icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

gelinka75
10. jan 2013

@katla ano obcas pobolieva, citim ho vsak skoro stale, niekedy pichne, potom mavam take sklbanie a aj po bokoch ma zvykne obcas zaboliet, som inak dooost unavena, aj teraz som spala, uz rano som bola unavena, ze vraj vajecniky pracuju do 12tt potom uz nie, ty si kolky tt teraz?

darka2001
10. jan 2013

@misha1986 presne aj ja v noci spim strasne slabo,je to skor len ake driemanie a cez den som ako matoha,ale v noci stale rovnako

martina05
10. jan 2013

Ahojte, takže už to máme potvrdené.... Termín....22.8. ale myslím, že sa to bude ešte posúvať..... 😀 😀 😀

katla
10. jan 2013

@gelinka75 Ja som 8tt. Tak si ma ukludnila trosku. Robim kusok od avionu a zda sa mi, ze ked sa idem cez obed prejst do avionu, tak ma pobolieva viac. Asi mi tie prechadzky nerobia dobre. Potom ma to aj viac pobolieva, aj som ufucana a unavena. Ja tiez pocitujem, ze by som od pondelka nejak viac spala. Chodim spavat uz 21:30, ale aj tak je to malo. Uz sa tesim na vikend jak si pospim aj cez den. A ja mam pocit, ze som pocas dna nejak castejsie hladna. Snazim sa si dat len nejake ovocie, jogurt alebo tak aby som zas nezrala a nepriberala, ale uz sa neviem dockat na veceru 😀

katla
10. jan 2013

@martina05 Jej ja mam 25.8. 🙂 A ty si uz 9tt, ked mas 22.8. termin? Ja len 8tt

darka2001
10. jan 2013

@misha1986 presne aj ja v noci spim strasne slabo,je to skor len ake driemanie a cez den som ako matoha,ale v noci stale rovnako
@deniska84 mile aj ja so sa narodila 1 .8

martina05
10. jan 2013

@katla To mi hodil koník, ale myslím, že je to menej. POdľa lekára včera 7-8tt .... koník má vlastné výpočty ...aj ja čumím ako mi to letí 😀 😀 😀 😀

gelinka75
10. jan 2013

@katla ano ked beham viac a mam vybavovacky aj mna boli viac, teraz som vsak na PN, tak oddychujem, ty robis stale? dufam, ze nie tazke prace

marin.frist
10. jan 2013

@vivi ja si asi predsa len pockam, az mi to moja gyn povie normalne z ultrazvuku 🙂 aj ked som straaasne zvedava, pride mi ako snaha o biznis nechat si za to priplacat v skorsom tt.

katla
10. jan 2013

@gelinka75 Ja pracujem, ale mam sedavu kancelarsku pracu, takze si myslim, ze pohodka. Ak by mi co i len trosku nebolo dobre, hned sa aj ja supnem na PN, ale zatial je to ok.

katarinka_brnka
10. jan 2013

@cora41 nooo ja som nastastie na PNke ale aj u mna tobol dnes des..... 😔

darka2001
10. jan 2013

@katarinka_brnka preco des? Ja si nejako neviem predstavit byt doma celych 9 mesiacov a co budem robit cely ten cas??

lucka188
10. jan 2013

@darka2001 No 9 mesiacov by bolo aj mne dlho, ale vedela by som si mozno predstavit prvy a posledny trimester 😝

lucka188
10. jan 2013

Inak este k tym kocikom, ja mam zatial vyhliadnuty Peg Perego BOOK plus, akurat ze nejako neviem prist na to aky je rozdiel medzi Sportivo and Regular a Completo and Regular. Podla popisu su uplne rovnake, len ten completo je o dost drahsi
http://www.kociky.sk/znacka/peg-perego-kocik-au...
http://www.kociky.sk/znacka/peg-perego-kocik-au...

babetkarka
10. jan 2013

ahojte dievcata, pridavam sa k vam:D Je tu tema kociky,mam po malej Jane slalom-100% spokojnost. Keby sa vsak nejaka z vas rozhodla pre chicco trio s4-svagrina ma polrocny v super stave-cena 250.

darka2001
10. jan 2013

Boze babemky ja mam pocit,ze na kocik je este strasne skoro,take nieco budem riesit zaciatkom leta........

anka56
10. jan 2013

asi aj ja tak 🙂 ten kocik ma este cas, ved ani nevieme ci to bude chlapec alebo dievca. Ja mam termin 15.8.2012 a myslim, ze sa to bude este posuvat..🙂 velmi by som chcela chlapceka, ale vnutorny hlas mi hovori, ze to bude dievcato 😉 vy mate aky pocit? alebo badate na sebe zmeny, ktore by nasvedcovali podla povier ci to bude chlapec alebo dievcatko?
🙂

marin.frist
10. jan 2013

@darka2001 jasne, ze je to skoro, ale na PN-ke ma clovek casu habadej, tak to len tak zo zaujmu browsujem 🙂 inak nechodim pozerat ani nic nekupujem.

lucka188
10. jan 2013

@darka2001 To len tak zo srandy, jasne ze realne to zacnem riesit ovela neskor 😀 Ale napriklad je dobre spravit si nejaku predstavu kolko ma vsetky tie veci budu stat, aby som potom nebola prekvapena..

mistrall
10. jan 2013

@penelope111 veru ani ja neviem farbu ale asi nejaky neutral, aj ked keby bolo diavcatko len velmi tazko by ma odtahovali od ruzoveho kocika 😀 😀 ale zas ak bude druhy chalan tak co s ruzovym kocarom 😀 😀

lucka188
10. jan 2013

@mistrall No ja som este rozmyslala ze ruzovy kocik by asi moj manzel odmietal kocikovat 😀

deniska84
10. jan 2013

ma niektora z vam krvnu skupinu rh negativ?lebo ja mam a pocula som ze sa tam mozu tvorit protilatky preto je viac mamicka sledovana.mate s tym niektora skusenost?dakujem

darka2001
10. jan 2013

@anka56 ja mam termin 19.8. Vnutorny citacik mi hovori,ze to bude chlapec,ale je mi strasne zle,nechuti mi sladke a som sama vyrazka...tak babo rad...

mistrall
10. jan 2013

@deniska84 ja nemam ale tvoj muz by mal mat Rh pozit, aby bolo nieco 😉 inak nie je to az take vazne, pozri si tento clanok, lepsie ti to vysvetli ako ja
http://primar.sme.sk/c/4116812/rozne-rh-faktory...

lienka19881
10. jan 2013

@zelovocka ahoj moja, neviem ci mi sibe, ale dnes som si kupila to magnezium a uz som si aj doobeda dala jednu tabletku, a mam pocit ze moj "tik" je fuc, teda minimalne je omnoho slabsi a nie tak casty 🙂 asi mam na tom mieste zvysenu nejaku nervovu drazdivost a magnezko na to pomaha alebo co 🙂 dakujem za super radu 🙂

zelovocka
10. jan 2013

@lienka19881 jéj, ahoj, to som rada, že pomohlo 🙂 teda dúfam, že to bolo iba z nedostatku Mg a nevráti sa ti to 😉 ak hej, tak potom treba magnézko dopĺňať pravidelne.

nefertitka
10. jan 2013

Jezis, viete co sa ma opytalo moje dieta teraz?Ze ked sa narodi druhe dieta, ci ju vyhodim do kosa! 😕 😒 to co ju napadlo

lienka19881
10. jan 2013

@zelovocka a myslis ze mozem brat to magnezko 2x denne kazdy den? Ci radsej nie?

zelovocka
10. jan 2013

@lienka19881 záleží, koľko mg obsahuje 1 tableta. celkovo max. do tých 350 mg/deň.
Odporúčaná denná dávka je pre tehotné ženy vyššia približne o 20 percent, ako predstavuje bežné užívanie. Potom sa odporučené denné množstvo pohybuje medzi 350 až 360 mg. V niektorých prípadoch sa môže pristúpiť aj k vyšším dávkam, ale len z rozhodnutia lekára. Väčšinou platí, že viac denných dávok je účinnejších ako jednorazové dávkovanie.

a napr. 1 ks 100-gramového banánu obsahuje 33 mg magnézka, takže to si tiež započítaj do dennej dávky.

lienka19881
10. jan 2013

@zelovocka no tak si to dam este dnes a zajtra a ak sa to uz neobjavi, tak ho brat nebudem 🙂