Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@nefertitka 😀 no tak mi z toho vyplýva len to, že to budú len povery, necháme sa prekvapiť čo nám povie doktor 😝 lebo každá žena znáša tehu indi vindi
@mamamonika no veru, co si tato spravil, to ma, ale tiez mame kopu oblecenia po malej, tak by sa to vyuzilo a nemuselo by sa takmer nic kupovat
@henriett19 Ja mam zatial MAXI COSI MURA 3 a Phil&Teds, ale pacil sa mi aj JOOLZ avsak ta sportova cast je mala a zle sa tam dietatko dava spat. ALE rada si necham poradit. 🙂
@misha1986 ved keby som mala zbytocnych 80eur, tak ideme na test pohlavia z krvi 😅
@nefertitka Pekny chlapec? 😀
@nefertitka ved doki ti to na utz povie 😉
@lucka188 v ruzovom?:P
@henriett19 Pozerala som tvoj album, len ja potrebujem s vacsimi kolieskami byvam v LIMBACHU a ked tu napadne sneh s takymi malymi sa otrasne chodi, nikam sa nedostanes.STOKE je dost maly a priserne drahy . Ja chcem urcite s nafukovacimi kolesami a ked pojdem niekde na nakup tak od 6 mesiacov mam MACLAREN skladaci QUEST po malej je uzasny a lahky.
@nefertitka To je zbytocne radsej si kup ten za 30 z LEKARNE, aj tak to pohlavie uz neovplyvnis. 🙂
@mamamonika no tomu asi moc neverim, to si radsej pockam, snad to nebude ako pri malej, do 5mesiaca nam lekar hovoril ze chlapec, aj sme tak boli nastaveni a potom v nemocke na sone lekar zrazu ze, no to je baba ako vysita. Ja ze co??A on ze nevedeli ste doteraz pohlavie?hovorim vedela, len opacne 😝 ...ja neviem, jej tam stale nieco trcalo medzi nozkami
@penelope111 tak na slovenskom snehu ho moc odskusany nemam, okrem jednej dovolenky pred 2 rokmi, co bolo celkom v pohode
@nefertitka To ja mam svagrinu co ma teraz 3-mesacneho chlapca a ta uz mi odklada veci po nom odkedy sa narodil (to som este ani tehotna nebola 😀 ) takze z tohto pohladu by bol pre nas asi praktickejsi chapec 🙂 Ja by som velmi chcela dievcatko, ale stacilo by mi aj ako druhe v poradi 😝
@lucka188 ;) ja som to tak vzdy chcela, najprv chlapca a potom dievca, no ale kedze mam dievca, tak aj druhe by som chcela. Ale kedysi daaaaaaaaaaaaaavno mi vestica predpovedala dievca a chlapca, tak som zvedava, ci mala pravdu 😝 a dlho byvas na Budatinskej?mozno ta aj poznam z videnia;)ja tu byvam rok a pol
inak viete co mi doslo strasne na chut?ako sme tu spominali tie dovolenky, tak som si spomenula na Baklavu a teraz ju nemozem pustit z hlavy 😠
@marin.frist som to kukla a vyzera fakt dobre ten kocik 😉
@nefertitka No my sme teraz posledna sanca rodiny na zachovanie priezviska, kedze uz su 4 baby 😀 Svagrina sice ma chlapca, ale tej zas nezostane nase priezvisko 🙂 na Budatinskej byvame hmm uz viac ako 5 rokov, v takej novostavbe vedla unifarmy. Tak mozme spolu kocikovat 😝
@mistrall dakujem 😉 hlavne ma velku vanicku, keby nase male nahodou bol cvalik, nech si zvysime sance, ze s vanickou zvladneme celu zimu. niektore farby s tymi kamienkami su sice divne, ale mali by ho mat v jednej predajni v Trencine, tak az mi skonci obdobie povercivosti a strachu, pojdeme nan kuknut.
zatial splna vsetko, co chcem - otacave kolieska, velka vanicka, sportiak sa da dat po oboch smeroch, nie je to 3kolka... tak uvidime 🙂
ahojte baby,pozerate tv joj?celkom dobra relacia pre maminky a buduce maminky🙂
@marin.frist paci sa mi, dobre si si vybrala 😉 ja tiez pojdem az ked si bduem aspon trochu na istom, tak neviem kedy to bude 😀
@rybca Som si nevšimla, že nebývaš na Slovensku 🙂
@zuzu188
@barchee
@mistrall
@henriett19 Mne sa zatiaľ najviac pozdáva táto značka 🙂
http://www.svetkocikov.sk/kociky-dorjan/425-dan...
@penelope111 mm fajny, pacia sa mi kombinacie farieb, resp. aj farby, ze nie su take kriklave. Ja si pamatam ako sme minule leto sedeli s kolegynou na namesti a sme sa kukali ze same cierne kociky, ze my ked budemem mat deti tak cierna isto nie ze nebude babo ako v truhle cez leto, tak sa teraz musim toho drzat 😀 😀 a ani kriklave nie su velmi v mojej oblube na to zas budu muchy sadat v lete 😎
@midu6 akurat ze grahamovy rozok a cottage syr su poriadne ranajky... vsak by som zomrela od hladu 😀

@mamamonika
@misha1986 je to cele domotane 🙂 vyrazky mam stale, malicke na tvari a take horsie na chrbte... asi prestanem spekulovat a pockam si na ultrazvuk, ked pride cas 😀
inak co sa kocika tyka, uvazujeme o Cam Dinamico 2012, len si ho musime ist este nazivo omrknut do predajne...