ostalo, ale jeden nikdy nevie, ešte sme len 7.tt 😉
mená mám tak predbežne Jonatán a Dorota, ale mm chce Annu, ak by to bolo dievčatko. najprv sa čudoval tomu Jonatánovi, ale už to sem-tam spomenie, asi som ho "nakazila" 😀 vy máte mená?
@darka2001 ja som doma, ku 31.12. mi skončila zmluva, tak som sa zaevidovala na urad prace. zatial to doma zvladam :D ked neni muž doma tak tu sem tam pride navsteva, alebo idem niekam, no teraz ma este bolieva zaludok tak som aj rada, ze možem byť doma :D väčšinou dňa preto preležim pri telke, navarim, upracem, ale nepreháňam to 😀
@naranca ja som mala posledny menzes 7.11. a uz na konci novembra som vedela ze som tehu, vysla mi na teste slaba ciarka a o dva dni na to silna, ta druha myslim. Takze ja uz som na konci novembra vedela, ze som tehotna...a citila som to omnoho skor, tak isto ako pri malej
@berbell ja som tiez na urade prace, ale tak mi doma sibe, ale ja uz som dlho, 4 roky, po materskej sa ma zbavili a odvtedy sa mi nedarilo nic si najst. Vsade otazky typu " a vy mate este len jedno dieta?" uz som vedela, kolka bije...
ale vadi mi ten stereotyp denno denne, ked som bola v praci tehotna predtym, tak mi to rychlejsie ubiehalo, nemyslela som na tehotenstvo...aj ked len druhy trimester som chodila do roboty, prvy a treti som prelezala a ked budem musiet aj teraz, tak sa scvokatim asi
inak myslite, ze mozem pouzit konsku mast hrejivu na krcnu chrbticu?strasne ma boli 😒
@zelovocka ak to bude chlapec, tak Samko a ked dievcatko, tak bud Emma alebo Karin 🙂 no len mu to pripominaj, aby to casom bral ako samozrejmost, to je dobra taktika 🙂 no veru, mozno to este pride, ale nemuselo by 🙂 inak niekde som citala, ze ked byva zene zle, tak je to dievcatko, a ked nie tak je to chlapec... Ale co je na tom pravdy neviem 😀
@lienka19881 ja som čítala to isté, tak asi budeme mať chlapčekov 😀 inak na ten tvoj tik si skúšala magnézko? dosť to pomáha v tehu na uvoľnenie bruška, alebo aspoň banány jedz 🙂
Dnes som volala do kadernictva a kam chodim a povedali mi ze farby co pouzivaju obsahuju amoniak a ze v tomto skorom stadiu farbenie nimi neodporucaju. Nepoznate nejake dobre kadernictvo v BA za rozumne ceny kde pouzivaju prirodne farby?
@lucka188 ja som si kupila bezamoniakovu farbu, pred par dnami som sa farbila, ale nejak mi to moc nechytilo:( inak ja mam kadernicku v takom malom kadernictve v petrzke a ona take farby pouziva, ak by si chcela...a je dobra, teda ja som s nou spokojna a aj kamoske som ju odporucila a odvtedy tam chodi stale;) uz roky
@zelovocka hej? Este som to neskusala... Banany mam doma, tak si idem hned jeden dat... A magnezium sa moze hned od zaciatku tehu?
@nefertitka Jasne, posli mi adresu a kontakt prosim 🙂
@nefertitka totalne labilny clovek. lepsie bez nej nez aby vas vecne terorizovala.
@lienka19881 jasné, tehotné potrebujú viac magnézia ako netehotné 🙂 ak chceš, pozri si v mojom fotoblogu článok o magnézku, tam sú uvedené aj dávky na deň.
@zelovocka idem to pozriet 🙂 a hned zajtra si ho asi pojdem kupit 🙂
@nefertitka Neviem či sa môže tá masť ale ja ju tiež používam 🙂
@lienka19881 Sestra má chlapca a vracala hádam hneď od oplodnenia až do pôrodu 😀
@penelope111 tak potom to asi teda nie je velmi pravdive 😀 😀
@lienka19881 Asi nie 🙂 Ja som zas počula že keď narastú chlpy okolo pupka a na bruchu to bude chlapec lebo vylučuje mužský hormón 🙂 Neviem čo je na tom pravdy ale ja som nejako o chlpatela 😀
@luciarichard niektorí vedia pekne radosť pokaziť
@penelope111 ved uz kaslem na to ja si budem uzivat a nebudem sa trapit co si myslia 🙂 dakujem za podporu
@penelope111 ja si to budem uzivat tam malo byt 🙂
@enynka30 veľmipekne si to napisala, dakujem 🙂 asi máš pravdu 🙂
@penelope111 😀 😀 😀 odpadnem 😀 no ja zatial chlpate brusko nemam, uvidime ze ci sa nejake chlpy objavia 😀 no aspon ti nebude zima na podbrusko v tomto neprijemnom pocasi 😀 😀 😀
@lienka19881 No to veru nebude len keď to takto bude pokračovať tak mi bude cez leto pekne teplo 😀
@penelope111 😀 😀 tak to hej 😀 budes si ho musiet holit 😀
@penelope111 budes si robit v lete copanky na brusku..🙂))
@lienka19881
@rybca No ale mi dávate 😀 Ešte to zas nieje až také hrozné 😀 Len som zvedavá či to bude ozaj chlapec alebo len zbláznené hormóny 😀

co mam robit, vobec mi nechuti jest a zjem mozno len dva pomarance za den. Nie ze by ma napinalo, ale citim sa ako pred chripkou, ked mi nic nechuti, nic sa mi nechce len lezat. Najhorsie je, ze sa musim staraz o jedenapolrocnu dcerku a tak mam pocit , ze ju zanedbavam.
Navyse som uz niekolkokrat krvacala a tak chodim s malou dusickou na zachod, aby som sa nedozvedekla nieco zle.