Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@nefertitka to verim, som zvedava, ako to budem zvladat v lete. vsetko ma holt svoje za a proti 🙂 klimu do bytu asi riesit nebudeme, v praci som z nej v lete vzdy hrozne prechladnuta, hlavne preto, ze sedim v kancli tak, ze mi fuci presne za krk a na nohy 😠 budem sa chodit ochladzovat do auta alebo pit vela vela nealko piva 😀
@nefertitka veru to kupanie to bude trochu problem, na kupka na tie nechodim ani teraz 😀 mavala som mykozy tak nejdem riskovat a do jazier tiez nie, uz len asi more ale to bude trochu probleeeem 😵 😵
@mistrall pozname. ja aj v zime v robote jedina sedim vzdy v kratkom rukave a este kazdu chvilu vetram, lebo mi to tam pripada hrozne prekurene, tak ma vsetci nenavidia 😀 😀
ale co, neriesim... radsej mat toto ako byt vecne zimomriva so studenymi rukami a nohami 😉
@mistrall @nefertitka presne, ja to iste... len som kukla na bazen a mala som mykozu. ale gyn mi poradila skvele probioticke tampony, s nimi som zvladla uz 2 leta bez mykozy, len neviem, ci sa mozu pouzivat aj v tehotenstve potom...
@marin.frist hej? nie tie ellen ci ako sa to vola, to som chcela skusit, ja by som sla aj plavat s priatelom sme chodili, ale teraz kym som PN som to odlozila, ale asi zacnem od 2.trimestra , mala som take vazelin tampony z lekarne, musim sa popytat gynekologa alebo kamosky
@mistrall jj, tie. ony su po vybaleni ako normalne tampony, ale mozu sa davat aj mimo menzes a ked si ich das, zacnu uvolnovat to probiotikum. nemala som s nimi absolutne ziadny problem na jazere, v bazene ani v mori...
@marin.frist tak tie som videla , aj som si ich chcela kupit ale nejak som potom pozabudla, ale asi sa popytam ci sa to moze v tehu a kupim ich 😉
@mistrall
@zuzu188 mne sa po malej zhorsil zrak o 1.5dioptrii, predtym som tiez mala zhorseny zrak, ocna mi povedala, ze to sa proste vplyvom tehotenstva stava, tak sa zas tesim, ak sa mi este zhorsi:(
@mistrall no ze more....to mi bude tak chyyyyyyyyyyyyyyyyyybat....ja ceeeeeeeeeem...a neda sa, hrozne, aj mala sa ma stale pyta, ci pojdeme na dovolenku, chuda
@penelope111 my si nechávame po Filipkovi 🙂..máme Baby Active snake zleleno-čierny..je super,do vaničky sa mi malý bez problému vošiel aj v zime s fusakom a dekami a športovú časť ešte aj teraz využívame,má tam stále kopu miesta...aj v zime sa s ním chodí dobre
@nefertitka mne sa tiež trochu zhoršil,ale mne pri pôrode popraskali cievky v oboch očiach..mi museli stále tlačiť na brucho,lebo až pri pôrode prišli na to,že malý je na rozmery mojej panvy príliš veľký..pri utz pri príjme sa sekli o pol kila
@nefertitka jaaaj sla by som, ale neviem, mozno maj jun? to uz bude o drzku, bude mi to chybat, teple more , nafukovackaa, ta atmoska 😉
@mistrall tusim sa moze lietat len do konca 6. mesiaca, potom musis mat potvrdenie od lekara a aj to Ta kazda letecka spolocnost nemusi vziat... lebo ja som si tiez tak povzdychla, ze moct sa vratit na Kanary....
@marin.frist booze tam som chcela ist 😉 som spekulovala ze by sme sa tam aj vzali s prietelom heh ale neviem neviem, bude to komplikovane vziat sa aj tu 😀 😀
Ahojte baby tak mne konecne ustupili ranne nevolnosti JUCHUUUUUU 🙂
@mistrall vies jak by som sla ja?kazdy den to mam v hlave, ze leto bude bez dovolenky, ja som taky teplomilny morsky clovek🙂 milujem more a ako pises tu atmosku tam, ale tehotna nebudem riskovat, nikdy nevies, co sa moze stat.
@mistrall na Gran Canarii to bola ta naj naj najlepsia dovolenka 🙂 tento rok budeme radi, ak pojdeme na vikend do Tatier alebo som chcela ist do Viedne este kuknut...
preco komplikovane? 🙂
@nefertitka no s tou klimou je to velmi dobry napad. akurat ze mne to vyjde este tak super ...ze by sme sa mali niekedy v auguste - septembri stahovat a dorabat byt co planujeme kupit takze to budem fakt zaaabava🙂 bud sa tam budem s bruskom terigat alebo s chrustom:O)
@nefertitka presne... s augustovym terminom je to velmi riskantne... nehovoriac o tom, ze sme sa doma zhodli, ze tie peniaze poputuju inam 😅
@marin.frist jaj no lebo my sme sa dohodli ze ak sa nam podari babo, ze sa vezmeme 😉 a teraz sa nam podarilo a obaja rodicia ze co najskor aby sme sa vzali, ale neda sa to skoro, lebo priatelovi rodiaci idu na mesiac do Thajska od polky febr. a potom je velka noc a postne obdobie, to by nas asi v kostole neosobasili a ked sa dotrepeme k svadbe v aprili to uz budem mat brucho a to uz bude trochen smiesne v kostole, no ale co uz. Pradupovediac mam chut to urobit potajme na urade a potom jednu v kostole ked sa babo narodi taku normalnu vacsiu svadbu, no ale neviem, mam z toho dost dilemu
@katarinka_brnka nadherny clanok 🙂 🙂 🙂 🙂 mne uz trochu tiez ustupili, nie uplne, ale da sa to zniest 🙂
@cora41 mne pomohlo zelezo aj na nevolnost aj na unavu 🙂
Ahojte, pridávam sa k Vám. Prvy Termín mám síce 31.7., ale podľa mojich výpočtov to bude v auguste, stredu idem na utz a podľa merania babetka mi to upraví 🙂 na prvom utz pozeral len srdiecko 😅
@nefertitka Na Budatinskej 😀 Nebudem to mat k tej kadernicke aspon daleko.

@marin.frist booze aj ja, mas ma vidiet ako fucim ked je vonku tak strasne teplo 😀 😀 ja som si uz aj testy dala porobit na stitku atd ci v tom nie je problem,a le nezda sa byt, tak neviem preco mi byva tak teplo 😀 😀