Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@misha1986 mne nebolo zle pri prvom synovi vôbec 😝 teraz mi býva častejšie nevoľno, aj keď negrcám 😉 podla čínskeho kalendára mi teraz vychádza vychádza dievča...uvidíme 😀 ale mi teraz viacerí z rodiny povedali, že vyzerám inak ako keď som čakala prvého synčeka....tak neviem 😀 tajne dúfam v babu, ale ak to bude chalan, prežijem, iné mi neostáva, zhruba je mi to jedno, len nech je to zdravé bábätko a tehotenstvo je v pohode 🙂 pri prvom som mala tehotenskú cukrovku, od 15tt som pichala inzulín, tak som zvedavá ako to bude teraz, možem ju mať znova aj nemusím... 😅
@mistrall náš stál 730 evry 😖 a kvalita za hovno....teraz by som už asi pozerala iný, ale nebudeme kupovať nový, tento ešte poslúži aj pre druhé bábo 😉
@nefertitka pane boze, a co si jej povedala? ja by som mojmu povedala, ze co si, ze kto by mi s babatkom potom pomahal..🙂)
@rybca presne to som jej povedala, ze ju budem potrebovat a ze ju lubim a aj druhe babo budem lubit a pytala som sa jej, ci aj ona ho bude lubit a vraj ano...
a mam zdravu veceru za sebou...ze Wifon, parky a nealko pivo 😝 ....no co, je mi troska lepsie od zaludka, tak si doprajem 😀
uz si aj rozmyslala predbezne, kde chces rodit? a budes chodit na nejaky predporodny kurz?Ja len ze kebyze hej, tak by sme sa mohli aj spolu dohodnut, nech tam aj niekoho poznam
@nefertitka To malo byt pre mna? 😀 Vies co ja rozmyslam nad tou Antolskou.. Normalne by som este nad tym nerozmyslala ale kamoska to teraz riesila, bude rodit teraz vo februari. Ona sa nakoniec rozhodla pre Kocha ale ja rozmyslam ze by som asi radsej nemocnicu. A na Antolskej maju za priplatok aj take ze samostatny porodny box, vyzera to celkom dobre.
@lucka188 ano pre teba:0) a kolko stoji ten box?a ako to robia, ked ten box zrovna chce 10 zien v tu istu chvilu?ja som tam rodila malu pred 4 rokmi... a zas asi tam, nebola som uplne nadsena, ale mohlo sa vela pomenit a som aj musela, tam maju naj vybavenie pre predcasniatka
no a podla cinskeho kalendara pohlavia cakame chlapca 😨
@nefertitka Stoji to 100 eur a neviem co spravia ak to bude chciet vela zien naraz.. Asi kto pride neskor bude mat smolu.
@lucka188 tak isto ako s VIP izbou, tak aj s tou VIP vzdycharnou je tak, ze kto pride skor, ten ma, ale mali by potom vratit ten poplatok, ktory sa plati vopred, tiez som pred 3,5 rokom rodila na Antolskej, doktora som si nevyberala, ale mala som stastie, ze v den porodu mal sluzbu doc. Korbel, myslim, ze to tam bolo celkom v poho, ale ocakavala by som vacsiu pomoc s rozkojenim, krmenim a zabudli ma zavolat na vystupnu prehliadku a ked to sluzbukonajuca doktorka zistila, tak ma zobrala do vysetrovne a ani som si poriadne nestihla lahnut a uz vyberala zo mna sono, ze je vsetko ok, no nastastie bolo, inac si myslim, ze to za tu sekundu nemohla poriadne skontrolovat
@lucka188 Vyzerá ten kočík dobre 🙂
@rybca ja som praveze nemala dobru skusenost, tiez som nemala vybrateho lekara a vcelku boli na mna hnusni...ale sa to tam pomenilo vraj a teraz su tam sami dobri lekari zevraj...aj s ludskejsim pristupom. No to rozkojenie, akoze mne prisli povedat na izbu, ze sa mam odsavat, lebo ze mi stvrdnu a zapalia sa mi prsia, mala bola v inkubatore. To bolo cele.Nevedela som co a ako. Sama som sa za nou vybrala a hore im povedala, ze chcem malu skusit kojit, uz sa dala vyberat z inkubatora, tak tam hore sa divili, ze preco ma neposlali skor. Ze oni mi mali vsetko vysvetlit a poslat ma tam atd.
@lucka188 ja som na tom boxe rodila pred 3,5 rokom. Dostala som sa tam náhodou lebo všetky ostatné boli plné takže som mala zadara nadšt. box 🙂 Ale neviem porovnať s obyčajným tie som ani nevidela 😒
Ja som tiež rodila na Antolskej a mala som aj zazmluvneného lekára a bola som maximálne spokojná takže by som rada tak aj tento krát.
@kamca93 Ja som mala Sysáka zazmluvneného, ale tak on je syn mojej kolegyne ... a bola som max. spokojná .... 😉
@luciarichard standardne su len prehradene zavesom, som tam bola na oxytocinovom teste, akurat vedla jedna rodila, no nebolo mi vsetko jedno ked som ju pocula kricat...🙂)
@luciarichard podla skusenosti mojej kamaratky som prisla na to, ze je uplne jedno ci mas zazmluvneneho ci nie, ona mala zazmluvneneho, mama jej robila v danej nemocnici na gynekologii a aj tak si pani doktori nevsimli, ze jej placenta zarastla do steny maternice a po 2 mesiacoch od porodu, ked to zistili, ju zacali strasit hysterektomiou, mala baba, nastastie sa to pomocou liekov precistilo
@luciarichard mlada baba tam malo byt..🙂))))
@rybca tak jasné môžeš mať aj nemusíš mať šťastie na lekára či už zazmluvneného alebo nie.... ja len s istotou viem povedať že malá by sa mi určite nenarodila v ten deň ale asi až na druhý a tým že sa narodila ako 4000 g a ja teda nie som nejak vysoká to nebol jednoduchý pôrod ... takže ja som mala šťastie na lekára
@barchee
@nefertitka Ja mám podľa čínskeho kalendára dievča, ale mama mi hovorí že to bude chlapec 🙂
@penelope111 @barchee @nefertitka Mne vychadza dievcatko
@lucka188 Ja som zvedavá či má ten kalendár pravdu 🙂 Aj keď neviem prečo cítim, že to bude chlapec 😀 Uvidíme 🙂
@penelope111 Ja si inak tiez myslim ze budem mat chlapca 🙂
@lucka188 No ešte si pár týždňov na to počkáme 🙂
@marin.frist je úžasný aj ja ho chcem 🙂
@henriett19 kukam, ze si od Prievidze, dnes som citala na jednom fore o tom kociku, vraj ho maju v PD vystaveny v predajni Barbora (neviem, ci Ti to nieco bude hovorit 🙂), ale aspon si ho ked tak mozes ist ocihnut 😉
@nasta197 Vitaj aj ja mám termín 11.8 🙂
@deniska84 ja mam Rh negativ a v prvom tehu som nemala žiaden problém

Cawte baby, chcem sa opytat ci. Niektora z vas navstevuje ako gynekologa doktora sysaka na antolskej. Zajtra idem ku nemu prvy krat kedze som vymenila doktora a chcela by som vediet ci budem nieco platit ked tam pridem alebo nie.