icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

misha1986
10. jan 2013

baby ste tu niektorá, ktorá máte plytký spánok v noci, bože ja nemôžem spať v podvedomí niekde som stále hore a preto som cez den strašne unavenááááááááááááá

lucka188
10. jan 2013

@rybca Ja som uz tiez pozerala nejake Peg Perego len tak zo srandy, ale kamoska mi vravela ze byvaju take viac hrkave, horsie odpruzene. Aku mas skusenost ty?

cora41
10. jan 2013

@katarinka_brnka vies co moja, ja sa napchavam zelezom uz 2 tyzdne, no dnes som unavena ako svet.. Ledva tu v robote prezivam ☹

rybca
10. jan 2013

@lucka188 nic take som si neuvedomovala, uplne v pohode mi pridu, skor ze sa s nimi neda hrkat ako s klasickymi hlbokymi kocikmi, ale len trosku zo strany na stranu, ale to nepovazujem za negativum, pretoze to aj tak neuznavam...🙂 natriasat deticky v kocikoch...🙂 dokonca sa mi paci, ze vanicku ked das dolu, tak ju mozes pohojdavat ako kolisku (dopredu, dozadu), alebo postavit stabilne na nozicky, a ma polohovatelny chrbatik, co je tiez pozitivum, hlavne ak ma dietatko reflux a vetranie od spodu, co som vyuzivala v lete

barchee
10. jan 2013

@misha1986 ahoj, ja to mám presne tak isto...spím a zároveň som hore, zaspím tvrdšie až neskoro nad ránom a to zachvílu vstávam 😕
@lucka188 my máme gesslein F6 - ale verziu 2 roky starú, teraz sú už novšie modely - ja som spokojná s tým kočíkom ako takým, je pevný, je ťažší - ale to mi vyhovavalo, lebo som chodievala aj so psom von a potrebovala som pevný kočík, čo tento gesslein je, nie som však spokojná s jeho kvalitou - odišla nám brzda, koleso jedno stále ťahalo do jednej strany, roztrhala sa vpredu strieška - brzdy aj koleso v servise napravili ako výrobnú vadu, ale tú striešku nie, že to je mechanické poškodenie - aj keď to bolo evidentne zle zošité, lebo sa mi vlastne roztrhali švy, tak to musíme vyriešiť nejakým prešitím novou látkou, lebo nová strieška stojí 95 eur, čo ja teda za to nedám 😒

mamamonika
10. jan 2013

@misha1986 Miska aj ja tak isto , mam strasne vela energie a v noci sa budim a tazko sa mi zaspava, ale ani cez den sa mi nechce moc spat a to som obmedzila koefinove kavy. Tak dufam, ze po dievcatku to snad bude chlapcek, lebo mi vobec zle nebyva. 🙂

penelope111
10. jan 2013

@rybca Som pozerala ten kočár a kolečka v snehu v pohode? Ja vôbec neviem aký lebo na každom mi niečo vadí 😀

penelope111
10. jan 2013

@zuzu188 To máš dobré vymyslené ale čo ja 🙂 Vôbec neviem aký kočar 🙂

zuzu188
10. jan 2013

@penelope111 to ho chlap vyberal 😀..som s ním veľmi spokojná,lebo ani po roku a pol používania nevŕzga,nerozpadá sa a iba raz sme mu dofukovali jedno koliečko,lebo sa mi zdalo mäkké

penelope111
10. jan 2013

@zuzu188 Tak to je dobre a vyzerá že je dobrý aj do terénu. Nieje veľmi ťažký? A zmestí sa do auta v pohode?

misha1986
10. jan 2013

@mamamonika
@barchee ja som cez den unavená, ale v noci iba driemem, chcem sa už konečne vyspať poriadne. myslíš že bude chlapček? ja práve naopak, že dievča ked nám nebýva zle

zuzu188
10. jan 2013

@penelope111 my už s ním máme pochodené 😀..aj v hore sme s ním boli a prežil to 😀..vieš čo,máme malý kufor,ale zmestí sa

lucka188
10. jan 2013

@rybca Hej tieto ficury sa aj mne pacili, pozerala som si take video kde to prezentovali a fakt super.

henriett19
10. jan 2013

@penelope111 ja už obzerám o sto šesť ten kočiar čo máme nechcem už ani vidieť len čo sa rozčulujem s ním ... mne sa páčia tie drahšie kurnik 😀 či nahovorim draheho povedal, že v pivnici mám kočiar, že nemám vymýšľať ale určite ho zlomím 😀

mistrall
10. jan 2013

@penelope111, @zuzu188, @rybca, @barchee no mam pocit ze taky kociar to je jedna vyplata priemerna, mozno i viac u niekoho 😉 moozem zacat setrit 😎

nefertitka
10. jan 2013

@lucka188 jej, aj ja byvam na Budatinskej🙂

mamamonika
10. jan 2013

@misha1986 Hovori sa, ze ked ti byva zle, tak bude dievca, ak nie tak chlapec. To su ale take povery. Avsak co mam kamosky a cakali chlapca fakt im vobec nic nebolo. U mna to bolo pri dcerke tak, ze mi nebyvalo moc zle, obcas rano tazko, ale ze by som mala nejake zaludocne problemy, tak nie, Tak uvidime. 🙂

deniska84
10. jan 2013

ahojte mozem sa pridat? som prvorodicka a termin mam 1.8.2013

marin.frist
10. jan 2013

@mamamonika ahoj, hovori sa aj, ze ked nemas chut na sladke, bude to chlapec a ked ano, tak dievca. Mne byva rano zle a nemam chut na sladke, to je dilema 😀 😀

mamamonika
10. jan 2013

@henriett19 Aky mas kociar vybraty? Ja som mala pri malej QUINNY SPEEDY, ale uz ho nechcem, mam k nemu vyhrady, tak teraz tiez pozeram, citam, co by bolo lepsie, aj ked asi je este skoro. 😎

nefertitka
10. jan 2013

@mamamonika mne pri malej vobec nebyvalo zle a teraz mi byva:( tak snad to nebude chlapec. No teda radsej by som dievcatko, ale ani chlapec nebude vadit, som sa zle vyjadrila;)

nefertitka
10. jan 2013

my sme kocik predali aj vsetko, ze druhe uz nechceme, takze teraz vsetko musime kupit nanovo 😅

mamamonika
10. jan 2013

@marin.frist No u mna je to tazke, ja mam doobeda chut na kysle a vecer na sladke 🙂 . A pri prvom dievcatku som mala najprv na kysle a v posledom trimestri na sladke. 😅

misha1986
10. jan 2013

@mamamonika no práveže naopak, ked ti býva zle tak býva chlapec a ked nie tak dievča a že dievča odoberá krásu, no aa mne sa začali robiť také vyrážky drobné, ach jááááááááj

nefertitka
10. jan 2013

@misha1986 no a mne byva zle a mam aj vyrazky, co to bude? 😝

deniska84
10. jan 2013

mate uz niekto v 12tt vyraznejsie vacsie brucho?som prvorodicka

mamamonika
10. jan 2013

@nefertitka Ja hovorim, bude to to,co si oteckovia urobili. 🙂 To je jedno co to bude, hlavne nech je babatko zdravucke. Nasa mala chce sestricku aj mam vela veci dievcenskych a ja mam tusaka, ze chlapec, ale to je asi len take moje tajne prianie. Uvidime o par tyzdnov neskor. 🙂

henriett19
10. jan 2013

@mamamonika Je ešte skoro to mas pravdu ale radsej si to riadne pretudujem a premyslim ako by som mala kupit hovadinu ako prvykrat teda kupovala svokra nie ja ale aj tak 😀 zatial mam viac pokukanych vid moj album, ale su dost malicke takze asi nepraktickee...uvidime co nakoniec vymyslime este mame kopec casu 🙂

mistrall
10. jan 2013

@deniska84 vitaj medzi nami 🙂

mamamonika
10. jan 2013

@deniska84 Ja som druho, ale pri prvom tehotenstve mi neskor vybehlo, teraz som v 9 TT a mam uz trosku.