Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@midu6 a ta psychiatricka dalsia taka... ona ma prakticky delenu stravu, akurat to nepomenuje otvorene, ked si da syr, sunku a zeleninu bez peciva....
@penelope111 ten sa paci aj mne 🙂 dobry vyber 🙂
@marin.frist
@midu6 baby tak dnes sa KOMPLETNE vecer najedzte : PARADAJKAAA 😀 😀 😀
@mistrall Presne to isté som povedala aj ja že určite nie čierny, ale zas mne sa krikľavé farby páčia 😀 Na tom kočíku sa mi páči ako vyzerá lebo sa mi nepáčia moc hranaté aby nebol nízky keďže som vysoká a tak 🙂 Určite nechcem trojkolesový lebo neverí tomu že je to stabilné 🙂 Nejaká som náročná 😀
@marin.frist tá čo to vravela je aj tu na mk 😀..niekto z priateľov lajkol to,že bude v supermeme 😀
@penelope111 hej u nas v bb bolo min. leto kopec ciernych kocikov a v lete, sa tam museli babatka piect, aspon taky dojem som mala.. mne sa tiez jasnejsie farby pacia ale nie moc ze strasne kriklavo zelena alebo zlta, lebo ja som raz mala zlty jarny kabatik a sli na mna muchy tie male, strasne to bolo 😀 😀 ja tiez asi 4 kolesovy, no bude to tazke najst spraavny 🙂
@mistrall
@penelope111 ja som minule v predeti.sk skusala ten 3kolesovy a des a hroza. ked ho chcete dvihnut cez patnik na chodnik alebo cez vyssi prah, tak ta 1kolesova predna cast sa vikla do stran, uz ked som ho dvihla prazdny. preto ho nechcem.
@marin.frist ja som na tom rovnako 😀
no dobre kocky,idem ja pekne do MC na dobre mc flury,mnaaaam 🙂 ale tak ale asi nieco zacnem robit nejak sa hybat.nejake plavanie,som pozerala ze co su tie vazelinove tamtony tak tam by nemalo nic hrozit.....lebo takymto tempom budem mat aj ja problem zhodit tych dobrych par kil po porode a na paradajkach sa mi moc nechce byt 😀
Ahojte žienky pridavam sa kvam 🙂 mame termín na 11.8.2013 strasne sa tesíme na naše druhe babo dnes som bola u lekara o týžden si pojdem vyzdvihnuť tehotensku knižku 🙂
@marin.frist Ja som minule kocikovala synovca na 3-kolesovom Peg-Perego a celkom v pohode, myslim ze sa da na to zvyknut a dobre sa nim manevruje. A je dobry na sporty, ked sa s nim chces korculovat alebo tak, preto si ho aj svagrina kupila, ze to bude mat ako pohybovu aktivitu na zhodenie nadbytocnych kil 🙂 Akurat som natrafila na jednu nevyhodu - u nas este su na niektorych vonkajsich schodiskach miesta na prejdenie kocikom riesene tak, ze tam nie je jeden siroky pas, ale dva uzke a 3-kolesovym kocikom tadial proste neprejdes 😖
@mistrall Žltý by som ani ja nechcela ale ten zelený sa mi páči 😀 alebo tyrkysový alebo ružový alebo červený 🙂 To bude problém u mňa niečo vybrať 😀
@marin.frist Ja som síce ten kočík neskúšala ale hneď ako som zbadala že to má tri kolesá som hovorila že to nemôže byť stabilné a zvlášť na tých slovenských chodníkoch a cestách 🙂
@lucka188 jasne, za tym ucelom by mohla byt 3kolka fajn 🙂 je fajn, ze si kazda baba moze vybrat 😉
@penelope111 No ja som tiez na take vesele farby, ja by som kludne brala aj zlty ale to by mi asi u manzela nepreslo, lebo on sa boji ze prilis svetly sa rychlo zaspini 😝 Nastastie tych zltych v ponuke zas tak vela nie je 😀 Ked budem mat dievcatko budem mat veeelky problem odolat nejakemu ziarivo ruzovemu 😀
@lucka188 Musíme vybrať tak aby sa dal dobre umyť 😀
@penelope111 vsak to.. Dubnica je v tomto otrasna. Plus u nas sa treba dostat do vchodu panelaku cez 2 dvere s vyssimi prahmi, takze budem musiet ten kocik kazdu chvilu nadvihovat cez prekazky alebo na chodniky / z chodnikov.
Inak baby ja uz som si bola kupit tehotenske silonky a tehotenske spodne pradlo (gatky ale take pekne, jemne satenove)
Gatky este nenosim ale dnes som si dala silonky tak to viete aka ulava...jaaaj....minule som mala normalne a myslela som ze zomriem normalne som ich od zufalstva ako ma tlacili rozstrihala v praci (skoda siloniek) 🙂 tieto tu su fantasticke..🙂 moje cislo iba na brusku su volnejsie 😉
ahojte kočky vidim že sa to tu znasobilo odkedy som tu bola naposledy ....ja som dnes bola na usg, lebo rano som mala ružový výtok a som tam dobre že nie šprintovala, chvala bohu babo je v poriadku a nič nenasvedčuje potratu, ale taký stres som mala:(((. Dufam že vy sa tu máte dobre.🙂a krasne tehulkujete.
@deniska84.
@mamamonika ja som druho a teda už mám riadne brucho
@marin.frist inak baby ja som pri prvom vedela pohlavie už v 12tt, dá sa to zistiť z krvi od 10 tt, robí to geneton. Ale je to dost drahé.
@penelope111 teraz mám Jane slalome 3 kolesovy a párkrát sa mi stalo keď som musela malého ťahať opačne, že sa mi ten kocik skoro prevrátil, keď som natrfila na nerovnost na ceste. Skoro mi zle došlo. Už by som trojkolesovy nechcela. Teraz uvažujem nad surodeneckym.
@vivi Asi by ma šľahlo. Ešte dobre že sa neprekotil. No ten súrodenecký sa ešte asi zíde 🙂
@lucka188 tak to mas fakt na skok k tej kadercnicke;) ja byvam trosku dalej, pri tescu, ale mozme kocikovat potom kludne🙂
@gelinka75 Presne tak. Inak neboli ta podbrusko? Mna tusim dnes trosku viac ako inokedy 😢 Ale skor tade vajecniky. Neviem ci to prejde alebo s tym mam skocit k doktorke. Ked som bola naposledy na utz povedala, ze mam trosku vascie vajecniky este a ze ma moze pobolievat, ale tak stale? 😒

@mistrall no ved toto a hovori o tom akoby to boli neviem ake syte ranajky 😀 ale tak modelecka to hovori🙂