Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@penelope111 n o keby si videla moje brucho pocas tretieho trimestra pri malej, tak by si asi odpadla, ja som normalne plakala...som sa bala, ze mi to ostane, ale ked sa narodila, tak som to zdepilovala a uz to take nenarastlo, ostalo mi trosicku chlpatejsie brucho, ale nic strasne, takze sa na to znova tesim... ale hento som bola ze totalny chlap, chces foto? 😀 😝
@penelope111 no ale ty ako budes vyzerat, ked uz teraz si zacala? 😀 😀 😀 😀 😝 ...ale nie srandujem, ono to potom po porode nezvykne ostat
@lienka19881 Chudátko 🙂
@nefertitka Vraj pri chlapcoch chlpatie ale ako vidím nie je to pravda 😀 Budem ako opica 🙂
@penelope111 neboj, to budeme dve;) ale bolo mi to trapne, hlavne ked som bola v spitali a kazdy den mi pozerali brucho 😝 ...som to nechcela holit, som sa bala, ze to zhrubne este viac, depilovat som sa neodvazila, lebo mi tvrdlo brucho, tak som sa citila strasne trapne zakazdym 😝 ...raz som sa ale nastvala a zholila to, no za dva dni to uz rasilo von 😝
mna inak desi predstava holenia noh v lete, to sa proste cez to brucho neda, ked som mala velke brucho v zime, to mi bolo aj jedno, ved sa nosili dlhe gate, ale v lete, ked to treba holit castejsie, to bude kopec srandy...a medzi nohami som bola fakt jak opicka, tam si ani nedovidi tehotna zena, tak sem tam sa na to podujal muz a vzdy mi nadaval, ze preco som to az do takych rozmerov nechala narast 😀
@nefertitka Zatiaľ mi to neprekáža sa na tom s manželom smejeme uvidíme ako to bude pokračovať a či to bude viac rásť 🙂
Necitala som uplne všetky prispevky tu, tak sa chcem opytat či niektorá vás nemá žiadne extra priznaky. Ja skoro nič a som trošku nervózna z toho či je všetko ok. No další utz idem až 25.1 co je nekonečné čakanie.
@katla je to v pohode, nie vzdy musis mat priznaky a ktory tt si?
@penelope111 jasne, treba to brat s humorom🙂 su aj horsie veci
@penelope111 ja som bola najviac chlpata pri prvej dcere..aj vlasy mi narastli a zhustli...a ona mala od malička krasne vlasky 🙂
@katla ja mam tiez kontrolu 25.1., ale vcera som sa vybrala k lekarovi, ci mi nemoze spravit sono a spravil a vsetko je v poriadku
@nefertitka 8tt som. Ja som bola na utz teraz v piatok, ale další mám až toho 25. Najradsej by som na tých mojich drobcov chodila pozerať aj denne 😀
@katla a kolko ich je vlastne?🙂ze?to by bolo super, aj doma mat nejaky taky ultrazvuk a kukat co tam robia denne 😀
@nefertitka dve nádherné srdiečka mi v brusku bijú.
@katla jej to je super, toto je na tom naj, raz si tehotna a rovno mas dve deticky🙂 ja si to musim odkrutit dva krat 😝
@dulkagabulka Tie vlasy by sa mi páčili 🙂 len v našej rodine by nemalo mať pokom pekné vlasy 🙂
@katla Ahojky, ja tiez nemam skoro ziadne priznaky. Chapem ta, je to tazsie verit ze je vsetko v poriadku ked nemas typicke priznaky 🙂 Aj ked tie vracajuce co im vsetko smrdi nam to urcite zavidia :D Vsak @nefertitka ? 😝
@nefertitka Toto aj ja hovorim ze by sa mi doma zislo 😀
@nefertitka pri Filipkovi som cítila prvé pohyby v 16tt a v 18tt ich cítil už aj muž,keď priložil ruku na bruško 🙂
@lucka188 Ja neviem či mi rastu, nezdá sa mi, ale mám ich také pevnejšie. Podbrusko ma raz boli a potom zas nie. Je to také rôzne. A dnes v noci som sa o 4:00 zobudila na hroznu zimnicu. Neviem či to niečo s tehu má, ale čítala som, že moze. Uvidím či sa to zopakuje aj dnes, ale dúfam, že nie.
@penelope111 aj ja som to dnes kukala 😀 ja mam sosovky -5, mozno aj viac uz som nebola par rokov na kontorle, tak mozno z toho bude zdravotna indikacia..mm..ktovie

@penelope111 no ked to nebude chlapec, tak to bude velmi chlpate dievcatko 😀 😀 😀